Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22269
De la 07 Ianuarie 2003
113026766

Din nou primesc mesaje de ameninţare

  • Ioan Rotundu
  • 28 January 2018, 23:00
În urmă cu vreo doi trei, cam pe vremea când m-am ocupat de concubinajul infracţional dintre hoţii din Vorniceni şi agenţii de poliţie Ionuţ Afrăsânei şi Claudiu Zaharia, am început a primi ameninţări telefonice că de mai calc prin localitate voi ajunge la cimitir alături de Dumitru Ursache, ucis în bătaie în ace perioadă de aceleaşi persoane care l-a ucis acum pe Dumitru Dăscăleanu.
Având în vedere istoricul acestui concubinaj infracţional dintre hoţii şi criminalii locali rămaşi nepedepsiţi pentru faptele lor şi agenţii de poliţie, am publicat în ediţia din 22 ianuarie a.c. articolul intitulat „Autorii morali ai crimei de la Vorniceni ocupă funcţii înalte în IJP Botoşani”
În seara zilei de 23 ianuarie ora 19..41 a fost sunat de la telefonul 0740.384.971. Cel care m-a sunat m-a ameninţat din nou, de această dată că-l voi urma pe Dăscăleanu. Aceleaşi mesaje le-am primit şi de la telefonul nr. 0743.959.145 la ora 19..47 şi 19.50.
Se poate observa uşor că telefoanele au fost date aproximativ în acelaşi timp. Am reuşit să aflu că telefonul cu nr. 0743.959.145 aparţine contrabandistului de ţigări Ionel Epure, amicul celor doi poliţişti protectori ai infractorilor din localitate. Din discuţiile care se auzeau în telefon s-a înţeles că erau mi mai multe persoane din spaţiul în care am fost sunat, cred că din barul surorii lui Epure.
Miercuri, 24 ianuarie, ora 19.41 am fost sunat din nou de către Ionel Epure pentru a mi se transmite acelaşi mesaj. Joi, 26 ianuarie, la orele 20.09 şi 20.09 am fost sunat de la telefonul 0740.384.971
Îi informez pe cei care m-au ameninţat că şi în urma ameninţărilor anterioare am fost prezent din nou în Vorniceni şi că voi fi în curând în localitate. N-am a mă teme de aceşti neisprăviţi din Vorniceni. Alţii sunt duşmanii mei periculoşi. Recent, am primit informaţii că unii procurori şi judecători se dau de ceasul morţii cum „să-l oprim pe Rotundu să mai scrie”. Nici poliţiştii nu stau cu braţele încrucişate. Tare dezamăgiţi au rămas când au aflat că eu nu am maşină proprietate şi nici carnet de conducere pe care ar fi vrut să mi-l ia odată cu certificatul de înmatriculare al maşinii.
Există o cale de rezolvare a acestui conflict de natură morală şi profesională pe care unii poliţişti şi magistraţi îl au cu mine: să se facă oameni de treabă, să respecte haina pe care o poartă şi să nu mai păteze imaginea instituţiei de la care mănâncă o pâine extrem de albă şi pufad, să ne demonstreze că sunt în slujba noastră şi nu noi sclavii lor.
Mă aflu în fază avansată cu pregătirea vol. II la lucrarea intitulat㠄Doar politicieni sau şi ticăloşi?”. Corupţi şi mulţi sunt cei despre care fac vorbire în acest volum II! Ceva mai mulţi decât în vol. I care nu mai poate fi găsit la vânzare.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 29.01.2018
Bancul zilei: Când creierul nu mai gândeşte
Romania are un nou Guvern care va incerca sa opreasca justitia
Kelemen Hunor, despre programul de guvernare:
Mi s-a spus ca arata de parca ar fi scris printre doua beri
Tudorel Toader despre evaluarea lui Kovesi: In momentul in care voi decide, voi anunta
Politia sustine necesitatea proiectului pentru intarirea autoritatii politistului,
dupa cazul femeii retinute intr-un complex comercial
Cinci schimbari de viziune ale Guvernului Dancila fata de Guvernul Tudose
Tudorel Toader: In Romania recidiva a scazut; penitenciarele - o problema de sistem
Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a fost retinut de politie in timpul unei manifestatii la Moscova
Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei
Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana
Dezvăluiri despre promiscuitatea morală a cuplului Stavăr㠖 Stâncescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă