Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7798 lei
1 USD = 4.3348 lei


Număr accesări
Astăzi:
1719
De la 07 Ianuarie 2003
73374463

Directorul BCR a dat lovitura vieţii sale

  • 13 June 2007, 23:00
Sorin Andrei, directorul Sucursalei judeţene a BCR Botoşani, începând cu 25 iunie a.c. va fi eliberat din funcţie. El a fost selectat de către conducerea BCR Bucureşti, dintre mai mulţi tineri directori din ţară, pentru a susţine un examen de promovare în funcţie. Trecând examenul cu brio, Sorin Andrei a fost promovat director regional pe partea de sud-est a României, având în coordonare şi control mai multe judeţe. Sediul său va fi la Constanţa, loc de unde îşi va exercita competenţele de director general asupra teritoriului arondat.
Pentru judeţul nostru directorul Andrei a fost şi rămâne un simbol al generaţiei tinere, de după 1990, care a tratat cu seriozitate realizarea profesională în condiţiile economiei private, a studiat pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu, s-a perfecţionat prin cursuri interne şi externe. Considerat primul specialist al judeţului pe probleme bancare, după promovarea la Bucureşti a unui alt director tânăr, Constantin Cojocaru de la BRD Botoşani, Sorin Andrei este deja regretat de către mulţi patroni locali care s-au bucurat de sprijinul său în dezvoltarea afacerilor.
Directorul Andrei a fost şi un binefăcător pentru multe activităţi cultural-educative, susţinând prin sponsorizări astfel de evenimente. Dar cele mai multe mulţumiri le-a primit de la acei bolnavi pe care i-a ajutat cu bani să-şi poată continua tratamentul sau să acopere costul vreunei operaţii mai aparte. Nu cu puţin timp în urmă a luptat cu conducerea de la Bucureşti şi a reuşit să obţină acordul pentru a sponsoriza deplasarea în China a unui tânăr botoşănean, ce şi-a fracturat coloana vertebrală în vreo şase locuri. Singurul tratament, în speranţa că va învinge paralizia, se poate realiza în China. Cei 30 mii de euro de care avea nevoie i-a primit de la BCR Botoşani, printr-o sponsorizare intermediată de directorul Sorin Andrei. Mediul oamenilor de afaceri regretă plecarea lui Sorin Andrei, dar trebuie să recunoaştem că promovarea sa este o cinste pentru judeţul Botoşani şi sperăm ca numele său să devină o carte de vizită care să ne onoreze şi mai mult.
Din câte se ştie, în locul său va fi numită Mihaela Lungu, soţia omului de afaceri Tiberiu Lungu, activitatea băncii fiind sectorizată pe două importante segmente de creditare, de acum înainte fiecare sector având propriul director. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mediul de afaceri botoşănean sensibilizat asupra implementării Directivelor UE
Primarul Flutur a prins gustul înfrăţirilor
Prefectul se crede strâns la mână
Dreptatea este de partea prefectului Roman
Spitalele botoşănene au planuri de buget nerealiste
Program de permanenţă pentru grădiniţe
Canadianului Vania Atudorei i-a plăcut la Penitenciarul Botoşani
Ofiţeri de poliţie din patru judeţe reuniţi la Botoşani
Ziua donatorului de sânge marcată la Botoşani
Accident produs de un şofer beat
Consilii locale în pragul colapsului financiar
La Dorohoi, prefectul a ţinut audienţe în casă nouă
Ţărăniştii îl laudă pe Ţâbuleac pentru o iniţiativă aparent populistă
Ciuştea la mălai visează, iar spitalele la belşug
Comentariu la comentarii (CXXI)
(Ioan Rotundu)
Saramură de biban
Horoscop
Prima dată… după care tăcere totală
Citate din creaţiile autorilor spanioli
Diverse oferte, pentru diverse nevoi
Răutatea din noi uneori este de nestăvilit
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă