Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10051
De la 07 Ianuarie 2003
122895700

Diversiunea neruşinată a senatorului nevastă de şofer

  • Ioan Rotundu
  • 1 February 2017, 23:00
Cu tupeu şi neruşinare, senatorul PSD nevastă de ;ofer Doina Federovici a ieşit în presa locală să se laude că partidul ei a avut grijă să-şi onoreze promisiunile electorale şi a majorat, începând cu 1 februarie, salarul minim pe economie de la 1250 lei la 1450 lei dar şi pensiile.
Se fălea cu aceste realizări în timp ce românii din întreaga ţară coborâseră cu sutele de mii în stradă ca să apere democraţia atacată brutal şi nemilos de către gruparea de infractori situată la conducerea PSD şi la guvernare. Femeia asta cred că nu are simţul realităţii şi a tragismului creat poporului român de către liderul PSD Liviu Dragnea prin premierul Sorin Grindeanu şi ministrul Justiţiei, acest subinginer agramat care a dovedit că nu ştie a vorbi româneşte dar nici nu este în stare să citească coerent un text scris de alţii.
În condiţiile în care ţara a ieşit în stradă, bunul simţ trebuia să-i dicteze senatoarei să stea pitită pe undeva şi nu să iasă cu tupeu în public, sfidând sutele de mii de protestanţi care au sărit să-şi apere drepturile democratice şi să salveze valorile civilizaţiei europene ale statului de drept, valori pe care liderii PSD – ALDE sunt decişi să le distrugă şi să ne întoarcă la traiul de acum 27 de ani.
Dar tupeul nevestei de şofer îşi trage seva din nevoia de a se apăra pe sine şi gaşca de colegi din PSD Botoşani aflaţi în conflict cu legea penală şi care nu-şi mai încap în piele de bucurie că s-a adoptat ordonanţa de modificare a Codurilor penale. Să afle aceşti penalişti concurenţi la statutul de infractor, statut care li se potriveşte meritat, având în vedere acuzaţiile care li se aduc, că bucuria le va fi scurtă.
Acuzată de fostul lider al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, că şi-a ridicat vilă prin trafic de influenţă, Doina Federovici îşi crede salvarea în ordonanţa moşită de şeful ei politic Liviu Dragnea. Pasărea mălai visează şi calicul praznic, pentru că în urma acestor proteste ordonanţa va cădea iar penaliştii vor face coadă la DNA să dea socoteală pentru faptele lor.
Protestele de aseară ale tinerilor botoşăneni a fost unul simbolic, de exerciţiu democratic. Aştept să văd şi în Botoşani plină piaţa Revoluţiei aşa cum era pe timpul când venea Ceauşescu în vizită la Botoşani. Abia atunci penaliştii şi lichelele politice din PSD Botoşani vor realiza că nu suntem proştii lor şi-i va cuprinde teama că se apropie ceasul să ne dea socoteală pentru răul şi nedreptăţile pe care ni le-au făcut de-a lungul anilor postdecembrişti.
E bun începutul de protest dar el trebuie să prindă vigoarea şi energia tinerilor, pentru că a venit timpul să-şi decidă singuri viitorul. Bunicii şi părinţii lor, generaţia mea, le-a sacrificat viitorul pentru câţiva lei aruncaţi în dispreţ de către baronii locali, cu titlu de pomeni electorale. S-au mulţumit cu puţinul ce le-a fost dat tot din munca lor, călăuzindu-se după păgubosul proverb că ce este în mână nu-i minciună, incapabili să conştientizeze că primind acei câţiva lei au amanetat la schimb un trai mai bun pentru ei şi copii lor.
Am pretenţia că eu am adus în spaţiul public sintagma de „PSD, ciuma roşie!”. Scrierile mele de 20 de ani încoace dovedesc cu prisosinţă că sunt autorul, sau cel puţin unul dintre primii autori. Mă bucur că sintagma folosită a devenit în momentele de faţă un slogan naţional.
Un lider ALDE ne-au făcut proşti şi animale iar Dragnea nazişti. O spun cu toată convingerea că şi prin PSD Botoşani sunt anumite personaje care se cred superioare nouă şi ne consideră mizerii umane. Aceşti infatuaţi ajunşi peste noapte licenţiaţi cu diplome cumpărate fac parte din categoria celor care prin fraudă morală, impostură, minciună şi manipulare cred că l-au prins pe Dumnezeu de-un picior., Ministrul agramat Florin Iordache este modelul lor în viaţă, astfel de caricaturi umane îi venerează ei. De astfel de lichele trebuie curăţată societatea ca să putem deschide cale de viitor copiilor noştri.

Foto: Doina Federovici cu baronul de Suharău, primarul Marcel Chelaru la balul baronilor PSD de la Hudeşti.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Conştiinţa datoriei
Horoscopul zilei de 2.02.2017
Kovesi: E o ordonanta cu dedicatie; fiecare zi incepand de azi-noapte e un risc pentru sistemul de justitie.
Riscam sa pierdem 1 miliard de euro in dosarele aflate pe rol
De ce minte Victor Ciorbea cand spune ca Avocatul Poporului nu are competenta
de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele Guvernului privind amnistia
Solidarizare incredibila pe retelele de socializare:
Zeci de bucuresteni ofera cazare gratuita pentru cei care vin in Capitala sa protesteze impotriva Guvernului. Printre ei, si Andrei Gheorghe
Premierul Grindeanu, parasit de conducerea institutiei care pregatea manifestarile centenarului Marii Uniri:
Ati transformat serviciul public intr-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala
Aurelia Cristea, fost parlamentar si ministru, si-a dat demisia din PSD:
Nu pot acorda girul meu unui grup infractional aflat vremelnic in fruntea PSD
Klaus Iohannis ii cere premierului Grindeanu sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea codurilor penale
In strada pana la retragerea ordonantei rusinii
Avertisment dur al lui Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene:
Urmarim cu foarte mare ingrijorare evolutiile recente din Romania
Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a citit cu dificultate o declaratie scrisa:
Vad ca sunt criticat pentru un lucru esential intr-o democratie - legile se fac de legiuitor
Socoteala PSD-ului de acasă u s-a potrivit cu a celor din stradă
Ioan Rotundu
Motive pentru a începe să faci economii acum
Siegfried Muresan: Liberalii si socialistii europeni nu sustin "ordonanta penalilor".
Socialistii europeni propun o misiune de ancheta in Romania
Florin Iordache: Oamenii protesteaza cu argumente preluate de pe retelele sociale.
Poate comunicarea noastra a fost deficitara
Avertisment de o duritate fara precedent la guvernul PSD:
Sase tari partenere, printre care SUA, Franta, si Germania, isi exprima "ingrijorarea profunda" in legatura cu ordonanta adoptata noaptea. A subminat progresele privind statul de drept si lupta anticoruptie din ultimii zece ani, risca sa afecteze parteneriatele Romaniei
Voltaj a lansat miercuri seara o piesa-manifest,
care a devenit deja virala, despre Romania de astazi: Nu ma lasati, va rog, sa mor!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog