Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5255
De la 07 Ianuarie 2003
114834887
Doina Federovici,

„Regina Minciunii” s-a dat iar de gol că ne-a minţit

  • Ioan Rotundu
  • 8 January 2021, 16:39
Se pare că Doina Federovici suferă de mania cultului personalităţii la un nivel periculos de apropiat de afecţiunile psihice. De când a fost aleasă preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani aproape zilnic emite comunicate de presă în scopul de a-şi preamări realizările muncii, care realizări, în fapt, sunt o continuare a iniţiativelor începute de funcţionarii instituţiei sub preşedinţia socialistului Costică Macaleţi. Numai că Federovici confiscă aceste iniţiative şi le publică prin comunicate de presă ca fiind ale sale.
Nici bine n-a început anul calendaristic că deja a dat publicităţii mai multe comunicate decât zilele de lucru. Într-un comunicat ne anunţă că „Compania Naţională de Investiţii a dat ordinul de începere a lucrărilor privind consolidarea versantului și modernizarea drumului judeţean DJ296, Roma-Nicşeni, km 14+000 – 15+380. Potrivit deciziei transmise de către Compania Naţională de Investiţii, lucrările pot începe pe data de 5 ianuarie.”
Pe tot parcursul campaniei alegerilor locale şi parlamentare de anul trecut, în calitate de senator PSD, Doina Federovici a dat publicităţii mai multe comunicate în care arăta că au început lucrările la acest drum judeţean. M-am deplasat personal la locul respectiv şi am fotografiat că nu se lucrează şi cu toate acestea ea a continuat să afirme că lucrările au început. Iată, dar, că prin acest ultim comunicat avem dovada minciunilor sale de anul trecut.
Ce nu spune Doina Federovici este faptul că în cei 8 ani cât PSD-ul a guvernat ţara nu s-au alocat bani pentru această importantă investiţie, deşi ani la trând protestele localnicilor din comunele Roma şi Nicşeni au solicitat rezolvarea problemei pentru că drumul devenise impracticabil din cauza degradării avansate. Iată că de nun an de zile, de când ţara este guvernată de liberali, judeţul Botoşani a beneficiat de finanţarea mai multor investiţii cu care Doina Federovici s-a lăudat că ar fi succese ale muncii sale de preşedinte al CJ.
„Potrivit Companiei Naţionale de Investiţie, lucrările, în valoare de 14.449.103,01 lei (trei milioane de euro), vor fi executate de o asociere care reuneşte două firme botoşănene, Cornell's Floor și Big Conf, în timp ce proiectarea aparţine firmei ieşene Ecomary.” – se mai arată în Comunicat.
Se vor primi bani şi pentru celelalte investiţii care privesc modernizarea de drumuri judeţene, inclusiv pentru drumul naţional Botoşani – Stânca şi Tg. Frumos – Botoşani şi nu m-aş mira ca Doina Federovici să ne informeze că finanţarea acestor investiţii este un succes al său şi al PSD-ului. „Regina Minciunii” nu-şi poate face numele atribuit de râs!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Misterul proaspetei soţii
Horoscopul săptămânii 28.12.2020 – 3.01.2021
Liberalii pregătesc o ticăloşie de zile mari
Ioan Rotundu
Socialistul Trufin şi-a făcut în anul 2021 o intrare triumfală
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mesaj de mulţumire
Gaşca care a pus la cale ca peştele lui Nistor să fie bun de consum
Ioan Rotundu
A fost trimis acasă şi ultimul stâlp al culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Târguieli mediocre pentru funcţia de subprefect
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă