Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7696
De la 07 Ianuarie 2003
122579635

Doina Pana, ministrul Apelor, a demisionat din guvern din motive de sanatate

  • 3 January 2018, 23:00
Doina Pana i-a inaintat premierului Mihai Tudose demisia din functia de ministru al Apelor si Padurilor "pe motiv de sanatate", potrivit unui comunicat al Guvernului. Doina Pana arata, in cererea de demisie, ca va ramane parlamentar.
Doina Pana a remis presei si un raport de activitate ca ministru (puteti citi aici raportul complet).
Textul demisiei Doinei Pana:
"Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca starea mea de sanatate nu-mi mai permite continuarea activitatii in calitate de ministru.
Prin urmare, va prezint demisia mea din calitatea de ministru in cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, pe motiv de sanatate.
Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasa pe care am avut-o si va asigur de intregul meu sprijin pentru indeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar."
Cine este Doina Pana
Doina Pana, deputat PSD de Bistrita, a ocupat functia de ministru al Apelor si Padurilor in guvernul Tudose incepand cu sfarsitul lunii iunie.
Pana a mai fost, in perioada 4 martie - 13 decembrie 2014, ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura in Guvernul Ponta. De asemenea, din 21 decembrie 2012 si pana in martie 2014, ea a fost ministru delegat pentru Dialog social. La data de 26 februarie 2014, in urma demisiei ministrilor PNL din Guvernul Ponta II, Doina Pana a preluat, la propunerea premierului, interimatul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, noteaza News.ro.
Pana a devenit membru PSD in urma cu 13 ani, in prezent fiind deputat la al doilea mandat si vicepresedinte al formatiunii.
In iulie 2017, Pana a demisionat din functia de presedinte al organizatiei municipale Bistrita, motivand faptul ca "nu isi mai permite sa aloce timpul fizic conducerii" acestei filialei, date fiind noile responsabilitati guvernamentale, anunta Agepres.
In aprilie 2014, Doina Pana a intrat in atentia publicului dupa ce presa a relatat ca, intr-o vizita facuta la zonele inundate din judetul Teleorman, premierul de la acea vreme Victor Ponta i s-ar fi adresat spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?". Ea a precizat ulterior ca Ponta nu i s-a adresat niciodata cu "fa", prim-ministrul folosind sintagma "mai".
In august 2017, Pana a declarat ca televiziunile ar trebui sa difuzeze mai multe stiri pozitive. "Noi avem tineri foarte buni, dar trebuie sa ne ingrijreze gradul de violenta la care s-a ajuns in tara asta, de ura, de dezbinare, si astea sunt toate efectele unor propagari doar a stirilor negative in Romania. (...) Iar tanarul care se uita la tv se identifica cu ceea ce vede, a declarat Doina Pana pentru Libertatea. Ministrul mai crede ca tinerii plecati din tara vor reveni atunci cand atmosfera din societatea romaneasca se va schimba. Propune chiar unele facilitati pentru mass-media. Acest lucru se poate face numai prin unele masuri legislative. Eu vad la modul sa existe si stiri pozitive. Putem veni cu o deducere de TVA, cu o impunere clara. Ei (n.r.- cei din presa) considera ca le scade rating-ul. Le scade la toate, ca toate vor avea astfel de stiri pozitive- a mai spus Doina Pana. Ministrul sustine chiar un pact intre femeile din politica si cele din presa," declara ea atunci pentru Libertatea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Iohannis, avertisment dur la Guvern dupa ce a promulgat Legea bugetului:
Constructia bugetului este lipsita de estimari si calcule credibile privind impactul unor masuri asumate
Bancul zilei: Răspuns la bancul de ieri
Horoscopul zilei de 4.01.2018
Bulgaria: Lupta anticoruptie, sufocata din fasa.
Presedintele bulgar a impus veto Legii anticoruptie
Mituri legate de consumul de alcool
BNR a cerut raportari si de la UDMR privind platile externe.
Directorul economic al Uniunii: "Ni s-a explicat ca este un chestionar statistic"
Badalau: E posibil ca Ministerul Apelor sa treaca la Mediu
Presedintele executiv PSD anunta posibilitatea unui guvern "mai suplu, cu ministere mai putine"
Instanta suprema decide pe 10 ianuarie cand discuta cazul lui Radu Mazare (surse)
E oficial: Fiscul va putea sa retina 15% din sumele recuperate.
Banii, transformati in bonusuri pentru angajati
Un nou moment tensionat intre Dragnea si Tudose.
Ce i-a cerut liderul PSD si ce i-a raspuns premierul
Noutăţi despre grupul mafiot condus de magistratul Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog