Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
17106
De la 07 Ianuarie 2003
68386318

Doli, Doli, cocalarul politic al Botoşaniului!

  • 30 October 2009, 23:00
Ce mai, toti înciotaţii în ideologii şi doctrine politice de esenţă urât mirositoare, muncite în genul “edit copy” – “edit paste” se dau în vânt să vorbească de parcă ar tăcea, că tot aia e……se trezi coconul de Dorohoi, proaspăt ieşit din cocoloşul de intrigi şi agiuns deputat , sinonimul pentru asemenea functie este Mwanachama în limba Swahili, adică “ mucea” ,să comenteze pitzdiceste despre alţii, mai ales despre mine că nu mai pun şi eu umărul la golăneala roşie şi că am o opinie total diferită de a găştii lui.
Dreptul la opinie şi de a alege îl am din perspectiva de INDEPENDENT, am dreptul de a alege pe cine să sprijin la preşedinţie, spre deosebire de vârcolacii roşii care trebuie să cânte pe o singură voce şi aia falsă. Asta e deosebirea, stimate domnule ţârcovnic, despuiat de gândire proprie între dumneata şi mine.
Daca e să analizăm si să te analizăm Doli dragă, noi cei care am lucrat efectiv pentru partid, din poziţia naivului entuziast care vrea să facă ceva pentru ceilalţi, cred că ar trebui să fugi deja, să te ascunzi sub poala şăfului la Bucale , că zău nica nu-i de capul tău. Ai tot lins mandate de consilier judeţean, de pomană, ca un gigolo grăbit prin Botoşani, când iţi dădea voie şăful ăl mare să te duci pe la şedintele pe bani. Apoi dorinţa de mărire te-a chinuit din greu, pe la spate şi prin faţă şi ai pus de un mandat de parlamentar, ca să nu mai ai a te preumbla pe la Botoşani, decât la urmatoarea campanie electorală.
Dar chiar, Doli dragă, zi şi tu alegatorilor, proaspăt prostiţii colegiului 2 din Botosani : care este activitatea ta şi care sunt rezultatele dumitale profesionale până în prezent, care să te recomande a te aburca în poziţii si funcţii, de unde îi judeci pe alţii ? Cu ce esti "bobiţă biciclistă" mai bun decât un român obişnuit, care a muncit o viaţă de om, a asigurat salarii pentru proprii salariaţi, nu a dormit noaptea de grija oamenilor care trebuie să-şi ia lefurile, fiecare având cel puţin un copil ? adică dacă “te-ai uns” de fluide politice maronii pe langă şăful ăl mare, crezi că deja eşti un politician merituos? Crezi că poţi reprezenta pe alţii, vorbi în numele altora? Greşeală Doli dragă, ratarea este numele tău, deoarece este ştiut că majoritatea politicienilor în genul tău sunt rataţi profesional şi-şi găsesc un acoperiş cald şi bun în politică, de unde arată cu degetul către alţii . Ce scârnăvii poate naşte somnul raţiunii naţiunii !
Nu ai niciun drept, Doli frustrilă, să te pronunţi asupra unui act sau altul, pentru simplu fapt că nu poţi fi luat in seamă de nimeni şi mai ales pentru faptul că niciodata nu ai avut curajul să te pronunţi în vreun fel în trecut, atunci cand in munca mea aveam nevoie de ajutor şi susţinerea echipei, nu de cârcotaşi ieftini, bârfitori de meserie ,care pândeau cum si când să lovească. Aşa da generaţie tânără, halal, ce secături poate naşte mantia roşie a minciunii ! Agiuns pe treptele parlamentului ai dus mesajul poporului dorohoian: că trebe mai multe automate de cafea acolo ! asta este mesajul care a ajuns la prostime, caci aşa cred că-i consideri, altfel nu ne putem explica chiar ce cauti pe acolo? Sau scârţâi uşa prin Kiseleff, ca aşa să te perfectionezi în armele politice ce sunt consacrate pe acolo?
Ia zi coci dragă, da pe la sedintele parlamentului te mai duci? Sau tot asa nu vrei sa ieşi din scorul performanţei de 30%, prezenţă la dormit ?
Nu mai zicem nimic ca cea mai buna treabă e să nu te băgăm în seamă de fiecare dată când te fâsâi politicheşte…nu prezinţi interes şi nici importanţă Doli dragă, latră te rugăm la altă masă. In privinţa ambientului roşu în care te lăfăi fără a avea vreun feeling real pentru asta, chiar se potriveşte cu maimuţoii groteşti de pe acolo, care demult timp au limba tocită de pupat condurul pecere, apoi al fsn, ,apoi al pdsr, apoi al psdr, apoi al pnl, apoi al prm, apoi al pdl, apoi al psd si acum e incertă culoarea. Stai şi verifică şi mai ales, fă ceva să nu se vadă toată subpoala şăfului ăl mare, în care stai pitit şi fâsâi inteligenţe electorale.
CC

N.R. - Comentariu preluat de pe blogul lui Constantin Conţac în regim publicitar.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]


„Mulţumim domnului Cătălin Flutur pentru sprijinul acordat în campania pentru Mircea Geoană”
Românii din vecinătatea imediată
Românii, ruşii şi ungurii din Ucraina îşi unesc eforturile
contra măsurilor de ucrainizare forţată
Ultima toamnă a Clanului Voronin
Hillary Clinton i-a transmis un mesaj de încurajare lui Iurie Leancă
România îl premiază pe profesorul britanic care ne-a ajutat in procesul cu Ucraina
Hram la parohia Sfinţii Mihail şi Gavriil din Florida
Instantanee de ancestralitate
Lucrările ISPA au fost deblocate
Zi de sărbătoare, salariaţii DGASPC au primit salariile
Candidatura lui Traian Băsescu împacă spiritele cele mai aprinse
Festivalul vinului se va consuma sub supravegherea jandarmilor
Program TELE'M Botoşani, sâmbătă
Nu vă fie frică, pedeapsa va fi mică!
Spaima ţiganilor
Horoscop
Plăcere inversă
Ardei bulgăreşti muraţi
În lipsa laptelui praf, sugarii fac post negru
Corb la corb nu-şi scoate ochii, aşa şi între profesorii corectori
Se pune de-un miting grandios
Medicii pediatri s-au răsculat
dictatorial, în loc de satisfacţii, conducerea spitalului le oferă sancţiuni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă