Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9809
De la 07 Ianuarie 2003
122895458

Două surori cu o poveste de viaţă incredibilă

  • 7 December 2009, 23:00
Două surori, Gabriela şi Maria, foarte diferite una de cealaltă, care au trecut însă prin întâmplări impresionante, au luptat cu greutăţile vieţii şi care acum caută încrederea în sine vor afla marţi seară la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” că orice viaţă merită o nouă şansă. Gabriela, o tânără pe care greutăţile vieţii au aruncat-o pe un drum greşit, într-o structură satanistă, primeşte şansa unei schimbari fizice, dar şi a unui nou început în viaţă. Noutatea acestei ediţii este un ”minimakeover” pentru sora Gabrielei, Maria, o mini-transformare care nu implică multe intervenţii, dar care le va face pe cele două surori sa zâmbească din nou. Şi tot marţi seară, acelaşi ajutor vine şi pentru Claudia, o asistentă medicală pe care munca şi suferinţa au îmbătrânit-o înainte de vreme şi care are ea însăşi nevoie de asistenţă.
Pe 8 decembrie, de la 20.30, Victor Slav le face cunoştinţă telespectatorilor cu Gabriela, o tânără de 27 de ani care din cauza vieţii pe care a dus-o a ajuns într-o stare de degradare totală. După moartea tatălui ei a căzut într-o gravă depresie, a fugit de acasă şi a intrat într-o structură satanistă. A renunţat la şcoală, îşi jignea mama, dormea prin parcuri, îşi bătea joc de lumea de pe stradă. Mama şi sora i-au fost întotdeauna alături şi sufereau pentru ea. Maria, sora ei, îi dădea bani de buzunar şi se lupta pentru a o aduce pe calea cea bună. Gabriela i-a povestit lui Victor Slav că în lumea în care a intrat l-a cunoscut pe tatăl primului său copil, care o bătea frecvent şi care i-a scos dinţii din faţă.
În timp, dantura ei s-a deteriorat pentru că nu a avut bani să o refacă şi de ruşine, de mai bine de şase ani, îşi fabrica la doua-trei zile dinţi falşi de gips. În cele din urmă, influenţată pozitiv de dragostea familiei, Gabriela a încercat să îşi refacă viaţa: s-a recăsătorit şi a dat naştere celui de-al doilea copil. Însă nici de data aceasta căsătoria nu a funcţionat pentru că soţul ei o înşela şi îi spunea că arată ca ”moartea în vacanţă”.
Toate aceste greutăţi, viaţa dezordonată au făcut-o să slăbească foarte mult şi brusc (40 de kilograme) şi astfel a ajuns să arate ca un schelet. De altfel, oamenii o jignesc frecvent poreclind-o ”scheletron” sau ”zombi”. Un alt efect al slăbirii este şi surplusul de piele care atârnă dizgraţios pe abdomen, iar sâni nu mai are deloc. Acum, Gabriela se machiază foarte strident, îşi rade sprâncenele şi îşi face un contur evident cu creionul dermatograf pentru ca atunci când iese din casă lumea să fie atentă la machiaj şi nu la faptul că nu are dinţi. Cum vor remedia specialiştii de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” toate aceste defecte şi cum va arăta în final noua Gabriela, telespectatorii Pro Tv vor afla marţi seară de la 20.30.
Şi tot atunci, Gabriela va avea parte de o dublă bucurie. Pe lângă speranţa recâştigată şi încrederea că odată trecute toate aceste complexe îşi va putea reface viaţa alături de un un bărbat care să o iubească şi să o respecte, aceasta o va descoperi şi pe sora sa, Maria, transformată. Noutatea ediţiei din 8 decembrie este această mini-transfomare pe care o va suferi sora Gabrielei. Maria este opusul acesteia din toate punctele de vedere: este întruchiparea altruismului, a pus-o mereu pe Gabriela pe primul loc, a încercat să o ajute şi astfel s-a neglijat pe sine.
Când era copil, Maria a căzut şi şi-a spart dinţii din faţă. Cu mari eforturi, în clasa a 8-a, mama ei a reuşit să o ducă la dentist şi astfel a căpătat o coroană din plastic, care în timp însă s-a îngălbenit şi este foarte inestetică. Are probleme cu vederea şi singura posibilitate ca să scape de ochelari este o operaţie pe care nu şi-o poate permite. Deşi a învăţat foarte bine, a fost olimpică, şefă de promoţie în generală, liceu şi facultate, nu a reuşit să obţină postul pe care şi-l doreşte pentru că nu are un aspect fizic corespunzător şi de fiecare dată, la interviuri, au câştigat, spune ea, cele care arătau bine. Marţi seară, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” îi va dărui şi Mariei şansa unei transformări care să îi readucă zâmbetul pe buze şi încrederea în sine.
Ce-a de-a doua femeie care se va supune unor seriose intervenţii chirurgicale este Claudia. Are 33 de ani, este asistentă medicală şi principala ei problemă este că arată mult mai bătrână. Munceşte foarte mult pentru a-şi întreţine fetiţa şi bunica, nu doarme pentru a lucra suplimentar şi acest lucru se reflectă în cearcănele foarte evidente. Cu 10 ani în urmă era frumoasă, apreciată şi considera că la vârsta ei încă mai poate să simtă asta. Claudia povesteşte că este divorţată şi că în ultima perioadă a căsătoriei soţul îi reproşa foarte des că nu arată bine.
La un moment dat o pus-o să se privească în oglindă, spunându-i că în halul în care arată nu o să o mai vrea nimeni, dacă el o părăseşte. Femeia i-a mărturisit lui Victor Slav că îşi doreşte să-şi refacă viaţa, dar pentru asta are nevoie de un aspect fizic atrăgător. Face tot ce-i stă în putere pentru a arăta bine, dar nu-i destul, pentru că ridurile şi cearcănele nu le poate îndepărta. Marţi seară, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, telespectatorii Pro Tv vor afla ce rezultate spectaculoase au intervenţiile la care a fost supusă Claudia şi vor putea urmări recţiile incredibile ale acesteia atunci când se va privi în oglindă.
Cei care visează şi ei la o astfel de transformare spectaculoasă şi caută o şansă pentru o nouă viaţă, cei care doresc să scape de complexe pentru o existenţă normală, sunt invitaţi să trimită pe adresa de mail [email protected] povestea lor, motivele pentru care vor să facă schimbarea şi câteva fotografii. Căutările echipei de la ”Frumuseţe pe muichie de cuţit” continuă, astfel că fiecare poveste primită va fi citită si analizată împreună cu medicii specialişti de top, iar potenţialii participanţi la un nou sezon vor fi contactaţi. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La Flămânzi, de Moş Nicolae, s-a votat roşu, dar cu pete …portocalii!!!
147.600 de români au votat în afara frontierelor
votul lor a hotărât Preşedintele României
Rezultatele din Chicago si Detroit: 80.85% pro-Basescu
Drumeţie la munte pentru românii din Elveţia
Colindul românesc a împodobit sufletele românilor ortodocşi din Ungaria
Porc în stil Italian
Aluzia Mariei către Ion
Horoscop
Românul şi VINE VACANŢA!
Ţurcanu şi Trandafira
I-a ciuruit!
Program TELE'M Botoşani, marţi
Zeci de apeluri telefonice la 112 în ziua alegerilor
PDL Botoşani - învins acasă, victorios la Bucureşti
Grupul „Cheia Sol” cântă din nou alături de Filarmonica Botoşani
Criza economică nu a băgat la apă datornicii botoşăneni
Copiii din centrele de plasament l-au aşteptat pe Moş Nicolae
În sediul PSD – aroganţă şi laşitate
Disperaţi, mogulii continuă lupta
Ioan Rotundu
Profesorii nu vor examen de titularizare organizat în plan local
Limita de pensionare se va prelungi mai repede decât s-a stabilit
Spitalele fac economii şi unde nu trebuie
Reglementări privind scutirile medicale pentru elevi
Schimbări fundamentale în Coşula
atât ca mentalitate cât şi la nivelul relaţiilor între români şi ţigani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog