Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2936
De la 07 Ianuarie 2003
87704325

Două zile de coşmar pentru contravenienţi

  • 16 June 2006, 23:00
În zilele de 14 şi 15 iunie, în municipiul Botoşani a fost organizată o razie la care au participat 81 de poliţişti, trei agenţi de poliţie comunitară şi şapte învăţăcei în ale poliţiei, adică elevi. În această acţiune au fost efectuate 140 de controale. Prin filtrul poliţiştilor au trecut 68 de autovehicule. S-au executat şapte mandate şi au fost verificaţi 98 de agenţi de pază. Campania poliţiştilor s-a soldat şi cu o „pradă de război”. Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării a fost de 1.187 de lei noi. Produsele preluate la păstrare de către poliţişti au fost ţigări şi şase sticle de votcă. S-au constatat 156 de contravenţii. Valoarea totală amenzilor aplicate în cazul contravenţiilor a fost de 12.900 de lei noi. Printre contravenienţi a fost nominalizat Nicolae C., de 22 de ani, din comuna Coşula. Acesta oferea spre vânzare 107 de pachete de ţigări netimbrate, fără a deţine documente de provenienţă, în valoare de 200 de lei noi. Nu a mai apucat să-şi facă jobul, pentru că poliţiştii i-au închis „prăvălia”. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional. Cu acelaşi prilej, poliţiştii botoşăneni au reuşit să o prindă şi pe Anca S., care era dată în urmărire locală. Anca a furat ,cândva, ceva şi se sustrăgea de la executarea pedepsei. (Marian MOROŞAN)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AVAS continuă procedura de executare silită a SIF Moldova
Românii cumpără tot mai multe maşini străine
Horoscop
Caznele unui preot bolnav de Parkinson
Scuturat ca de friguri, preotul spune totRudele deputatului Malaimare l-au scăpat de deportare Deputatul merge adesea la cimitir
Apocalipsa din administraţie
Directorii de instituţii s-au prezentat la raport
Taximetrişti reclamă piraţii auto
Topul miniştrilor sănătăţii
La pas, în comunităţile de romi
A venit vacanţa de vară!
Bani mai mulţi la concediu
Cu moldovenii prin Botoşani
Campioni naţionali la Taekwondo
Guvernul, sindicatele şi elevii
România şi Bulgaria vor intra în UE la 1 ianuarie 2007
Acordul privind înfiinţarea Fundaţiei Gojdu, retrimis la comisii
Aştept să mi se comunice oficial decizia CNSAS şi o voi contesta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă