Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2106
De la 07 Ianuarie 2003
90832565

Dovada că fostul poliţist Gorgan era un maniac sexual

  • Ioan Rotundu
  • 7 June 2021, 17:37
Despre fostul agent de poliţie Romică Gorgan s-a scris frecvent în publicaţia de faţă. Practicant al violenţei fizice şi al fabricării de probe false, poliţistul s-a dovedit a fi şi maniac sexual. S-a lăudat mereu că lui nu i-a scăpat nici o cucoană „bine” de prin comuna Vf. Câmpului unde a deţinut zeci de ani funcţia de agent şef de poliţie.
Despre aventurile sale sexuale de asemenea s-a scris în Jurnalul. Dar cum buturuga mică răstoarnă carul mare, leac pentru mania sexuală a poliţistului avea să devină vecina sa Lăcrămioara Cojocariu. Gorgan insista cu avansuri asupra acesteia dar a fost refuzat de fiecare dată. Înnebunit de refuzul vecinei, Gorgan şi-a concentrat atenţia asupra băieţelului acesteia în vârstă de numai 8 ani.
Într-una din zile poliţistul l-a întâlnit pe scări pe băieţel şi i-a arătat ce „grăsan” are el pentru maică-sa. Speriat băieţelul a fugit în apartament şi i-a povestit mamei ce i s-a întâmplat, de faţă fiind şi alte vecine venite în vizită.
Iată cum povesteşte martora Adriana Andronic despre întâlnirea băieţelului cu poliţistul maniac: „s-a întors în foarte scurt timp, speriat. Mama s-a l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar copilul a spus că s-a întâlnit pe scări cu Gorgan Romică şi acesta i-a arătat cocoşelul lui grăsan, cerându-i copilului să i-l arate şi el pe al lui.”
Lăcrămioara Cojocariu a depus o plângere penală împotriva poliţistului, acesta devenind inculpat în dosarul nr. 1390/222/2019 aflat pe rol la Judecătoria Dorohoi. În cadrul cercetării penale, procurorul a stabilit ca Romică Gorgan, care nega faptele comise, să fie supus unei probe cu poligraful. S-a stabilit ziua pentru a fi testat cu poligraf dar, speriat că nu va trece proba, poliţistul s-a rostuit cu acte medicale false cum că este bolnav şi nu poate fi supus testării cu poligraful.
Iată cum descrie judecătorul acest episod demn de filmele de ficţiune (citez din sentinţa nr. 64/23 februarie 2021): „În data de 2.04.2019, când a fost programat pentru efectuarea constatării, inculpatul a prezentat o adeverinţă medicală eliberată la data de 28.03.2019 şi o fişă pentru spitalizare de zi din care reiese că în ziua de 1.04.2019 a fost internat la Spitalul Municipal Dorohoi cu diagnosticul „urgenţe medico-chirurgicale, ce necesită supraveghere până şa 12 ore”.”
Probabil că poliţistul Gorgan şi-a frecat mâinile de bucurie că în Mb<„ziua păcălelilor” i-a păcălit pe cei care voiau să-l supună testării cu poligraful. Nu i-a păcălit, s-a păcălit singur, pentru că judecătorul a reţinut în aceeaşi sentinţă de condamnare că „Din procesul-verbal încheiat la data de 1.04.2019 de către lucrătorul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, delegat cu efectuarea procedurilor în vederea testării, reiese că în aceeaşi zi l-a contactat telefonic pe inculpat şi l-a anunţat că a doua zi urma să fie testat, iar inculpatul i-a relatat că se va prezenta la data şi ora stabilită, fără să menţioneze nimic cu privire la faptul că este internat cu o urgenţă medico-chirurgicală. În consecinţă, apreciază instanţa că este vorba doar de o manevră intenţionată a inculpatului în vederea evitării testării poligraf, în calitatea sa de agent de poliţie posesor de aviz de poliţie judiciară, acesta cunoscând foarte bine faptul că o persoană cu afecţiuni cardiace nu poate fi supusă acestei proceduri.” Aşadar, „super-legistul” poliţist Romică Gorgan s-a dovedit a fi în realitate un impostor în uniforma statului care ani de zile la rând şi-a bătut joc de cetăţenii comunei Vf. Câmpului fără teama că va răspunde pentru faptele sale, el bucurându-se de un sprijin permanent din partea şefului IJP Botoşani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu.
Judecătorul nu s-a lăsat păcălit de strategia frauduloasă a lui Gorgan de a scăpa de acuzaţiile ce i le-a adus Lăcrămioara Cojocariu şi i-a aplicat o amendă penală în sumă de 10 mii lei, plata de daune morale către Lăcrămioara Cojocariu în sumă de 20 mii lei şi plata cheltuielilor de judecată.
Descoperit ca fiind un obsedat sexual, poliţistul Romică Gorgan s-a pensionat, crezând că va scăpa de răspunderea penală. N-a scăpat, iar din urmă l-au mai ajuns încă 2 dosare penale. Dacă va mai fi condamnat, va ajunge după gratii, loc pe care l-ar fi meritat de mai mulţi ani.
De menţioinat şi faptul că poliţistul Romică Gorgan pare a fi singurul poliţist din România care, aflat în faţa camei de filmat, şi-a negat propria existenţă, susţinând că el nu este „el”.
Rămâne nepedepsit acel medic din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi care, prin acte medico-chirurgicale false, a încercat să-l salveze pe Gorgan de răspunderea penală. Dar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, procurorii au alt mod de a interpreta legile penale. Sunt uşor de înduioşat!
De menţionat, fără vreo modestie anume, că publicaţia Jurnalul a jucat un rol esenţial în devoalarea publică a personalităţii poliţistului şi a abuzurilor şi ilegalităţilor comise de pe poziţia de agent şef de poliţie, prezentând la momentul potrivit toate aventurile sale amoroase.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Vigilenţă poliţistă
Horoscopul săptămânii 7 – 13 iunie 2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Stafia fostului primar Ciubotariu bântuie încă prin primărie
Florin Zlate este cercetat penal pentru suspiciunea de fals şi spălare de bani
Ioan Rotundu
2 uni le-au trebuit celor de la Nova Apaserv să acţioneze
Marea dezamăgire din PNL Botoşani
Ioan Rotundu
Doosarul zilei: Comemorarea poetului Eminescu, Naţionalizarea
Bolşevicul Ludovic Orban şi impostorii din PNL Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă