Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Aniversări
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1741
De la 07 Ianuarie 2003
111177069
Dovadă incontestabilă de la Vama Stânca

Contrabandă cu ţigări sub patronajul poliţiştilor de frontieră

  • Ioan Rotundu
  • 11 January 2022, 21:19
Astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orelor 16.30, Daniel Nuţu din Ştefăneşti se afla în apropiere de Vama Stânca, mai exact la Staţia PECO. În vecinătatea staţiei se afla parcat un autoturism proaspăt intrat în România din Republica Moldova. Moldovenii vindeau de zor ţigări unor cetăţeni din localitatea Stânca. Cum distanţa până la postul de pază al poliţiştilor de frontieră era de numai câteva zeci de metri, lui Daniel Nuţu i s-a părut ceva neobişnuit ca sub nasul poliţiştilor de frontieră să se facă contrabandă cu ţigări fără ca ei să intervină.
Nedumerit de ceea ce vedea, Nuţu s-a deplasat la agentul poliţiei de frontieră de la punctul de pază al acestora şi i-a spus că vrea o audienţă la şeful lui de tură să reclame cum se face contrabandă cu ţigări sub nasul poliţiştilor de frontieră. Numai că agentul de poliţie (foto) nu i-a permis lui Nuţu să ajungă la şeful său.
Întreg dialogul dintre Nuţu şi agentul de poliţie de frontieră a fost filmat pe telefon iar noi îl facem public, poate că numai aşa se vor convinge şi anumiţi judecători că afirmaţia din Jurnalul cum că contrabanda cu ţigări se desfăşoară sub patronajului şefului cel mare de la Iaşi, comisarul şef Victor Mariniuc, dovada de faţă fiind de necontestat.
Poliţistul nu numai că nu i.-a permis lu Nuţu să ajungă la şeful său în audienţă dar a refuzat să se deplaseze la Staţia PECO pentru a lua act de contrabanda cu ţigări care se derula sub nasul său. Aflat la Chişinău, Cristian Rizea, fost deputat PSD în Parlamentul României, într-o emisiune televizată a prezentat probe cum că şeful contrabandei cu ţigări pe partea României este Victor Mariniuc, şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi care, a declarat Rizea, a fost racolat colaborator al Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova după ce a fost filmat făcând sex cu no moldoveancă într-un hotel din Chişinău.
Acum putem înţelege de ce agentul de poliţie n-a reacţionat profesional la sesizarea lui Daniel Nuţu. Moldovenii care vindeau ţigările au trecut prin vama chiar controlaţi de către acest agent de poliţie. De altfel,. Nuţu îl şi întreabă cât a primit de la moldoveni să-i lase să treacă cu ţigările iar poliţistul schimbă vorba.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 10 – 16..01.022
Bancul săptămânii: Şarlatanie avocăţească
Catrenul săptămânii
Ioan Rotundu
Mulţumesc, iubiţi cititori şi susţinători ai Jurnalului!
oan Rotundu
Bilanţ pentru anul 2021 al luptei împotriva corupţiei (III
Ioan Rotundu
Cârdăşie politică cu iz de corupţie la ANAF
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă