Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20572
De la 07 Ianuarie 2003
90426083

Dracul şi-a băgat coada în mail-ul preotului Diaconu

  • (Cârcotaşul)
  • 10 June 2007, 23:00
Se zice că ziua de sâmbătă ar fi una nefastă. Că este aşa, ne-o poate confirma chiar preasfinţia sa preotul Grigore Diaconu, profesor şi director al Seminarului Botoşani. Sâmbătă, la ora 15.46, de la adresa sa de mail am primit următorul mesaj: „pupincuristul.5u.com/pupincuristul.htm”. Nu ne-am mirat, ştiind că în lumea Internetului nebunii se simt acasă. Departe de noi de a lua mesajul drept emanaţie a prof. Grigore Diaconu. Însă surpriza avea să ne vină în aceeaşi seară, ceva mai târziu. În jurul orei 22.29, pe adresa de mail a Jurnalului, am primit alt mesaj, tot de la adresa preasfinţiei sale. Iată conţinutul: „Astăzi, 9 iunie 2007, aţi primit de pe această adresă un mesaj cu subiectul "important" în care vă era indicată adresa site-ului internet "pupincuristul.5u.com/pupicuristul.htm". Ţin să precizez că acest mesaj a fost trimis de o persoană necunoscută, care a accesat în mod abuziv contul meu de internet. Prin urmare, vă rog să luaţi act de faptul că nu eu sunt autorul acestui mesaj. De altfel, din conţinutul sit-ului respectiv vă puteţi da seama că acest mesaj este, înainte de toate, un act calomniator la adresa mea, precum şi a colegilor mei şi a instituţiei pe care o conduc. Rămân la dispoziţia Dvs. pentru orice informaţie care v-ar putea ajuta la elucidarea acestei situaţii nedorite. În acest sens vă comunic nr. de telefon 0744….., sau 0231 581… la care pot fi contactat. Cu respect, pr. prof. Grigore Diaconu”.
Sărut dreapta părinte, şi bine ne-am regăsit pe calea electronilor buclucaşi şi a biţilor obraznici. Şeful nefiind pe acasă, adică pe la redacţie, păcatul de a face ordine prin poşta electronică mi-a revenit. Aşa am aflat că dracul şi-a băgat coada pe Internet, iar prin mijlocirea acestuia în mailul matale. Noi, păcătoşii de rând, care suntem obişnuiţi cu astfel de drăcovenii ca şi pielea rea cu bătaia, nu le prea băgăm în seamă. Teamă ne este doar de acei drăcuşori, numiţi viruşi, un fel de buturugă mică care răstoarnă chiar şi carul mare cu Windowsul lui Bill Gates.
Părinţele, ai grijă! Dracul, odată intrat în mail, poate intra şi în măruntaiele calculatorului. Iar de intră acolo, poate afla toate păcatele trecute, prezente şi viitoare ale sutanei matale şi ale celor în uniforma seminarului. Fă agheasmă mare, şi încă repede! Eu mă voi ruga pentru sufletul matale, să rămână aşa cum îl ştie toată lumea de la Securitate încoace şi să nu i se mai pună în cârcă alte păcate. Doamne ajută!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


În locul declaraţiilor din birou, ar fi binevenite faptele în teren
Lucrări blocate din cauza altor lucrări
Programul „Cornul şi laptele” între a fi uns cu miere, sau a nu mai fi deloc
Tradiţiile etniilor din judeţ promovate printr-un program naţional
Vasilescu vrea să se pună bine cu Liceul Sportiv
Semiramida îşi trimite etnia la liceu şi facultate
Clocotici va fi stăpânul ştrandului, ajutat din plin de Egner
Comentariu la comentarii (CXVIII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Operaţie
Cugetări şi maxime din literatura spaniolă
Fasole verde cu pui
Ofertă de salariu incredibilă
Anunţ de execuţie la comandă
Ţiprigan l-a învins, fără drept de apel, pe Constantinescu
A doua şansă de a deveni licean
Engleza este o piedică în angajare, nu şi pentru cei buni în profesie
Respectarea normelor de mediu blochează dezvoltarea afacerilor
Actorii-deţinuţi coboară de pe o scenă pentru a urca pe alta
S-a stabilit şoferul accidentului mortal de la Vorona
Moldovean beat la volan, hălăduind pe drumurile judeţului
Buhăianu rosteşte vorbe grele înspre PSD Botoşani
Legea lustraţiei – un moft politic inutil
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă