Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16187
De la 07 Ianuarie 2003
83918512
Draftul scrisorii de intenţie:

Fără legea falimentului personal, deocamdată

  • 9 March 2012, 23:00
"Vor fi facute economii la buget prin eliminarea proiectelor cu performante scazute. Am identificat 14 proiecte care vor fi intrerupte", se arata in draftul scrisorii de intentie. Potrivit documentului, inregisrarea in scopuri de TVA a firmelor va fi mai riguros monitorizata. "Am revizuit de asemenea prevederile Codului Fiscal pentru a facilita, in anumite conditii, anularea inregistrarii in scopuri de TVA pentru firme. Vom reduce numarul de contribuabili inregistrati in scopuri de TVA cu 20 la suta intre septembrie 2011 si 2012, prin utilizarea unor masuri administrative", se mai spune in document.
Vezi si alte prevederi din proiectul acestei scrisori
Procesul de restructurare a intreprinderilor publice incluse in bugetul general este crucial pentru realizarea obiectivelor pentru 2012. Transferurile bugetare au fost conditionate de aprobarea planurilor de restructurare viabile pentru intreprinderile de stat.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) si Ministerul Mediului si Padurilor, se angajeaza sa se asigure ca cheltuielile de executare in cadrul PNDI nu depasesc 1,0 miliarde lei in 2012 (820 milioane lei pentru MDRT si 180 milioane de lei pentru MMP ) si 1,0 miliard lei in 2013.
Am revizuit de asemenea prevederile Codului Fiscal pentru a facilita, in anumite conditii, anularea inregistrarii in scopuri de TVA pentru firme. Vom reduce numarul de contribuabili inregistrati in scopuri de TVA cu 20 la suta intre septembrie 2011 si 2012, prin utilizarea unor masuri administrative.
Cu privire la axarea marilor averi, pe baza analizei de risc adoptate in septembrie 2011, o serie de contribuabili persoane fizice vor fi selectati pentru verificare fiscala. In acest scop, am accelerat analiza datelor si accesul la noi baze de date.
Vom continua sa ne consultam cu FMI si CE inainte de a modifica cadrul de reglementare sau penrtu a evita adoptarea unor initiative legislative, cum ar fi actualul proiect al legii falimenului personal sau proiecul privind colectarea debitelor, care ar putea submina disciplina debitorilor.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Csricatrura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea psihiatrului
PSD Botoşani bravează cu Mihai Tincu
USL-iştii botoşăneni bat câmpii
crede deputatul PDL Cătălin Buhăianu
PSD-idştii botoşăneni sunt împotriva florilor
Târgul de nunţi şi-a deschis porţile
Caz grav pediatric cu arsuri
Un nou accident de muncă
Teodoriu vrea banii înapoi
Uniforma şcolară nu mai este obligatorie
2.500 de tineri liberali vor celebra Libertatea în cadrul Galei anuale a
Candidatul la președinția celui de-al doilea stat romanesc - Nicolae Timofti
Dacă majorăm salariile în acest an, în 2013 va trebui să le tăiem din nou
Recuperarea nivelului salarial în sectorul public va avea efect direct asupra creşterii consumului
Salariile şi pensiile rămân îngheţate
Ninsori şi intensificări de vânt în aproape toată ţara, până luni seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă