Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19297
De la 07 Ianuarie 2003
122879364

Dragnea: Nu negociaza nimeni de la PSD cu PPDD Legea amnistiei

  • 13 June 2014, 23:00
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nimeni de la PSD nu negociaza cu PPDD Legea amnistiei, el aratand ca social-democratii si-au spus punctul de vedere in aceasta privinta, ceea ce este suficient, relateaza Mediafax.
"Nu negociaza nimeni de la noi cu PPDD Legea amnistiei. Noi ne-am spus punctul de vedere pe Legea amnistiei si e suficient", a spus Dragnea. Solicitat sa comenteze faptul ca presedintele fondator al PPDD, Dan Diaconescu, sustine aceasta lege, Dragnea a precizat: "Asta e cu totul altceva, ca domnul Dan Diaconescu sustine mai multe legi, este dreptul domniei sale, ca domul Liviu Neagu sustine si mai multe legi, este dreptul domniei sale. Unde este legatura cu PSD?".
Dupa ce o jurnalista a sustinut ca la postul la care lucreaza secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, ar fi sustinut ca Legea amnistiei se discuta in cadrul negocierilor cu PSD, Dragnea a afirmat ca este vorba despre o minciuna si ca, de fapt, Neagu nu a spus asa ceva.
"Sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PPDD"
"Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutand niciodata intr-un mod serios. A fost o intalnire preliminara care a avut ca obiectiv judetele unde putem construi majoritati", a precizat Dragnea.
Intrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD si PPDD, Dragnea a raspuns: "Suntem ca la inceput, adica mai avem putin si incepem". Dragnea a mentionat ca in acest moment sunt cinci judete unde s-au constituit majoritati impreuna cu PPDD. "Mai sunt 10-11 judete unde este posibil sa se realizeze majoritati. Cred ca ne putem vedea saptamana viitoare cu PPDD sa analizam ce s-a intamplat in aceasta perioada in ce priveste posibila constituire a majoritatilor in teritoriu", a spus Dragnea.
El a spus ca obiectivul principal al primei intalniri cu PPDD a fost constituirea acelor majoritati in judete. "Nici de la inceput nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost in permanenta colaborarea locala", a adaugat Dragnea.
Dragnea a precizat ca saptamana viitoare va putea exista o noua intrevedere intre PSD si PPDD pentru a evalua colaborarea la nivel local, el aratand ca spera sa existe in PPDD o coerenta a actiunii intre nivelul central si local al formatiunii. "Vrem sa vedem in continuare daca in PPDD - si noi speram sa se intample asta - exista o coerenta intre actiunea la nivel national si actiunile din judete si in functie de asta saptamana viitoare ne putem intalni ca sa facem o evaluare a colaborarii la nivel local", a spus Dragnea. El a aratat ca social-democrati din teritoriu sunt interesati sa ramana in continuare intr-o majoritate care poate gestiona proiectele locale si au solicitat aceasta colaborare cu PPDD. Dragnea a mai spus ca discutia cu PPDD ramane deschisa in ceea ce priveste colaborarea parlamentara.
"Daca de la nivel local putem extinde o colaborare la nivel parlamentar pe anumite poriecte de legi cu care putem fi de acord, de ce nu? Ramane in continuare deschisa discutia petru colaborarea in plan local si in plan parlamentar, dar repet, ne intereseaza in primul rand colaborarea in plan judetean pentru ca solicitarile au venit in primul rand de la colegii nostri din teritoriu", a mai spus Dragnea.
El a mai aratat ca UDMR a "dat voie" PSD sa realizeze colaborari locale cu PPDD. "Eu am studiat cu atentie dezacordul public al UDMR in care ni s-a dat voie sa putem realiza colaborari locale. Deci daca cei de la UDMR ne-au dat voie sa facem colaborari locale inseamna ca mai avem sanse sa facem colaborari locale cu PPDD", a spus Dragnea, ironic.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Curiozitatea soţului
Horoscopul zilei
38 de deputati PSD au facut o lege care permite taierea integrala a padurilor
Zece dintre ei sunt proprietari de terenuri forestiere
Lotul olimpic al Romaniei a obtinut 21 de premii la Olimpiada Internationala de Limba Rusa
Subventii pentru IMM-urile care vor angaja absolventi din acest an
BNR: Deficitul balantei de plati s-a adancit la 298 milioane de euro in primele patru luni
Statistica a numarat pensionarii pe primele 3 luni
DNA efectueaza cercetari la Primaria Targu Mures
Initiativa PSD: Ziua dintre sarbatorile legale din saptamana si week-end, libera pentru bugetari
Ascensiunea fulgeratoare a lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul grupului jihadist
Statul Islamic al Irakului si Levantului care vrea sa cucereasca Bagdadul
PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Judetean Gorj
Efective sporit de jandarmi în perioada Bacalaureatului
Concursul ,,Un măr delicios - un copil sănătos” și-a primit laurii
Furnizarea apei se va face după un program special
Locul de joacă de pe locul fostelor sere, motiv de scandal politic
Astăzi reîncep lucrările la Vama Racovăț
Viorel Iliuță: Fuziunea PNL cu PFL urmărește împiedicarea pesederizătii României
Botoşani: Din răzbunare politică, CAS vrea să lase Spitalul judeţean fără finanţare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog