Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6963
De la 07 Ianuarie 2003
122578902

Dragnea, amenintari la adresa premierului:

  • O sa spun mai multe lucruri despre Dacian Ciolos dupa alegeri/ Minte cu nerusinare
  • 6 December 2016, 23:00
Liviu Dragnea a reactionat marti dupa ce Dacian Ciolos il acuzase voalat cu o zi in urma ca a tinut judetul Teleorman in stare de subdezvoltare. "O sa spun mai multe lucruri despre Dacian Ciolos dupa alegeri, pentru ca eu nu vreau sa folosesc anumite informatii pe care le stiu in campania electorala", a spus Dragnea la Adevarul Live.
In urma cu o zi, Ciolos declarase tot la Adevarul Live ca "in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?".
Ca reactie la aceasta afirmatie, Dragnea a afirmat ca a fost o "abordare mizerabila" si l-a acuzat pe Ciolos ca minte cu nerusinare.
"Initial nu am vrut sa raspund la o astfel de abordare mizerabila de la un prim-ministru in functie. Ca sa fii prim-ministru in functie si sa jignesti locuitorii dintr-un judet, o parte din tara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred ca s-a mai intamplat vreodata in lume si nu s-a mai intamplat vreodata in Romania. Asa cum se da tehnocrat, cu un CV foarte frumos, m-as fi asteptat ca domnul Ciolos sa spuna adevarul" a spus Dragnea.
Dragnea a prezentat apoi cifre "chiar de la guvernul Ciolos": "Pe primul loc la numarul de beneficiari de ajutoare sociale este judetul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judete in fata pana la Teleorman. Tot in cadrul asistatilor sociali se afla si persoane cu dizabilitati. Nici la persoane cu dizabilitati Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova".
Dragnea l-a acuzat pe Ciolos ca dezbina romanii. "Oamenii astia nu au inteles ca romanii nu mai vor sa fie dezbinati. Da instigi romanii cu dizabilitati impotriva celorlalti romani - oamenii simt in mod organic ca e bine sa fim uniti" a mai spus Dragnea.
Ulterior, liderul PSD s-a referit si la judetul Salaj, de unde este Dacian Ciolos. "Pe mine nu o sa ma auziti spunand ceva rau despre judetul Salaj, care nu este foarte dezvoltat. (Dacian Ciolos) nu a trait la tara, a trait in Zalau. Vacantele la tara nu se pun".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Instanta suprema incepe judecarea dosarului in care sunt acuzati Sebastian Ghita
si fosti sefi din Parchetul si Politia din Prahova
Dacian Ciolos: O sa votez si PNL, si USR, pentru ca sunt doua liste
Judecatoria Sectorului 5 judeca pe 13 decembrie o cerere de eliberare conditionata depusa de Dan Voiculescu
Alina Gorghiu: In ce priveste legea raspunderii magistratilor,
Raluca Pruna = PSD = Robert Cazanciuc
Circa 25-30% din contractele de achizitii directe facute de spitalele din Romania sunt suspecte
Toti copiii vor fi testati auditiv imediat dupa nastere, in spitalele de stat
Nuclearelectrica sustine ca va discuta cu autoritatile pentru un contract cu in vederea procesarii octoxidului de uraniu
Dacian Ciolos, despre eventualitatea in care va continua ca premier:
Romania inregistreaza o usoara crestere a performantelor in educatie
Horoscopul zilei de 7.12.2016
Bancul zilei: Panică la sosirea în Rai
Locuinţă aprinsă de un jar căzut din sobă
Temerile întemeiate ale PSD-ului
Ioan Rotundu
Marele dezmăţ legislativ şi disciplinar din Colegiul Economic Botoşani (III)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog