Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22714
De la 07 Ianuarie 2003
122882781

Dragnea, suparat ca ministrul Finantelor nu a fost prezent la votul pentru legea salarizarii:

  • Este o problema pe care noi o vom regla in interior / Era bine sa vina si premierul. M-a intristat foarte mult aceasta atitudine
  • 7 June 2017, 23:00
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a cerut scuze, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, pentru faptul ca ministrul de Finante, Viorel Stefan, nu a venit la dezbateri sa sustina proiectul de Lege a salarizarii, Dragnea adaugand ca ar fi fost de dorit si prezenta premierului Grindeanu, informeaza News.ro
"Este o problema faptul ca astazi ministrul de Finante n-a venit in Parlament sa sustina aceasta lege cu toate ca avea timp. Am puterea politica sa-mi asum acest lucru si sa-mi cer scuze, ca presedinte al PSD, ca un membru al Guvernului care trebuia sa vina astazi nu a venit", a spus liderul PSD.
"Este o problema pe care noi o vom regla in interior in conditiile in care si liderul de grup si-a asumat faptul ca va veni aici ministrul de Finante sa sustina legea. Era bine sa vina si premierul. Este poate cea mai importanta lege din acest an", a declarat Dragnea dupa votul dat asupra Legii salarizarii.
El le-a spus jurnalistilor ca absenta ministrului de Finante de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta "o ofensa"
"N-a fost o pozitie foarte confortabila pentru mine si pentru colegii mei faptul ca ministrul de Finante azi nu a fost prezent sa spuna ceea ce noua ne-a spus in permanenta, si anume faptul ca aceasta lege este sustenabila. Eu, personal, nu am nevoie de aceasta garantie pentru ca noi nu am facut legea in parcul Cismigiu si acum incercam sa cautam bani. Faptul ca ministrul de Finante n-a fost prezent azi, cu toate ca liderul de grup se angajase, a fost un lucru care pentru noi, repet, nu a fost in regula", a acuzat Dragnea.
Intrebat ce risca Viorel Stefan pentru aceasta absenta, liderul PSD a raspuns: "Nu stiu ce risca. Pana la riscuri, vorbim de o certitudine: a procedat incorect".
Intrebat daca ministrul de Finante a procedat ofensator, Liviu Dragnea a replicat: "Cred ca este o ofensa. Putem vorbi de o ofensa".
Chestionat daca este o ofensa si ce a facut premierul Grindeanu, care a fost intr-o alta sala din Palatul Parlamentului, presedintele PSD a spus ca nu vrea sa foloseasca "cuvinte grele", dar ca l-a intristat aceasta atitudine.
"Nu stiu. As vrea sa nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a intristat foarte mult aceasta atitudine. Foarte mult. Pentru ca vorbim de o lege care schimba complet istoria Romaniei. M-as fi bucurat ca azi sa fi fost prezent tot Guvernul in Parlament, dar probabil ca au fost alte evenimente mai importante decat legea salarizarii unitare", a ami spus Liviu Dragnea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Fatalism ancestral
Horoscopul zilei de 8..66.2017
Olguta Vasilescu: Unele salarii erau atat de mari incat disproportia nu putea fi corectata nici macar pana in 2022
Grindeanu: Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi in PSD.
Incep sa nu mai inteleg aceste tensiuni
Dan Mihalache paste bobocii, ca ambasador la Londra.
Haute Culture explica expresia romaneasca
Perchezitii DNA in judetele Botosani, Iasi si Neamt
Dan Voiculescu este detinut model,
dar comisia de liberari conditionate spune ca nu s-a indreptat suficient
Germania isi retrage soldatii din baza turca Incirlik
Tudorel Toader: Se va stabili un prag valoric "rezonabil" pentru abuzul in serviciu
dupa dezbateri cu specialisti
Da, este o lege care va face istorie!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog