Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6762
De la 07 Ianuarie 2003
122866829

Dreptul la replică al companiei Romtelecom privind „cazul Buhăceni”

  • 22 January 2014, 23:00
Precizări Romtelecom
Către: Jurnal de Botoşani şi Dorohoi
In atentia domnilor Adrian Marcu şi Ioan Rotundu

RE: Articolele „Cum îşi bate joc ROMTELECOM de proprii abonaţi”, publicat în data de 18 ianuarie 2014, respectiv “Reacţia stupefiantă a celor de la Romtelecom” publicat în data de 21 ianuarie pe site-ul www.jurnalulbtd.ro.
Având în vedere că în articolul mai sus menţionat au apărut informaţii incorecte şi denigratoare la adresa Romtelecom, care pot induce în eroare opinia publică şi afecta imaginea companiei, vă rugăm să primiţi urmatoarele precizări din partea Romtelecom: - Incidentul a avut loc în data de 10 ianuarie, nu 7 ianuarie, aa cum este precizat în articol, atestat in baza procesului de constatare întocmit de Poliţia locală, ca urmare a cercetărilor efectuate în prezenţa reprezentantului Romtelecom care anunţase în prealabil avaria. După evaluarea situaţiei, reprezentantul companiei a demarat procedurile pentru începerea lucrărilor de remediere.
- Robotul la care se face referire în cadrul articolului este un serviciu de relaţii cu clienţii intuitiv şi simplu, folosit ca practică de majoritatea companiilor care au un flux mare de apeluri din partea consumatorilor, menit să îi ghideze pe clienţi către operatorul uman cel mai în măsură să le preia sesizarea specifică.
- Domnul Plăcintaru, persoana delegată de sătenii afectaţi din localitatea Buhăceni să se deplaseze la magazinul companiei, a reclamat un deranjament pentru un singur consătean. Specificam că la data de 13 ianuarie, înainte de vizita domnului Plăcintaru, erau înregistrate în sistem deranjamentele pentru toţi clienţii afectaţi.
- Situaţia urmează să fie remediată în cursul acestei zile (22 ianuarie 2013). Romtelecom regretă neplăcerile cauzate locuitorilor din zonă, din cauze independente de voința sa. - Tuturor clienţilor afectaţi li se va rambursa valoarea abonamentului aferent serviciului contractat în cotă fracţionară, corespunzător perioadei efective de nefuncţionare, conform contractului încheiat cu compania.
Vă mulţumim anticipat pentru gestul profesionist de a publica precizările de mai sus şi am aprecia ca înainte de a publica orice material cu privire la Romtelecom, să fim contactaţi în prealabil pentru a vă putea sprijini cu informaţii corecte, în beneficiul cititorilor dumneavoastră şi pentru credibilitatea publicaţiei.
Adaug, de asemenea, că modul în care aţi procedat, mergând în magazin, filmând şi făcând poze neautorizat şi fără acord în prealabil, este o practică neprofesionistă şi în contradicţie cu deontologia meseriei pe care atât dumneavoastră, cât şi noi o practicăm.
Cu stimă,
Alina Iamandi


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Viaţă de caloriferist
Horoscopul zilei
155 de ani de la Mica Unire, marcaţi la Biblioteca Botoşani
„Clovnul” la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”
CJPCCT Botoşani: Comunicat de presă referitor la Unire
Chirtoacă: Unirea Republicii Moldova cu România este un fapt firesc
Comisia Europeană acordă unda verde pentru exploatarea gazelor de şist, cu cerinţe minimale
Război al cuvintelor şi acuzaţii: debut tensionat al conferinţei Geneva II dedicată Siriei
Ministrul economiei a cerut la Moscova sprijin pentru deblocarea exporturilor româneşti de carne în Rusia
Indicele Transformării 2014: România, "o democraţie defectă"
Ucraina: Protestatarii au fost avertizaţi prin SMS că participă la o tulburare în masă
"Atacurile media motivate politic" figurează, al doilea an consecutiv, în raportul MCV
Prognoza meteo pentru joi şi vineri
De ce nu a demisionat Radu Stroe
culisele deciziei politice de a-l menţine în funcţie pe ministrul liberal al Internelor
Botoşani/Darabani: Preotul Buhăianu a fost aspru muştruluit la Mitropolia Iaşi
se spune că a fost „spovedit” de preotul inspector Florin Chirilă de i-au mers fulgi
Nu accept să fiu umilit de Romtelecom
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog