Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
39336
De la 07 Ianuarie 2003
95144560
După ce a survolat şi spaţiul judeţului Botoşţani

Avionul ucrainean care a adus ţigări în Româînia a fost prins în Republica Moldova

  • Zoe Zlata - Reporter fără Frontieră
  • 14 September 2021, 17:36
De la primele ore ale diminetei, pagina de Facebook a poliției de frontieră din RMoldova a postat câteva poze cu o informație mai mult,decât savuroasa! In nordul țării a fost descoperit un avion cu țigări,care a decolat din Ucraina ,survolând spațiul moldovenesc ,având că punct final - Roamania!
La doar câteva ore,centrul de presă a instituției date modifica textul, spunând că avionul dat era destinat pentru transportarea țigărilor spre România! Adică ni s- a dat de înțeles că, de fapt, in avion nu au fost găsite țigări! O comunicare mai proasta nici că se poate din partea unei instituții de stat!
Mai spre chindii mai multe site- uri de știri din țara vecină împânzesc spațiul virtual cu o informație bomba, informație care este confirmată mai târziu și de IGPF din Moldova! Adică, avionul dat a fost observat de o patrulă moldovenească la ora 01.42 pe sectorul politiei de frontiera Cuhnești care sta faţa în faţa cu Românești ţi Berza – Santa Mare pe malul românesc!
Avionul cică zbura la o înălțime de 100m! Ulterior, la ora 02.57, patrulă poliției de frontieră Valea Rusului au raportat aparatul de zbor care a intrat în spațiul aerian moldovenesc din zona României! Din datele care se vadreese că aparatul de zbor a stat în teritoriul României,cam o ora! Șeful adjunct al poliției de frontieră din Moldova Daniel Martinos a declarat la 10.30 pentru deschide.md,că avionul prins de poliția de frontieră moldoveanca transportase țigări de contrabandă în România iar la întoarcere a aterizat pe un câmp din raionul Edinet!
Până la această oră Inspectoratul poliției de frontieră Iași tace că peștele în apă! Victor Mariniuc nu a ieșit cu nici o reacție! La fel cum nu a ieșit cu vreun comunicat nici SRI. Totuși a fost survolat spațiul aerian românesc de un avion străin fara ca sa fie interceptat!
Nici ROMATSA nu scoate un cuvânt! Să înțelegem că siguranța hotarelor e lăsată de izbeliște! Instituțiile statului,care consumă sume uriașe de la buget,pentru siguranța națională s-au dovedit a fi impotente sau complice cu contrabandiștii din Ucraina? Multi ani in urma tânărul vest german pe nume Mathias Rust a aterizat cu un avion de m ici dimensiuni direct pe  Piata Roșie in Moscova ,făcând varza KGB și toate celelalte servicii rusești care nu au fost in stare să oprească neamțul până la Moscova!
Exact acum se întâmplă în România! Victor Mariniuc ești o rușine pentru Poliția de frontieră Romana! Trebuie sa pleci  naibii din funcția asta! Tiruri cu țigări prinse în 2018 pe Prut,prin gradina ta, alte zeci de tiruri cu țigări trecute prin vama Sculeni,la fel pe la tine prin curte,acum avioanele blindate cu țigări aterizează la Românești,se descarcă și plecă liniștite inapoi!
Mergem pe ipoteza moldovenilor că în avion erau țigări! Dar dacă erau droguri? Dar dacă era armament? Mariniuc ești o bătaia de joc la siguranța națională și la integritatea statului român! Trebuie sa pleci din frunte instituției astea cu toată șleahta ta de incompetenți și mafioți! Până se trezește Bucureștiul cu vreo reacție noi avem două întrebări retorice!
1 . De ce partea moldovenească a încercat dimineața să ascundă faptul că avionul a intrat în teritoriul românesc la 01.42 min și a părăsit spațiul aerian românesc la 02.57, in felul asta protejând la maxim imaginea Poliției de frontieră Iași,unde sta cocoțat in frunte incompetentul Victor Mariniuc?
2. Politia de frontiera din țara vecină a primit ordin de la SIS( serviciul de informație și securitate) ,ca sa nu scoată nici o vorbă la adresa lui Victor Mariniuc și instituția sa? Cine știe - cunoaște! ( Va urma)

Citeşte şi:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-avion-cu-tigari-de-contrabanda-din-ucraina-care-se-indrepta-spre-romania-a-fost-capturat-de-politistii-din-republica-moldova-1667139

https://www.facebook.com/466053186823554/posts/4261421780619990/


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Sinceritate matrimonială
Florin Cîțu despre nunțile programate în localități cu incidența crescută:
Ar trebui să folosim certificatul verde, dacă se poate
Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie 2021
Dacian Cioloș a avut o tentativă de a ajunge președintele PNL
USR PLUS va câștiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziție
Mita la vameş îi dulce ca mierea de albine
Mai ales dacă soţia mituitului este luptătoare anticorupţie
Catrenul săptămânii
S-a deschis anul şcolar în acelaşi stil românesc
Ioan Rotundu
Investigațiile pe cazul unui avion capturat la frontiera de stat
Autorităţile române au fost informate de zborul avionului ucrainean dar tac complice
Zoe Zlata - reporter fără frontieră
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă