Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6316
De la 07 Ianuarie 2003
122891965
După ce l-a făcut director pe impostorul Ionică Nechifor iar

Staţiunea Popăuţi a ajuns să fie vândută bucată cu bucată

  • Cu neruşinare, Roxana Ţurcanu vrea votată primar de Botoşani
  • 14 September 2020, 20:29
Roxana Ţurcanu, nevasta infractorului Florin Ţurcanu aflat în aşteptarea încarcerării, ne cere votul pentru a fi aleasă primarul municipiului Botoşani din partea ALDE. Nici că se putea să candideze din partea altui partid de vreme ce soţul său, infractor recidivist, se află în cârdăşie politică cu cel mai periculos infractor sal României aflat în libertate, respectiv preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Trec peste pretenţia Roxanei de a invoca experienţa acumulată în cei 15 ani pe care pretinde că i-a petrecut în administraţia publică pentru că biata analfabetă funcţională de categoria Vioricăi Dăncilă n-are capacitatea de a înţelege că a fi deputat aparţii legislativului şi nu administrativului. Iar faptul că a măturat prin sediul PNL cât timp Florin a fost preşedintele partidului sau a fost consilier local nu înseamnă că a fost implicată direct în actul de administraţie.
Trec şi peste faza cu mintea sa odihnită cu care a însăilat aşa-zisul program cu care va conduce Primăria Botoşani. Dacă s-ar fi dat ca temă la examenul de evaluare al elevilor de clasa a VIII-a întocmirea unui proiect de program privind nevoile municipiului Botoşani care se cer rezolvate, cu siguranţă că ar fi fost mulţi elevi care ar fi întocmit un program ancorat în realităţile vieţii noastre urbane. Nu poţi dintr-o bucătăreasă-ospătară de pizza să faci peste noapte primarul unui municipiu reşedinţă de judeţ.
Pot trece peste multe alte trăsături şi însuşiri de caracter ale sale cu care în popor părinţii îşi ameninţă copii obraznici „nu fă, sau nu fi şi tu ca…” dar nu pot trece peste contribuţia Roxanei Ţurcanu la distrugerea patrimoniului biologic şi material al Staţiunii Popăuţi, la distrugerea unui tezaur ştiinţific cu care judeţul Botoşani s-a mândrit în faţa ţării şi a lumii vreme de mai bine de 100 de ani.
Roxana Ţurcanu, deputată PNL în mandatul 2012 – 2016, alături de alţi doi parlamentari liberali botoşăneni, în vara lui 2013 s-a prezentat în biroul lui Gheorghe SIM - preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti şi i-a bătut cu pumnul în masă să-l pună director la Staţiunea Popăuţi Botoşani pe inginerul zootehnist Ionică Nechifor, un impostor şi un potlogar fără pereche pe meleagurile botoşănene.
Decizia ca Ionică Nechifor să preia conducerea Staţiunii a fost luată de Florin Ţurcanu, atunci preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Interesul lui Ţurcanu era să dea iama printre berbecii de rasă ai Staţiunii dar şi prin patrimoniul format din cele peste 1.000 ha teren arabil şi9 păşune. Iar Florin, cunoscător în a-i depista pe potlogarii de care avea nevoie pentru treburile sale murdare, l-a evaluat pe Nechifor ca fiind omul potrivit nevoilor sale. Avea să se înşele amarnic, pentru că Nechifor s-a dovedit a fi mult mai abil, lacom şi versat în comiterea de potlogării decât Florin Ţurcanu, aşa că imediat ce a ajuns director s-a lepădat de Ţurcanu şi s-a înfruptat singur din patrimoniul Staţiunii.
În momentul de faţă Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi nu mai are nicio capră, berbecii de rasă au dispărut iar puţinele oi deţinute sunt nevaloroase biologic. S-a furat materialul biologic, s-a distrus cercetarea ştiinţifică, iar acum este jefuit patrimoniul material.
Ca director din iulie 2013 şi până în prezent, Ionică Nechifor a procedat pas cu pas la distrugerea Staţiunii, pornind mai întâi de la desfiinţarea resursei umane din domeniul cercetării şi apoi aparatul auxiliar, ceea ce i-a atras numeroase procese de natura litigiilor de muncă. Le-a pierdut pe toate şi a fost nevoit să plătească zeci de mii de lei drepturi salariale, sume cu care Staţiunea a fost păgubită.
În momentul de faţă Staţiunea mai are de plată, cu titlul de drepturi salariale şi cheltuieli de executare silită o sumă de aproximativ 35 mii lei. Pentru că nu mai are banii să plătească sumele stabilite de către instanţele de judecată, creditorii au recurs la executorii judecătoreşti.
În 4 septembrie a.c., executorul judecătoresc Sânziana Secrieru a sechestrat din patrimoniul Staţiunii autoturismele de transport persoane şi alte mijloace de transport, anunţând totodată Poliţia Răchiţi şi Poliţia Rutieră Botoşani că aceste mijloace de transport sechestrate nu mai au voie să circule pe drumurile publice şi că vor fi vândute la licitaţie publică.
Practic, Staţiunea Popăuţi nu mai există decât cu numele iar impostorul devalizator Ionică Nechifor se bucură de deplină libertate pentru că ofiţerii de poliţie şi procurorii care au fost sesizaţi de către foştii salariaţi despre cum Nechifor devalizează Staţiunea au preferat să stea în expectativă.
Iar acum, cu neruşinare Roxana Ţurcanu vrea s-o votăm primarul municipiului Botoşani. Se vor găsi câteva sute de analfabeţi funcţionali şi infractori şi prin Botoşani care să-i dea votul, dar marea majoritate a botoşănenilor au judecata normală şi nu-şi vor strica votul pentru turma de infractori adunaţi de Călin Popescu Tăriceanu sub faldurile flendurite ale ALDE. Eu aşa cred!
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 14 - 20.09.2030
Anisie fost secretar de stat în guvernul său, acum nu mai e bună?
Bancul săptămânii: Soluţie matrimonială
„DNA, repornește lupta împotriva corupților!”
- o petiție pe comunitatea declic.ro a strâns peste 16.000 de semnături
Orban: Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile
Manifestațiile vor fi din nou autorizate
Anul şcolar a început sub prizonieratul a două pandemii
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ecouri la articolele apărute în Jurnalul
Jaful fondurilor publice are binecuvântare din interiorul APIA Botoşani
Ioan Rotundu
Anunţ cu privire la distribuirea măştilor de protecţie
Când minciuna este pusă la suflet iar adevărul hulit cu vorbe otrăvite
Ioan Rotundu
Doina minte în aşa hal că… până şi Minciuna s-a ruşinat!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog