Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25972
De la 07 Ianuarie 2003
122911621

După o nuntă aşa cum a visat

  • 18 September 2007, 23:00
Dupa o nunta asa cum au visat, Roxana Ciuhulescu si sotul ei, Mihai Ivanescu, se pregatesc sa plece in luna de miere in exoticele Insule Seychelles. Chiar daca Roxana este faimoasa pentru escapadele ei extreme, de data aceasta va sta deoparte de la orice ii poate pune in pericol sarcina: “Locatia pe care am ales-o pentru luna de miere a fost intr-una dintre cele mai exotice zone din lume: Insulele Seychelles. Ce vom face acolo? Pai in primul rand ne vom odihni, ne vom face planuri pentru viitor si ne vom bucura ca 2 indragostiti de tot ceea ce ne va fi oferit acolo. Pentru ca sint insarcinata, nu am sa ma pot bucura de sporturi nautice , de scufundari si alte nebunii, dar macar il pot incuraja pe Mihai sa faca toate astea.”, marturiseste cu putin regret vedeta Pro Motor.
Chiar daca in Insulele Seychelles nu va putea sa-si testeze nelimitatul curaj, Roxana se va putea “hrani” din amintiri, pentru ca la nunta sa a avut parte de adrenalina: “Pentru ca sint mare pasionata de elicoptere si era o zi atat de importanta pentru mine, am ales sa merg la Manastirea Caldarusani cu elicopterul. La dus am fost insotita doar de nasii nostri (Elena si Danut Mihai), dar la intoarcere am venit in formula completa.”.
Chiar daca invitatii spun ca au participat la o nunta ca in povesti, Roxana povesteste ca scopul lor a fost altul: "Nu ne-am dorit o nunta ca-n povesti, ci o nunta la care toata lumea sa se simt bine, cu muzica buna, mancare excelenta si o locatie foarte frumoasa. Si micii invitati au avut parte de o petrecere cu clovni, baloane si mancare speciala pentru ei, astfel ca parintii lor sa se relaxeze. Locatia am rezervat-o din luna februarie, iar de restul detaliilor ne-am ocupat cu 2 luni inainte de nunta. Desi am fi putut sa ne cumparam hainele de nunta de la magazine extravagante din strainatate, amandoi am ales sa ni le facem la creatori autohtoni. Rochia mea de mireasa a fost creatia uneia dintre cele mai bune prietene: Wilhelmina Artz, iar pantofii de Mihai Albu. Costumul lui Mihai a purtat semnatura Alexandru Ciucu, un creator care poate nu este foarte cunoscut la noi, dar care este extrem de priceput.”, povesteste Roxana.
Petrecerea a inceput asa cum spune traditia cu valsul mirilor pe care Roxana si Mihai l-au executat dupa sfaturile coregrafului Mirel Roman, instructorul Laurei Cosoi si al lui Bogdan Boanta la “Dansez pentru tine”: “Speram ca nu l-am dezamagit pe Mirel care ne-a pregatit timp de o saptamana pentru aceasta reprezentatie. Dar, recunosc ca aveam multe emotii, iar “sansa” sa ne impiedicam era mare, mai ales ca eu nu am repetat niciodata purtand rochia de mireasa cu trena.”.
Nunta fara rapit de mireasa nu exista, ba mai mult la nunta ei, Roxana a avut oferte de la mai multi “hoti”: “Spre miezul noptii cativa dintre invitatii nostri au complotat sa fure mireasa si desi am avut mai multe oferte, a trebuit sa accept una, mai ales ca era din partea unor prietene care imi sint si colege. Raluca Arvat, Ioana Cosma, Maria Cernat, Cora si Amira au fost “hoatele” de mireasa. Pentru a ma inapoia, fetele au negociat cu mirele si nasul 10 sticle de sampanie si 10 baieti care sa danseze pentru ele. Pana la urma oferta a ramas la jumatate, iar mireasa evident ca a fost inapoiata.”, povesteste amuzata Roxana. Alaturi de miri au fost pe langa prieteni si familie si vedetele Pro Tv si Acasa Tv: Dana Rogoz, Raluca Arvat, Cabral, Andi Moisescu si sotia sa, Olivia Steer, Vadim Vajeu, Mihaela Tatu. Pe linga Dj Tigaie, atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Proconsul, mai ales ca mirii sunt foarte buni prieteni cu ei, iar spre dimineata, lautarii preferati ai lui Mihai, Tica & Fane, au intretinut cheful care s-a incheiat la ora 7 dimineata. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


În rolul Rita din filmul „Am o slujbă naşpa rău”
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 19 septembrie
S-au majorat sumele pentru copiii ocrotiţi şi mamele aflate în centre maternale
Precizări privind modul de acordare a tichetelor de masă
Se caută profesori
Diana – fetiţa care şi-a pierdut copilăria
Muzeul din Dorohoi va găzdui expoziţia de păsări vii
Săptămâna mobilităţii europene marcată de APM
Sărit din tren, pentru că nu avea bilet
Maşină furată şi abandonată
Domn’ primar, nu-i mai da bani de buzunar!
(Cârcotaşul)
Poate că de această dată nu vom alege cu un nou kitsch
Lui Flutur i s-a reproşat că angajaţi primăriei bruschează cetăţenii
Deşi cu probleme în distribuire, cornul şi laptele a ajuns în şcoli
Tarifele lui Pricopi pentru cimitire au îngrozit şi morţii
Primarul Flutur pătimeşte pe seama licitaţiilor publice
Ţepoi s-a plâns că nu i se acordă respectul cuvenit
Liberal democraţii îşi caută din nou sediu
Pofta ce-o pofteşte Comariţa nu se va împlini în acest an
Tir cu pături pentru sinistraţii de la Tecuci
Prefectul se familiarizează cu problemele judeţului
Alo, senior Rod ?
Horoscop
Omul vrea să vă scoată din confuzie, dacă n-o fi pârlăceală
Anunţ important
Comunicat de presă
privind poziţia oficială a executivului primăriei municipiului Botoşani referitoare la evenimentele apărute pe parcursul desfăşurării Festivalului Verii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog