Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
332
De la 07 Ianuarie 2003
78348731
După o serie de transformări miraculoase,

Un cuplu redescoperă iubirea

  • 1 April 2009, 23:00
“Frumuseţe pe muchie de cuţit”, emisiunea difuzată la Pro Tv în fiecare sâmbătă seara, de la 21.45, schimbă în bine nu doar fizicul oamenilor, ci şi vieţile acestora. Pe 4 aprilie, imediat după “O-la-la”, telespectatorii au întâlnire cu incredibila poveste a unui cuplu care, după o serie de transformări fizice la care au visat îndelung, se redescoperă pe sine şi iubirea care i-a legat acum 20 de ani.
Elena şi Ion Marchidan au împreună şase copii, pentru care ar face orice. Trecerea timpului şi viaţa grea şi-au spus însă cuvântul asupra fizicului celor doi, iar relaţia dintre ei s-a răcit tocmai din această cauză. Elena (foto înainte şi după operaţie) este complexată de dantura sa: nu mai are nici un dinte sănătos, nu se simte confortabil atunci când vorbeşte, nu poate să râdă cu poftă şi îşi ascunde mereu zâmbetul. Femeia în vârstă de 40 de ani spune că cele şase sarcini i-au modificat organismul: pe lângă dantura care e extrem de afectată, are destul de multe kilograme în plus, sânii i s-au lăsat şi are riduri adânci în jurul ochilor şi a gurii. Elena se consideră o femeie urâtă şi spune că n-ar mai folosi la nimic să piardă timp şi în faţa oglinzii, pentru că oricum un ar avea ce să îndrepte. La rândul său, soţul Elenei, Ion, mărturiseşte că trecerea timpului nu l-a iertat nici pe el. Cel mai mult îl deranjează dantura şi pielea foarte ridată de pe chip, care se înroşeşte mult iarna.
Cei doi soţi spun că s-au îndepărtat unul de celălalt, că relaţia dintre ei s-a răcit. Elena recunoaşte că îi este ruşine de felul cum arată şi evită să se apropie de soţul său. Şi Ion are aceeaşi senzaţie: spune că nu mai poate să îşi îmbrăţişeze soţia şi atunci când încearcă să o sărute, aceasta îşi întoarce capul. Amândoi se gândesc cu groază la nunta fiului cel mare, care se apropie cu paşi repezi: nu îşi doresc ca celor şase copii să le fie ruşine cu părinţii lor, iar atunci când vor fi socri visează să se poată bucura din toată inima, fără teama că ceilalţi i-ar putea judeca după aspectul fizic.
Spre bucuria lor, întâlnirea cu Victor Slav a fost una norocoasă: cei doi soţi au avut parte la “Frumuseţe pe muchie de cuţit” de o transformare spectaculoasă. Din femeia complexată, închisă în sine, nesigură pe ea, Elena parcă a întinerit cu 10 ani: este extrem de senzuală, nu se mai fereşte să îşi arate zâmbetul, a căpătat încredere în ea şi simte că relaţia cu soţul său, foarte întinerit şi el, are acum o şansă.
Şi tot în cea de-a treia ediţie a show-ului de la Pro Tv, telespectatorii vor cunoaşte şi povestea Marinelei Banciu, o tânără profesoară de religie, care, în urma unui accident din copilărie, a rămas cu nasul deformat. Marinela are 27 de ani şi predă religia. Povesteşte că la vârsta de 12 ani vărul ei a lovit-o din greşeală cu mânerul unui cărucior şi nasul ei s-a deformat. La început nu a acordat importanţă loviturii şi nici părinţii nu au dus-o la medic. Însă cu trecerea anilor, Marinela a observat că nasul său nu mai era acelaşi: ”De-a lungul anilor a început să îmi crească un os la nas din ce în ce mai vizibil”, spune ea. Din cauza acestui accident a devenit foarte complexată şi deseori i s-a întâmplat să fie jignită pe stradă ori la şcoală.
S-a închis mult în ea, a plâns, a suferit şi a evitat discuţiile cu ceilalţi colegi, în special cu băieţii, de teamă ca aceştia să nu râdă de ea. Spune că atunci cand vede un baiat care îi place, duce instinctiv mâna la nas, acoperindu-l. Nu a avut decât o singură relaţie, însă şi acest băiat a înşelat-o de foarte multe ori. Marinela spune printre lacrimi că o doare când vede că toţi tinerii de vârsta ei au relaţii serioase sau se căsătoresc, iar pe ea nu o vrea nimeni. Se simte singură. Însă după vestea bună că a fost acceptată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, Marinela simte că viaţa sa se va schimba mult în bine şi că îşi va recăpăta încrederea în propriile forţe. Ce i-a mărturisit tânăra lui Victor Slav atunci când şi-a văzut noul chip, dar şi ce au spus părinţii şi rudele sale, telespectatorii Pro Tv vor afla sâmbătă seara, imediat după ”O-la-la”, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor LII
(Ioan Rotundu)
Târg expoziţional de miei şi pielicele la Popăuţi
Poliţişti comunitari la catedră
Dezvoltarea cooperării transfrontaliere între Copălău şi Sudarca - Republica Moldova
Cooperare culturală între localităţile George Enescu Pârjota – Republica Moldova
Buni profesionişti, poliţiştii din Flămânzi s-au dovedit buni şi la fotbal
Horoscop
Negociere salarială
Despre relaţia Iliescu - Lavinia Şandru
Show românesc în UK – lăutari români fac senzaţie lângă Ochiul Londrei
Mitropolia Basarabiei condamnă ameninţările lui Voronin la adresa bisericii româneşti
Vă invită la o partidă de sex... de neuitat
Apele tuturor cu responsabilităţii comune!
întâlnire de informare – consultare privind Planul de Management al Spaţiului Hidrografic Prut – Bârlad
Istoria şi tradiţia dulciurilor în bucătăria românească
Foştii informatori ai Securităţii se simt bine în PSD
Ioan Rotundu
Secretul de 30 de ani al primarului ieşean Nechita, dorohoian la origine
el a fost informatorul Securităţii cu numele de cod
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI JOI 2 aprilie
Lăcaş de cult mistuit de flăcări în dimineaţa de 1 Aprilie
pompierii au ajuns cu întârziere, crezând iniţial că este vorba de o farsă
Jaf armat la o bancă comercială botoşăneană
Liceenii se întrec în cânt şi dans popular
Istoricul Jandarmeriei botoşănene
Românul şi aleasa inimii
Birocraţie complicată pe seama amărâtului de lapte muls
Ieftinirea medicamentelor, o iluzie care nu va fi simţită prin economii la buzunar
„Taxa pe papuci” se va aplica în raport de „faţa” rurală sau urbană a vizitatorului
Profesorilor li s-a cam făcut lehamite de grevă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă