Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14585
De la 07 Ianuarie 2003
110935055

Ecouri la dezvăluirile făcute în Jurnalul despre abuzuri şi corupţie

  • Redacţia
  • 23 April 2021, 13:15
În urma publicării articolului intitulat „Contestând amenda primită de la Garda de Mediu Botoşani - Traian Popa, omul de afaceri suliţan, face descoperiri uimitoare” postat pe site la data de 21 aprilie a.c., dar şi a sesizării omului de afaceri suliţan Traian Popa, Garda de Mediu – Comisariatul judeţean Botoşani a luat act de conţinut şi cu adresa nr. 914/CJBT/22.04.2021 a sesizat Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentară şi Inspectoratul judeţean de Poliţie Botoşani.
„În conformitate cu prevederile art.6 al.1 din Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi competenţele ulterioare, vă înaintăm spre competentă soluţionare (…) întrucât o parte din aspectele semnalate exced competenţelor Gărzii Naţionale de Mediu. Vă adresăm rugămintea de a dispune analizarea şi soluţionarea aspectelor menţionate, urmând ca măsurile luate în conformitate cu prevederile legale în vigoare, să fie comunicate petentului.”
Aşadar, efortul nostru de a informa cetăţenii cu abuzurile şi ilegalităţile unor persoane publice juridice şi fizice au început să dea roade.
Şi omul de afaceri Traian Popa a considerat să ne mulţumească pentru că l-am sprijinit în demersurile sale de ordin civic de a se lupta cu abuzurile şi ilegalităţile comise de unele instituţii ale statului, fie prin măsuri represive de a-l determina să nu mai mediatizeze unele aspecte vecine cu faptele de corupţie, fie prin a ignora aspectele sesizate de către acesta.
„Mulţumesc pentru că îmi sunteţi aproape, pentru informarea şi binele care-l faceţi semenilor noştri prin a demasca si arăta adevărata faţă a unor nesimţiţi si tupeişti. Voi face ce îmi stă în putinţă pentru ca aceştia să nu se înmulţească si să mai diminuam din cei existenţi. Felicitări ! Un articol care nu poate fi asumat de mulţi jurnalişti.” – este mesajul trimis nouă pe mail de către Traian Popa.
Îl informez pe omul de afaceri Traian Popa că alături de noi sunt miile de cititori care se informează zilnic din articolele postate pe site-ul Jurnalului şi că miile lor de aprecieri aduse muncii noastre sunt dovada că ne aflăm pe drumul cel bun al luptei împotriva corupţiei care, din nefericire, în România ia amploare în loc să fie diminuată.
Ştiu că ce facem noi, ce fac unii cetăţeni precum Traian Popa, nu este pe placul celor vizaţi care recurg, la adăpostul anonimatului şi al laşităţii,prin a ne ponegri munca şi persoana. Nu intrăm în polemică publică cu astfel de persoane lipsite de educaţie, de va,lori morale, pline de frustrări ale vieţii lor lipsită de împliniri familiare şi profesionale.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Apar indicii rezonabile că probele de peşte au fost înlocuite
Ioan Rotundu
Cum a crescut, ca din apă, averea poliţistului de frontieră Zlate
Zoe Zlata - Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Tristeţe cazonă
Hăitaş la vreme de noapte în uniformă de poliţist
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 19 – 25 aprilie 2021
La ce vine, şi pentru ce nu vine, ministrul Bode la Botoşani
Ioan Rotundu
Traian Popa, omul de afaceri suliţan, face descoperiri uimitoare
Ioan Rotundu
Costel Şoptică, acest tâlhar Baraba, scapă mereu de crucificarea penală
Ioan Rotundu
Ies la iveală noi şarlatanii ale familiei poliţistului Vaipan
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă