Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21235
De la 07 Ianuarie 2003
120845701
Editorial

A doua invazie evreiască

  • Ioan Rotundu
  • 8 January 2017, 23:00
Despre convieţuirea evreilor cu românii nu trebuie să studiezi istoria ca să afli cine a fost şmecherul şi cine fraierul. Literatura română mai veche sau mai nouă este plină de poveşti, întâmplări, pilde despre cum i-au tratat evreii pe români. Scriitorii, români sau evrei, ambele tabere au consemnat aspecte din viaţa comunităţii evreieşti şi mai ales au pus în evidenţă anumite trăsături ale evreilor marcate de sentimentele de milă faţă de românii săraci, sentimente care de fapt ascundeau în spatele lor necinstea negustorilor şi cămătarilor evrei care îl furau pe român la preţ, la socoteală, la calitate.
Scriitorii evrei proveniţi din pătura săracilor n-au ratat prilejul de a satiriza avariţia evreilor bogaţi, tertipurile folosite în a-i înşela pe români şi mai ales perversitatea morală, aceea de a poza în negustori miloşi, dispuşi oricând să lase de la ei numai să-l ştie pe clientul român că pleacă mulţumit. În spatele unei astfel de atitudini românul era jefuit fără milă. Un exemplu de scriitor evreu care n-a ratat prilejul de a-şi folosi talentul de pamfletar de top a fost Ion Pribeagu. Pe numele real Isac Lazarovici, evreu din Suliţa – Botoşani. Pribeagu a satirizat toate trăsăturile imorale şi lipsite de etică negustorească ale evreilor.
Istoria la români a consemnat şi momentele pline de tragism prin care au trecut evreii, când anumite politici de stat au fost îndreptate asupra lor prin folosirea unor mijloace sângeroase. Dar nici evreii n-au rămas datorii, teza că evreii sunt fricoşi din fire fiind una falsă. Ei doar afişează sentimentul de frică pentru ca din spatele lui a pusă la cale răzbunări crunte
Am, făcut această divagaţie pentru a mă face înţeles asupra a ceea ce vreau să pun în evidenţă prin comentariul de faţă. În România doctrina comunistă, ca şi în lume, a fost implementată de evrei, folosindu-se de românii din mediul muncitoresc în special, pentru că ţăranii erau mai greu de convins să renunţe la proprietatea pământului pentru care au luptat secole la rând şi să cedeze ogorul într-un scop pe care nu-l putea înţelege.
Comuniştii evrei din România au acut o strânsă colaborare cu bolşevicii de la Moscova. Aşa se explică că după ce ruşii au ocupat România, toate funcţiile principale în stat au fost ocupate de comuniştii evrei instruiţi la Moscova. Istoricii români au datoria morală faţă de popor să scoată la lumină acest adevăr şi să nu se mai lase timoraţi de politica evreilor cu Holocaustul. Evreii Ana Pauker, Vasile Luca au deţinut funcţii înalte în stat iar Nicolschi a fost şeful Securităţii şi a trimis la moarte mii de intelectuali români.
Atunci, când evreii instruiţi la Moscova au ocupat funcţiile politice şi administrative în statul român se poate considera că a fost prima lor invazie., o invazie de pe urma căreia numărul morţilor din rândul românilor va fi greu de cuantificat dar cu certitudine mult mai mare decât cel al evreilor în cadrul Holocaustului.
Abia Ceauşescu a periat structurile statului de evreii care monopolizaseră, în numele Partidului Comunist, deciziile administrative care transformau viaţa românului de rând într-un adevărat iad. Dar câţi au curajul să recunoască acest merit al lui Ceauşescu?
Şi acum despre a doua invazie evreiască. În aceste zile de sfârşit şi început de an s-a format primul guvern postdecembrist sub controlul stric al infractorilor din PSD. Românii încă n-au realizat pe mâna cui au dat ţara când au mers la vot să-i voteze „pe ai noştri”. De această dată liderul care conduce din umbră România este Liviu Dragnea, infractor extrem de periculos.
Cu aer de intelectual bine educat, cu vocea calmă şi împăciuitoare, cu fine aluzii de ameninţare dacă nu se va proceda cum a spus el, Liviu Dragnea este un politician veros şi ,lipsit de scrupule, de orice sentiment patriotic. Dar, culmea, ferocitatea sa este extrem de bine ascunsă în spatele vorbelor dulci şi pline de binefacere pentru popor. Dacă situaţia o va cere şi el va avea puterea necesară, Dragnea va curma vieţi omeneşti fără să clipească. Sper ca românii să se dezmeticească destul de repede ca să-li dea seama cine este cu adevărat Dragnea şi ce-şi doreşte el de fapt.
Pervers moral, bătându-şi joc de propria familie şi afişându-se în public cu o amantă în vârstă de 24 de ani pe care a făcut-o şi parlamentar, clădindu-şi cariera politică trecând de la o infracţiune la alta, devorându-şi adversarii din partid, Dragnea i-a convins pe români să-l voteze, să-i voteze partidul., Cum a fost posibil aşa ceva într-o societate care pretinde a avea educaţie europeană?
Vag, s-au vehiculat nişte informaţii cum că întreaga campanie electorală a alegerilor locale şi parlamentare a PSD-ului a fost dirijată de un grupo de specialişti evrei. Nici că se putea o orientare mai bună a celor din PSD. Între originea lor politică de socialişti urmaşi ai comuniştilor lui Ceauşescu şi gândirea social-politică a evreilor există o afinitate de grad maxim..
Fariseismul evreiesc, arta manipulării, arta disimulării faptelor reprobabile în intenţii bune, promisiunile generoase lipsite de fundament realist etc., toate aceste ingrediente au fost oferite din belşug de către liderii PSD-ului românilor care au muşcat nada înşelătoriei.
Televiziunile naţionale, presa centrală, politicienii din opoziţie, deşi au aflat cine i-a învăţat pe socialo-democraţi să mintă poporul, n-au luat atitudine publică, n-au sancţionat implicarea de către OSD a specialiştilor evrei în politica internă a României. Stau şi se uită cu toţii la ce năzdrăvănii mai debitează Sebastian Ghiţă pe postul său de televiziune.
Prin modul în care specialiştii evrei i-au învăţat pe social-democraţi să înşele poporul ca să voteze cu candidaţii penalişti ai PSD, putem vorbi de o a doua invazie a evreilor asupra vieţii românilor. O invazie mult mai vicleană, aşa cum numai evreii ştiu să pună la cale.
Ca şi în 1945, şi de această dată evreii au fost aduşi, chemaţi şi plătiţi din sudoarea românilor chiar de către politicienii români. Cât despre jaful pe care evreii l-au pus la cale asupra patrimoniului ţării, pe motiv de retrocedare, jaf la care justiţia noastră a fost părtaşă pe deplin, până la momentul de faţă nicio autoritate a statului nostru n-a avut curajul să ancheteze acele retrocedări vădit ilegale.
Dar când poporul a dat ţara pe mâna infractorilor în numele unei democraţii pe care încă n-au înţeles-o şi chiar i-a poftit să-l conducă, de ce să-i mai acuzăm pe evrei? Răul este la noi, în noi. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania
ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna,
se vor inregistra -28 grade Celsius
Sorin Grindeanu, catre autoritati: Tratati fiecare caz ca pe o problema personala,
de parca acolo sunt fiii si sotiile voastre
Exista o discutie privind impozitarea diferentiata a veniturilor, incepand cu 2018
Plahotniuc a publicat un mesaj pentru Trump in presa americana:
Moldova vrea sa fie un pod, nu un camp de batalie intre Est si Vest
Trump: Numai prostii cred ca a avea o relatie buna cu Rusia este un lucru rau
Horoscopul zilei de 9.01.2017
Bancul zilei: Iadul, oportunitate de afacere
Anunţ angajare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă