Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20549
De la 07 Ianuarie 2003
86926557
Editorial

Bun venit în.. Zodia Cancerului

  • Ioan Rotundu
  • 8 January 2019, 17:12
O lege fabricată de gruparea ALDE – PSD cu ajutorul ministerului de Interne Carmen Dan acordă puteri sporite poliţiştilor. Coloană de bază a haremului înfiinţat de Liviu Dragnea pe vremea când era baron local pe post de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ministrul Carmen Dan a acordat poliţiştilor puteri care să le permită să ne încătuşeze şi numai pentru faptul că ne-am uitat urât la ei., considerând privirea drept acţiune de ultraj profesional.
Trecută prin Parlament într-un mod ferit pentru a nu atrage atenţia publicului, legea permite poliţiştilor să ne oprească pe stradă fără un motiv anume, să folosească împotriva noastră gazele lacrimogene şi paralizante, să folosească împotriva corpului uman bastonul cu electroşocuri carte poate crea grave consecinţe de ordin fizic asupra organismului şi, ce este aberant faţă de prevederile constituţionale, poliţistul să poată intra în casa noastră, peste noi, fără a ne cere consimţământul sau a obţine autorizaţie legală. Ca nu cumva să i se pună vreo piedică, legea a fost trecută prin parlament fără a avea avizul Consiliului Superior de Apărare a Ţării, aviz obligatoriu în cazul legilor care se referă la ordinea publică
Concepută vădit împotriva descurajării oricăror proteste sociale antiguvernamentale şi împotriva coaliţiei politice ALDE – PSD, legea a ajuns la promulgare pe masa preşedintelui României Klaus Iohannis care a contestat-o la Curtea Constituţională, îngrozit fiind de ce au putut pune la cale împotriva cetăţenilor gruparea mafiotă ce deţine puterea în stat.
. Ofuscată de decizia preşedintelui de a contesta legea la CCR, Carmen Dan, un ministrul analfabet funcţional ca mulţi alţii din Guvernul Dăncilă, a declarat c㠄Atât poate din frustrare, din disperare, din ambiţie bolnăvicioas㔠.
Declaraţia sa nu-l jigneşte pe preşedinte ci pe cei peste 6 milioane de români care l-au votat în funcţie şi faţă de care analfabeta funcţională Carmen Dan nu are nici un respect. Singurul ei respect este faţă de infractorul Liviu Dragnea şi clica cu care acesta s-a înconjurat. Aşadar, pentru început de an Guvernul Dăncilă şi coaliţia ALDE – PSD ne-au pregătit bâte, gaze lacrimogene, paralizante şi un set nelimitat de electroşocuri. Cred că votanţii PSD-ului sunt acum mulţumiţi!
Dar bătălia binomului infracţional Dragnea – Tăriceanu împotriva românilor şi a justiţiei pare să se accelereze şi să se extindă pe mai multe planuri. Grăjdarul PSD-ului, ministrul Justiţiei Tudorel Toader (foto), cel pus să curăţi mizeria morală şi infracţională a liderilor ALDE – PSD, a reluat ofensiva de eliminare a lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General pentru ca şi acest ultim bastion al justiţiei libere să treacă sub control politic.
Mai mult, după ce i-a eliberat din închisoare, cu recursul compensatoriu, pe toţi violatorii, tâlharii şi borfaşii de rând numai pentru ca odată cu ei să scape şi unii politicieni corupţi şi condamnaţi, acum acelaşi Tudorel Toader pregăteşte cadrul legal ca toţi cei condamnaţi pentru corupţie, precum Alina Bica, Elena Udrea, Dan Şova ş.a. să fie despăgubiţi pentru că au suferit pe nedrept.
Mai întâi acest ministru lipsit de orice verticalitate profesională, cu ajutorul infractorilor din Guvern şi Parlament, a schimbat cadrul juridic care a stat la baza administrării probatoriului de către procurori şi a dozării pedepsei de către judecători. Ulterior au ieşit public în cor să susţină că aceşti corupţi care au jefuit la greu banii publici au fost condamnaţi pe nedrept. Tot acest mecanism manipulatori bine implementat subliminal de către mercenarii PSD-ului de la Antena3 şi celelalte posturi ale mogulilor penali este aplaudat de către mulţi români creduli, nivelul lor de educaţie fiind perfect pentru a justifica lupta corupţilor împotriva justiţiei.
Deşi decapitat de Codruţa Koveşi, duşmanul de moarte al corupţilor, DNA-ul este în continuare decimat de puterile cu care a fost investit prin lege. Iar când nu se poate cu vorba bună se pune în mişcare mecanismul diabolic creat de PSD cu care deja controlează politic justiţia. Pusă în funcţie şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor de către PSD prin intermediul ministrului Tudorel Toader, Adina Florea a declanşat o anchetă printre procurorii DNA Oradea pentru că aceştia, într-o şedinţă din ianuarie 2018, ar fi discutat strategii de lucru. Iastă că temerea celor din stradă şi a instituţiilor europene că înfiinţarea acestei secţii va fi de fapt un instrument politic al PS de control asupra justiţiei s-a adeverit. Numai ministrul Tudorel Toader neagă că ar fi aşa.
Marea bătălia se dă şi pentru funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Anul acesta sunt alocate peste 2 miliarde de euro pentru dotarea armatei, mană cerească pentru cei de la putere care speră să se rostuiască cu comisioane grase din partea companiilor care vor primi comenzile.
Deocamdată preşedintele Iohannis le-a stricat socotelile, prelungind cu un an mandatul actualului şef, generalul de armată Nicolae Ciucă. Ministrul Apărării, Gabriel Leş, pus în funcţie de Liviu Dragnea, l-ar fi vrut în funcţie pe generalul Dumitru Scarlat, considerat fidel PSD-ului. Acum scandalul s-a mutat la justiţie, ministrul Leş declarând că va contesta în instanţa de judecată decretul preşedintelui Iohannis prin care l-a menţinut în funcţie pe generalul Ciucă.
Deci, anul 2019 se anunţă a fi anul bătăliei decisive prin care Dragnea şi gruparea mafiotă care deţine puterea în stat să controleze politic integral justiţia şi să-i scape de după gratii pe colegii deja condamnaţi.
Ce nu văd românii creduli în tot acest teatru de război este dezastrul economic şi social care se anunţă peste an. Recent, un analist financiar spunea la postul tv Digi24 că leul se va micşora într-un ritm galopant iar toate creşterile de salarii de anul trecut vor fi înghiţite de rata inflaţiei.
Degeaba şi-a argumentat analistul afirmaţia, marea majoritate a românilor tot pe Liviu Dragnea îl cred, tot pe ministrul Finanţelor Teodorovici şi mai nou o vor crede şi pe amanta lui David Vâlcov pusă şefă la ANAF, o amărâtă contabilă la o societate de salubrizare din cadrul unei primării argeşene. Tocmai am intrat în Zodia Cancerului. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


9.171 de beneficiari de pensii de serviciu, la finalul lui 2018.
Cât primesc în medie pe lună
Horoscopul săptămânii 7 – 13.01.2019
Călăraşi - Tradiţii şi obicrriur de iarnă
Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Optimismul profesorului
Un bilanţ al succeselor profesionale dar şi frustrări
Ioan Rotundu
Să te cutremuri, la ce pot vota unii dintre noi
Ioan Rotundu
Macaleţi a deschis anul cu… minciunile de anul trecut
Ioan Rotundu
Ionică Nechifor repurtează un nou succes în arta manipulării
Ioan Rotundu
Judecătoarea Tincu, corupţia şi isprăvile soţului ei preot
Ioan Rotundu
Lecţie de demagogie românească pentru şefii UE
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 11.01.2019
LLumea lu' Rotundu: Chemarea străbunilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă