Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4357
De la 07 Ianuarie 2003
88817988
Editorial

Dar cu obsedatul sexual Gorgan cum rămâne?

  • Ioan Rotundu
  • 8 January 2018, 23:00
Patru zile le-au trebuit celor de la Moravuri din cadrul Poliţiei Capitalei să-l prindă pe pedofilul care vineri dimineaţă a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc. Cu toate că fotografia pedofilului preluată din camera video a liftului a devenit virală pe Internet, cei de la Moravuri continuau să se învârtă în jurul cozii fără a-l descoperi pe maniac.
Abia ieri dimineaţă pedofilul a fost predat celor de la Moravuri de către colegii săi de muncă, pedofilul dovedindu-se a fi agent la Poliţie Rutieră. În vârstă de 45 de ani, pedofilul este căsătorit, are doi copii, a fost iniţial jandarm iar din 2010 a devenit agent de poliţie rutieră. Iată, dar, cum cei puşi să ne păzească se dovedesc a fi de fapt nişte potenţiali infractori, probabil model împrumutat de la politicieni.
Nu mai departe, în lunile noiembrie şi decembrie anul trecut, ministrul de Interne, Carmen Dan şi liderii de sindicat din Poliţie susţineau în cor că este nevoie de puteri sporite poliţiştilor pentru că au crescut agresiunile fizice şi verbale asupra lor. Despre lipsa de competenţă profesională, despre slaba calitate a pregătirii agenţilor de poliţie în şcolile de specialitate ministrul şi liderii de sindicat n-au suflat nicio vorbă, cum tac de fiecare dată când se descoperă gravele abuzuri comise de aceşti poliţişti asupra cetăţenilor.
Acest pedofil trebuia descoperit în cadrul examenelor psihologice periodice dar, după cum s-a scris în presă, în fişa lui nu există nicio observaţie despre această deviere de comportament, dovadă că aceste examene sunt pure formalităţi. Şi sunt pure formalităţi pentru că psihologul instituţiei este subordonat comisarului şef şi este nevoit să ţină cont de ordinile acestuia şi nu de constatările sale în urma testelor date poliţiştilor.
Cred că, aşa cum există un Ordin al Arhitecţilor, ar trebui înfiinţat şi un Ordin al Psihologilor pentru ca psihologii să se bucure de independenţă totală asupra muncii iar constatările lor să devină decizii obligatorii pentru şefi, atunci când este cazul. Pedofilul de la Bucureşti a fost prins graţie camerei video din lift. Dar penalii din Parlament au decis că imaginile din camerele video nu mai pot fi folosite ca probe în dovedirea unor infracţiuni. Iată unde poate duce modificarea legilor penale în apărarea corupţilor şi a corupţiei!
. Dar cum rămâne cu maniacul sexual Romică Gorgan, agent şef la Poliţia Vf. Câmpului? Despre manifestările sale de armăsar al comunei am scris anul trecut dar sunt şi dovezi în dosarele în care acesta este cercetat penal. Actualii .şefi care conduc Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani ştiu de aceste manifestări ale lui Gorgan dar tac complice. Comisarul şef Viorel Şerbănoiu cunoaşte foarte bine istoricul aventurilor sexuale ale lui Gorgan dar n-are curajul să ia şi măsurile cuvenite. Probabil că se aşteaptă producerea unor fapte şi mai grave, puternic mediatizate, ca Gorgan să răspundă pentru faptele sale. Dar atunci vor răspunde şi şefii lui.
Nu cred că Şerbănoiu nu cunoaşte despre trecutul acelei poliţiste originară din Flămânzi care acum lucrează în cadrul Serviciului de Resurse Umane şi care-l ţine la curent pe Gorgan cu tot ce este legat de activitatea sa. Dacă nu ştie, îl informez acum că această poliţistă a lucrat agent de poliţie la Vf. Câmpului, a fost amanta lui Gorgan, lucru de notorietate în tonă. Nevasta lui Gorgan i-a surprins făcând sex în autoturismul Poliţiei dar a tăcut aşa cum a tăcut şi în alte situaţii.
Apoi, Gorgan a plasat-o pe agentă în patul unui parlamentar botoşănean. Graţie favorurilor sexuale, parlamentarul a ajutat-o să devină ofiţer. Mă opresc aici cu dezvăluirile pentru că nu obişnuiesc să-mi sacrific asul din mânecă. Mai ales când corupţia domină activitatea IPJ Botoşani iar ticăloşiile unor poliţişti pot întrece orice imaginaţie bolnavă.
Parcurgem o perioadă de degradare morală fără precedent în istoria noastră modernă. Totul a început în perioada Guvernului Năstase, când corupţia a început să devină vizibilă. De la Năstase a trecut, cu mai multă precauţie, la Guvernul Tăriceanu şi apoi Boc ca să izbucnească cu virulenţă în Guvernul Ponta şi de atunci tot ia amploare.
Dacă este să mă raportez la Clopotul lui Gauss, cred că suntem în vârful clopotului, adică am atins apogeul sau punctul critic. Cum se va produce căderea? Este greu de spus atâta vreme cât segmentul majoritar de populaţie care merge la vot este controlat de PSD. Doar o schimbare de responsabilitate în interiorul populaţiei votante va pune capăt acestei decăderi de ordin moral. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O doctorita de la camera de garda a spitalului orasenesc Baicoi a fost filmata
de ruda unui pacient in timp de refuza internarea acestuia. Mai mult, intr-un acces de furie, medicul a rupt fisa bolnavului, informeaza Digi 24.
Clădire istorică transformată în ladă de gunoi
Cartea lui Ioan Rotundu, fără de care nu se va putea scrie istoria corectă a judeţului Botoşani
Bancul zilei: Statistică paradoxală
Horoscopul zilei de 9.01.2018
Liviu Dragnea spune ca il sustine in continuare pe Tudose
si ca nu se impune un congres extraordinar al PSD
Vremea in urmatoarele doua saptamani
BNR a majorat rata dobanzii de politica monetara la 2%
Au aparut Normele la legea care obliga comerciantii sa se doteze cu cititoare de carduri.
Vezi in text o sinteza atat a noilor modificari, cat si a celor existente.
Ludovic Orban: Respingem solicitarile UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc
La presiunea furnizorilor, ANRE scumpeste gazele cu peste 8% pentru consumatorii casnici,
chiar daca actualele tarife erau valabile pana la sfarsitul lui martie
O scoala britanica apeleaza la filosofi greci
pentru a-i invata pe elevi sa identifice "stirile false"
Trimis in judecata pentru o mita de 23 mil. lei.
Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat la Transporturi, acuzat ca a luat bani de la firma care a facut noul terminal din Otopeni
Secretarii de stat - motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si mai multi baroni din PSD
Conducere colectiva in PSD cu 5-6 lideri locali in locul lui Dragnea
Comunicat de pres㠖 Memorialul Ipoteşti
Ce ascunde dosarul de abandon familial al amantului Ralucăi Stâncescu
Ioan Rotundu
Ce ascunde dosarul de abandon familial al amantului Ralucăi Stâncescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă