Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25798
De la 07 Ianuarie 2003
122911447
Editorial

De ce adevăratul stat paralel este PSD-ul

  • Ioan Rotundu
  • 8 September 2018, 23:00
Sub sintagma „stat paralel”, liderii penali ai alianţei politice ALDE – PSD au lansat falsul slogan cum că în România ar exista create structuri paralele care conduc ţara în mod nelegitim iar ei, penalii aleşi ai poporului, nu-şi pot exercita prerogativele legitime de guvernare. Falsul slogan „stat paralel” a fost folosit atât de frecvent de farsorii şi impostorii politici ai PSD încât nici plebea societăţii aflată în solda pomenilor electorale ale partidului nu mai crede în aşa ceva, mai ales că nici n-au înţeles vreodată ce este cu acest „stat paralel”.
Dar înţelepciunea populară ne arată că „gura păcătosului adevăr vorbeşte”. Da, invocatul „stat paralel” de către penalii ALDE – PSD există şi ei ştiu foarte bine acest lucru, motiv să mute atenţia populară dinspre ei spre o altă direcţie fantasmagoric de falsă.
Statul paralel este de fapt o structură a guvernării ALDE – PSD care controlând pârghiile cheie ale puterii nu aplică o politică de interes naţional ci una de interes de grup, iar acest lucru a devenit evident imediat ce Liviu Dragnea şi camarila sa a început să limiteze puterile legitime ale preşedintelui României prin a le transfera asupra unor miniştri din guvern, cel mai puternic devenind carieristul impostor cu grad de profesor universitar Tudorel Toader, cel mai periculos adversar al democraţiei româneşti.
S-a putut observa cum, fără vreo jenă faţă de popor, Dragnea şi gaşca lui au modificat legile penale făcând din infractor un protejat al legilor iar din românul cinstit un infractor periculos pentru statul paralel creat de PSD. N-au scăpat nici serviciile secrete implicate în lupta anticorupţie. Rând pe rând au fost dezvăluite public toate pârghiile juridice cu care DNA-ul lupta împotriva corupţiei. Mă refer la acele protocoale devenite spaima corupţilor de rang înalt, protocoale mult hulite în scopul de a le declara ilegale ca toţi infractorii pedepsiţi pentru hoţiile lor din banii publici şi aflaţi după gratii să fie imediat eliberaţi.
Prostimea de rând, hipnotizată seară de seară la Antena 3 nu şi a pus niciodată întrebarea în ce scop au fost încheiate protocoalele. Prostimea ştie doar că Gâdea, Badea şi alţi impostori aflaţi în solda lui Dan Voiculescu şi a PSD-ului le-a spus şi continuă să le spună că din cauza acestor protocoale au fost condamnaţi oameni nevinovaţi, fără a da şi exemple pentru că nu ar fi în interesul lor.
Acum, statul paralel format de PSD a trecut la acapararea puterii finale dar sunt împiedicaţi de serviciile secrete. Scrisoarea mafiotului italian care a condus mafia italiană a New Yorkului în calitate de primar, acum avocat al dementului preşedinte Donald Trump, Rudolf Giuliani, că la el mă refer, a sări în apărarea mafioţilor din România, discreditându-i pe cei care luptă împotriva corupţiei. Când George Maior, fost şef al SRI, a dat la iveală mârşăvia cu scrisoarea care era de fapt un aranjament plătit de cei care au furat din averea ţării şi acum stau fugiţi prin străinătate, Dragnea a sărit ca ars şi a cerut anchetarea lui Maior, S-a muiat brusc când au apărut probe că Maior a spus adevărul.
Dragnea, această piază rea a democraţiei româneşti, este un răzbunător neiertător, poate şi datorită celor care îi stau în spate şi îi cer să facă lucruri care să schimbe drumul României spre Europa civilizată spore unul favorabil unor interese străine despre care ştim doar puţine lucruri.
Cu ajutorul Vioricăi Dăncilă, măcelăriţa limbii române şi a diplomaţiei româneşti care este fosta secretară de şcoală din Videle pusă premier, Dragnea a redus drastic fondurile serviciilor secrete, fără a se oferi vreo explicaţie publică de ce a făcut-o. Fapta este cu atât mai gravă cu cât rectificarea de buget s-a anunţat a fi pozitivă. Dacă este aşa, atunci prima grijă trebuia să fie securitatea naţională şi apoi urgenţele interne. Dimpotrivă, Dragnea, prin premierul Dăncilă şi încrezutul Teodorovici de la Finanţe, au tăiat fondurile serviciilor secrete, evidentă răzbunare pentru că nu lasă statul paralel al PSD-ului să-şi ducă la îndeplinire planul antinaţional.
Preşedintele Klaus Iohannis nu poate ieşi public şi să declare de ce nu trebuie tăiate fondurile la serviciile secrete pentru că activitatea de siguranţă naţională este una secretă prin natura ei. Nu poţi ieşi public să oferi duşmanilor tăi informaţii vitale despre cum te aperi de ei. Numai un cretin ca Teodorovici a putut cere public desecretizarea şedinţei CSAT de astăzi, 4 septembrie, şedinţă în care se discută cele mai sensibile probleme de securitate naţională şi de cel mai înalt grad de secretizare. În loc ca Teodorovici să explice românilor de ce a tăiat fondurile serviciilor secrete, a ieşit să spună că din cauza lui Iohannis bugetarii nu vor primi salariile. Dacă nu le vor primi, atunci se va confirma afirmaţia preşedintelui Iohannis cum că Guvernul Dăncilă nu mai are bani de salarii şi pensii.
N u a avut loc nicio majorare de salarii recentă ca ministerul Finanţelor să aloce bani suplimentari la plata salariilor. Realitatea este tristă, adică nu sunt bani la buget. Dacă Guvernul Dăncilă vrea rectificarea bugetului fără avizul CSAT o poate face, Nu taie şi nu adaugă nici un leu la fondurile serviciilor secrete şi atunci avizul nu mai este necesar. Aşa au procedat şi până acum. Numai că ordinul lui Dragnea este să se taie bani de la siguranţa naţională, ca pedeapsă pentru serviciile secrete că nu i s-au pus la dispoziţie şi nu-l recunoaşte ca şef suprem.
Noi, românii de rând, nu ştim cât de mult sunt implicaţii evreii în guvernarea ţării, ştim doar că sunt în spatele lui Dragnea şi Tăriceanu –şi-i învaţă cum să-i prostească pe români. Ce urmăresc, nu ştim noi, ştiu serviciile secrete.
Nu ştim cât de strânsă este colaborarea dintre mafia americană şi cea românească, dar ştim că mafia americană, pătrunsă şi ea la vârful administraţiei americane de când Trump a fost ales preşedinte, susţine pe faţă mafia românească. Noi nu ştim cu ce implicaţii economice defavorabile României este acest sprijin, dar serviciile secrete ştiu.
Nu ştim cât de puternică este influenţa lui Putin asupra lui Dragnea, chiar dacă cei doi nu s-au întâlnit niciodată. Legătura dintre ei este premierul Ungariei Viktor Orban. Să nu uităm că Dragnea a vrut ca România să fie parte a grupului de la Vişegrad, grup controlat de Putin. Noi nu ştim, serviciile secrete ştiu.
Dacă serviciile secrete nu vor mai avea bani să-şi facă datoria, nu vor mai şti ce pune la cale Dragnea şi statul paralel creat de PSD. Motiv pentru Dragnea să ţină cu dinţii ca serviciile secrete să rămână fără bani, ori trec şi ele la „statul paralel” oferit de Dragnea românilor creduli la cel creat de el.
Plebea tributară Antenei 3 n-are cum înţelege acest joc politic periculos pentru siguranţa naţională. Ea rămâne cu credinţa că Iohannis nu vrea ca Guvernul PSD să conducă şi să plătească pensiile şi salariile. Însă majoritatea românilor, acea majoritate care n-a legitimat prin vot partidul-mafiot PSD. Cam peste 80% din românii cu drept de vot, are puterea de judecată şi înţelepciune să nu se lase manipulată de penalii care au acaparat puterea în România. De aceea ies ei în stradă, de ei se tem penalii şi au cerut jandarmilor să-i gazeze şi să-i umilească în bătăi, de ei se tem aleşii necinstiţi din Parlament, se tem de ziua când vor trebui să dea socoteală pentru faptele lor antinaţionale.
Preşedintele României Klaus Iohannis, în condiţiile în care Guvernul Dăncilă nu renunţă la subminarea siguranţei naţionale, mai are doar o cale. Să ceară Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să-i ancheteze pe membrii guvernului pentru fapte de trădare naţională. România nu trebuie abandonată în ghearele parlamentarilor şi guvernanţilor penali şi predispuşi la infracţiuni ce pun în pericol viitorul ţării ca stat unitar şi suveran. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 3 – 9.septembrie 2018
Bancul săptămânii: Bisnis evreiesc matrimonial
Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni I
Catrenul săptămânii
Ioan mamaischi
Comisie dubioasă de control a ASAS Bucureşti la Popăuţi
Ioan Rotundu
Ce aflăm din scărmăneala blondelor Firea – Carmen Dan
Ioan Rotundu
Cum s-au solidarizat judecătorii Hruşcă şi Tăutu cu inculpata Stâncescu
Ioan Rotundu
Fast cu şarlatanie popească şi minciună politică la Călăraşi
Ioan Rotundu
Duel p0olitic între nevasta şoferului şi placidul Macaleţi
Ioan Rotundu
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog