Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
41079
De la 07 Ianuarie 2003
85029043
Editorial

Duel p0olitic între nevasta şoferului şi placidul Macaleţi

  • Ioan Rotundu
  • 8 September 2018, 23:00
S-au anunţat alegeri în Organizaţia judeţeană PSD Botoşani iar pentru funcţia supremă de preşedinte s-au conturat, până în prezent, două tabere. Prima tabără, şi cea mai puternică, o susţine pe nevasta şoferului, Doina Federovici, actual senator şi preşedinte interimar al PSD. A doua tabără s-a coagulat în jurul lui Costică Macaleţi, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.
Bătălia dintre nevasta şoferului şi placidul Macaleţi nu se anunţă a fi una spectaculoasă. Slugarnici, cum stă bine oricărui membru de vază al PSD, majoritatea primarilor şi-au anunţat sprijinul pentru nevasta şoferului, deşi prin natura relaţiilor lor cu preşedintele CJ ar fi trebuit să se situeze de partea lui Macaleţi.
Nici că ar fi important pentru judeţ cine va ajunge preşedintele PSD pentru că viaţa comunităţii judeţene nu se va schimba cu nimic în bine. De va ajunge nevasta şoferului Doina Federovici, aceasta va continua să intoxice spaţiul public cu comunicate mincinoase şi manipulatoare dictate de evreii de la Bucureşti care consiliază PSD-ul la nivel naţional.
Dacă, printr-o minune în care eu nu cred, ar câştiga preşedinţia Costică Macaleţi, atunci în PSD se va aşterne liniştea totală, moleşeala politică, de câştigat având doare membrele PSD care sunt repede ridicătoare de fustă în faţa acestui Don Juan, cu condiţia să le placă o băutură fină şi o ţigară bună ca preludiu.
Să trecem în revistă şi cum s-au împărţit parlamentarii partidului între cei doi concurenţi la preşedinţia partidului. Federovici este susţinută de senatorul Lucian Trufin şi deputaţii Costel Lupaşcu şi Marius Budăi. Preşedintele Macaleţi se sprijină pe cele două baronese locale deputate, respectiv Mihaela Huncă şi Tamara Ciofu, din spatele cărora vociferează interlopul fiu natural al lui Macaleţi, Răzvan Rotaru, priceput mardeiaş în campaniile electorale.
Nu alegerea preşedintelui judeţean al PSD trebuie să ne preocupe, Problema trebuie analizată în ce priveşte unitatea în partidului şi cât va mai ţine ea. Scriam în vară că Doina Federovici şi gaşca ei de parlamentari formată din tractoristul senator Papalete alias Lucian Trufin, deputatul brancardier Lupaşcu, şoferul deputat Budăi şi-ar fi pregătit bagajele să plece în partidul lui Victor Ponta. Situaţia s-a schimbat radical când., la începutul actualei sesiuni parlamentare, Doina Federovici a primit o funcţie importantă în conducerea Senatului României.
Acum, cei care se uită galeş la partidul lui Victor Ponta este gaşca preşedintelui Costică Macaleţi. Deputatul Mihaela Huncă şi-a anunţat demisia din PSD pentru că se alătură lui Ponta. Tamara Ciofu, care de când este deputat în Parlament n-a apărut în spaţiul public, recent l-a atacat pe Liviu Dragnea. Interlopul deputat Răzvan Rotaru l-a atacat şi el pe Dragnea dar a precizat că nu părăseşte PSD-ul, ci va lupta din interiorul partidului să-l dea jos pe Dragnea. Să-i ajute Dumnezeu!
Dacă extrapolăm în plan naţional dihonia instalată în PSD Botoşani, avem o imagine de ansamblu asupra unităţii de la vârful PSD, care unitate devine tot mai fragilă de la o zi la alta iar Liviu Dragnea îşi vede periclitată poziţia de lider absolut al partidului. O sacrificare a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului nu trebuie să ne mire. Va fi o decizie în spiritul tradiţional al socialiştilor de a-şi sacrifica conducătorii. De data aceasta o sacrificare spre binele poporului român. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 3 – 9.septembrie 2018
Bancul săptămânii: Bisnis evreiesc matrimonial
Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni I
Catrenul săptămânii
Ioan mamaischi
Comisie dubioasă de control a ASAS Bucureşti la Popăuţi
Ioan Rotundu
Ce aflăm din scărmăneala blondelor Firea – Carmen Dan
Ioan Rotundu
Cum s-au solidarizat judecătorii Hruşcă şi Tăutu cu inculpata Stâncescu
Ioan Rotundu
De ce adevăratul stat paralel este PSD-ul
Ioan Rotundu
Fast cu şarlatanie popească şi minciună politică la Călăraşi
Ioan Rotundu
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ungureni II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă