Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6585
De la 07 Ianuarie 2003
122866652
Editorial

Evreul Laufer şi datul cu curul de podea

  • Ioan Rotundu
  • 21 November 2018, 15:24
Dacă evreul suliţan Isac Lazarovici, cunoscut românilor sub pseudonimul literar Ion Pribeagu, ar fi trăit în zilele noastre, luând act de diversiunea creată de evreul Ilan Laufer (foto cu soţia), cu siguranţă că ar fi scris un acid pamflet în versuri prin care ar fi ridiculizat modul în care evreii i-au fraierit pe români încă din timpurile de început ale apariţiei lor în spaţiul românesc.
Supărat că preşedintele Iohannis nu l-a acceptat ministru la Ministerul dezvoltării, adică la ministerul unde se împart banii bugetului după cum îi este lui Dragnea vrerea, Laufer l-a declarat pe preşedinte antisemit, continuator al politicii lui Hitler asupra evreilor, lipsind din recuzita sa doar faptul că nu s-a trântit cu curul de podea, să-şi smulgă părul şi să strige că-i oropsit în ţara în care s-a născut. Pentru că Laufer susţine că-i român get-beget şi s-a născut la maternitatea Polizu din Bucureşti, în apropiere de sediul Guvernului României.
Probabil că acesta este şi motivul adevăratei sale supărări. Fiind născut lângă Palatul Victoria, el crede că funcţia de ministru i se cuvine de la sine şi nimeni nu-i poate pune la îndoială acest drept câştigat prin naştere.
Numai că toată această panaramă în stil evreiesc, adică cu indignarea că este victima antisemitismului manifestat de preşedintele Iohannis, a fost demontată chiar de evreii adevăraţi, adică de către cei din Israel. Potrivit The Jerusalem Post și Ynetnews.com însă, Laufer s-a născut în Israel la Rishon Lezion. El a apărut în România la începutul anului 2000, când tatăl său a primit un loc de muncă în ţara noastră.
Ca orice evreu care ştie că socialismul este mijlocul prin care poţi manipula masele slab educate şi să te îmbogăţeşti pe seama lor, Laufer s-a oploşit pe lângă PSD. Acum este un evrei extrem de bogat, căsătorit cu o româncă care s-a lepădat de creştinismul din familie şi s-a trecut la iudaism, învăţând limba ebraică. Ce nu fac femeile noaste când mirosul banului le fură minţile!
În timp ce românii cu înaltă pregătire profesională au fost alungaţi din ţară de către guvernele postdecembriste, fie ele socialiste sau liberale, evreii au început a pătrunde din nou în administraţia publică centrală aşa cum au făcut-o şi în vremurile când în România s-a instalat puterea comunistă, cadoul făcut românilor de evreii bolşevici precum Ana Pauker, Vasile Luca. Nicolschi şi toată şleahta de evrei care şi-au romanizat numele ca să li se uite originea şi totodată faptele lor criminale la adresa poporului român.
Modul în care Ilan Laufer a procedat este o formă de manifestare publică a evreilor din zilele noastre, declarându-se victime ale antisemitismului ca sub această abil inventată formă de represiune socială să li se permită accesul în cercurile financiare ale statului, în structurile puterii administrative, posturi de pe care să decidă apoi soarta poporului, în cazul de faţă cea a poporului român.
Astăzi s-a aflat şi cine l-a consiliat pe Laufer în organizarea conferinţei de presă de marţi seara, când a aflat că preşedintele nu l-a acceptat ministru la Dezvoltare. Este vorba de clica de evrei aduşi din Israel de Dragnea ca să-l consilieze asupra modului şi mijloacelor sociale la care trebuie să recurgă pentru a prelua puterea absolută în stat. Plătiţi din banii publici pe care PSD-ul îi primeşte de la bugetul statului, consilierii evrei îl învaţă pe Dragnea cum să-şi bată joc de poporul român. De aceste servicii beneficiind marţi seară şi Laufer.
Nici vorbă ca preşedintele Iohannis să-i fi respins numirea ca ministru la Dezvoltare pentru că este evreu. Sunt convins că preşedintele a fost informat de serviciile secrete cam cu ce se ocupă Laufer prin România, aşa cum a fost informat şi la momentul în care Dragnea o voia premier pe Sevil Shaideh a cărui soţ era cunoscut că se îndeletnicea cu spionajul în favoarea unor puteri ostile României.
Marele istoric Nicolae Iorga se numărat printre puţinele minţi româneşti luminate care ne-au avertizat că umanismul evreiesc disimulat în idei socialiste este de fapt un mijloc al lor de a pătrunde şi a se menţine în structurile puterii statale, cu preponderenţă în cele financiare, ca de pe aceste poziţii să-şi apere propriile lor interese.
Istoria noastră modernă este plină de politicieni români care s-au raliat jocurilor de putere ale evreilor, trădând interesul naţional. Istoria se repetă! Ce face acum Dragnea este o dovadă incontestabilă că politicienii români, în dorinţa de a acapara putere cât mai multă, s-au folosit de experienţa de secole a evreilor care ştiu când şi prin ce mijloace să se facă utili băştinaşilor, creându-le falsa impresie că ei sunt stăpâni în ţara lor, când de fapt sunt conduşi din umbră. Este suficient ca un evreu să fie bine plasat într-o structură a statului ca acea structură să funcţioneze şi în alte direcţii decât cele ale interesului naţional.
De când Dragnea este consiliat de evreii aduşi din Israel, serviciile secrete româneşti au fost aproape destructurate. SRI-ul nu mai luptă împotriva corupţiei, unindu-şi forţele cu cele ale DNA-ului pentru că Dragnea a reuşit să modifice legile justiţiei în direcţia dorită. SIE nu mai funcţionează în interesul diplomaţiei româneşti ca până acuma, dovadă că premierul Dăncilă li Dragnea s-au dus în Israel şi au declarat că mută ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, creând un adevărat scandal diplomatic printre cancelariile europene şi ale lumii. SIE nu l-a informat pe preşedintele Iohannis despre acest demers diplomatic al celor doi, deşi era de datoria sa, preşedintele României fiind cel care decide politica externă a ţării şi nu Dăncilă cu Dragnea.
Prin frustrările sale de a nu fi numit ministru şi ieşirea nervoasă în public, Ilan Laufer ne-a oferit dovada certă asupra existenţei adevăratului „stat paralel”, un stat condus de Dragnea şi mafioţii cu care s-a înconjurat, un stat din care evreii nu lipsesc. Dimpotrivă, şi-au unit forţele cu cei ai lui Dragnea în apărarea corupţiei, seva din care ei îşi trag puterea. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.11.2018
Bancul săptămânii: Motociclistul ghinionist
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 19 – 25.11.2018
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Dângeni
Quo vadis!
Prefață la cartea Doar politicieni sau și ticăloși? Epoca Băsescu – Ponta (vol.II) – Ed. Agata, 2018. Autor: Ion ISTRATE. Publicat: 16 Nov. 2018 în Revista literară Luceafărul.net
Abuzurile lui Nechifor sancţionate de judecători
Ioan Rotundu
Aioniţoaie, prin vrerea PSD, nu poate fi director la „Vasilache”
Ioan Rotundu
Să ne mândrim sau să ne ruşinăm, cu Budăi ministru?
Ioan Rotundu
Să ne ferească Dumnezeu de iubirea lui Ilan Laufer!
Ioan Rotundu
Primarii liberali spionaţi de conducerea IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Cuvânt lămuritor l la "Doar politicieni sau şi ticăloşi?" vol.II Epoca Băsescu - Ponta
Ioan Rotundu
Eveniment important dedicat Centenarului Unirii
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 23.11.2018
Jaful de la locuinţa comisarului şef Şerbănoiu ţinut la secret
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog