Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12488
De la 07 Ianuarie 2003
122898137
Editorial

Gura păcătosului Dragnea adevăr rosteşte. Statul paralel există

  • Ioan Rotundu
  • 22 November 2017, 23:00
După ce PSD a adoptat Rezoluţia de partid de la Băile Herculane cu privire la existenţa în România a unui „stat paralel”, pe reţelele de socializare s-a creat un val de glume şi texte satirice încât s-a ales praful din dorinţa li Liviu Dragnea de a-i înspăimânta pe românii creduli că ţara este pe cale de a încăpea pe mâna puterilor străine, a multinaţionalelor şi a unui grup de politicieni români aservit acestora.
Până şi preşedintele Klaus Iohannis care are un calm ce te scoate din sărite a ajuns la concluzia că iniţiativa lui Liviu Dragnea şi a liderilor PDSD „a fost o glumă proastă”.
Ideea asta de a-i înspăimânta şi manipula pe români cu existenţa unui stat paralel nici nu este originală liderilor PSD. Sunt convins că tema de meditaţie şi lucru transmisă românilor în scop vădit de manipulare şi abatere a atenţiei de la problemele reale ale societăţii româneşti le-a fost sugerată liderilor PSD de consultanţii evrei pe care i-a tocmit pe bani mulţi şi i-a adus din Israel, evreii fiind recunoscuţi în întreaga lume că sunt buni răspândaci de zvonuri false din spatele cărora îşi văd de prosperitatea lor financiară.
Dar prin introducerea în spaţiul public a sintagmei „stat paralel” Liviu Dragnea a rostit şi un crunt adevăr. Da, statul paralel există, dar nu este cel pe care ni-l descrie Dragnea şi gaşca lui formată din penalişti, corupţi şi impostori.
Statul paralel este chiar creaţia lui Liviu Dragnea. O creaţie bine gândită şi structurată după un plan diabolic de a pune mâna pe întreaga putere şi a dispunea de ea în mod discreţionar.
În fapt este vorba de instalarea la conducerea instituţiilor statului guvernamentale şi locale de persoane atent selectate, capabile să deturneze funcţionarea instituţiilor de la obligaţiile legal-constituţionale în interesul său şi al coaliţiei mafiote ALDE – PSD. În momentul de faţă, în România, orice instituţie a statului nu-şi mai exercită atribuţiunile şi competenţele stabilite prin lege, ci execută doar ordinele primite din sfera politicului, în cazul premierului şi a miniştrilor direct de la Liviu Dragnea.
Acest stat paralel creat de Dragnea şi clica lui nu face altceva decât să faciliteze actualei puteri furtul din banii publici, iar acolo unde nu se poate fura, de exemplu din fondurile europene, să fie abandonate. Mecanismul statului paralel este unul simplu şi eficient. Se foloseşte un uriaş mecanism de propagandă prin care sunt discreditate instituţiile şi organismele necontrolate de Dragnea. Acestea sunt Preşedinţia, CSAT, CSM, Parchetul General, ÎCCJ, DIICOT, DNA.
În spatele acestei propagande de discreditare şi asmuţire asupra puţinelor instituţii neînregimentate în statul paralel creat de Dragnea funcţionează instituţiile conduse de oamenii puşi de ALDE-PSD şi care devalizează ţara. Aceste instituţii formează adevăratul stat paralel de la care Dragnea şi Tăriceanu vor să ne abată atenţia manipulându-ne.
Aruncând în spaţiul public sintagma de „stat paralel”, Dragnea a atras asupra sa atenţia organismelor europene dar şi a unui segment tot mai mare din populaţie României care şi-a dat seama de imensul pericol reprezentat pentru ţară de către Dragnea şi ai lui. Dacă până acum protestatarii din stradă erau acuzaţi că sunt plătiţi de Soroş şi multinaţionale ca să dea jos puterea aleasă democratic de români, de duminică şi-au anunţat ieşitul în stradă şi câteva confederaţii sindicale precum BNS şi Cartel Alfa. Să vedem pe cine mai acuză Dragnea că i-a scos pe sindicalişti în stradă?!
Este de aşteptat ca în zilele următoare protestele din stradă să se înteţească şi să capete dimensiuni care vor crea multe frisoane lui Dragnea, Tăriceanu dar şi acoliţilor lor. Până la urmă românii au înţeles cine este cu adevărat „statul paralel” şi-l vor da jos, moment în care victimizarea celor de la putere va ieşi la iveală în toată goliciunea ei mincinoasă.. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Contradicţie gastronomică
Horoscopul zilei de 23.11.2017
Tariceanu, despre prezenta lui Kovesi si Ludovic Orban la o dezbatere:
O scena din Coreea de Nord in care cetatenii preamaresc regimul. Orban, ca in bancul cu spanzuratul care intreaba daca trebuie sa aduca si sapanul
Vechi şi noi nelegiuiri ale poliţistului Romică Gorgan (II)
Ioan Rotundu
Ministerul Educatiei ia in calcul sa-i oblige pe absolventii de facultati de stat sa lucreze in Romania
o perioada egala cu durata studiilor
Liberalii si reprezentantul PMP s-au retras din comisia speciala in care se dezbat legile justiei
Petre Daea l-a atacat dur pe seful Consiliului Concurentei,
in timpul sedintei de Guvern, pe tema scumpirii oualor: Ar fi bine sa dea explicatii Guvernului. Nu este paun printre gaini
Marile confederatii sindicale se alatura in premiera protestelor din Piata Victoriei,
initiate pana acum de grupuri civice: Blocul National Sindical si Cartel Alfa fac apel la romani sa iasa in strada impotriva modificarii legilor justitiei si Codului fiscal
Legile justitiei in Parlament:
Orice act legat de justitie co-semnat de CSAT sau de serviciile de informatii devine informatie publica/ Comisiile parlamentare de control SRI si SIE verifica declaratiile magistratilor privind legaturile cu serviciile secrete
Klaus Iohannis, despre legile justitiei:
Sunt ingrijorat, se poate constata un dialog al surzilor
Panouri mobile de protectie pentru cercetatii penal.
CSM vrea sa limiteze drastic accesul presei la informatii din dosare in ancheta si sa interzica filmarea indiferent de calitatea persoanelor audiate
Iohannis, despre Dragnea si statul paralel:
Trebuia sa demisioneze. Asta cu statul paralel este o gluma proasta. Se victimizeaza
Iohannis: Nu ma tem absolut deloc de suspendare.
Nu exista nici un temei, nu cred ca romanii isi doresc asta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog