Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5
De la 07 Ianuarie 2003
87565512
Editorial

Mihaela Huncă şi ipocrizie de rang parlamentar

  • Ioan Rotundu
  • 4 November 2018, 19:34
Duminică, 4 noiembrie, la Botoşani s-a desfăşurat Campionatul balcanic de cros cu participarea a peste 100 de concurenţi din 8 ţări. Departe de a se număra printre cei care au contribuit cu ceva la organizarea acestui eveniment sportiv internaţional, deputatul Mihaela Huncă, fost PSD până de curând şi trecută de partea Partidului Pro România condus de Victor Ponta, a emis un comunicat de presă pin care a criticat lipsa de implicare a conducerii instituţiilor municipale şi judeţene, anticipând că foştii săi colegi parlamentari rămaşi în PSD se vor fotografia cu medaliaţii şi se vor confisca evenimentul pentru a-şi spori propria imagine. A mai criticat Huncă faptul că în Botoşani există o Sală de sport ultramodernă care stă încuiată pentru că nu este racordată la utilităţi, găsind drept vinovat pe primarul Cătălin Flutur. Doamna profesoară de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani care şi-a pus soţul director pe viaţă, a părăsit catedra şi s-a făcut inspector şcolar. După ce s-a dedulcit la banii europeni şi a intrat în atenţia procurorilor DNA, s-a făcut luntre şi punte printre liderii PSD şi, în urma alegerilor parlamentare din toamna anului 2012, a reuşit să se cocoţe pe funcţia de inspector general al IŞJ Botoşani.
Ca inspector general, prima sa grijă a fost să pună directori de şcoli numai învăţători şi profesori loiali PSD-ului. Aşa s-a ajuns ca prin anii 2014 – 2015, multe şcoli din judeţ şi licee din Botoşani să fie conduse de directori provenind din rândul profesorilor de educaţie fizică, dovadă a simpatiei sale pentru anii petrecuţi la Liceul cu Program Sportiv Botoşani. Despre incompetenţa proverbială a acestor directori am scris în Jurnalul la timpul respectiv.
În tot acest timp, la Primăria Botoşani s-a instalat echipa PSD-ului condusă de primarul Ovidiu Portariuc susţinut de guralivul viceprimar Cosmin Andrei. Cu aceştia a aranjat Mihaela Huncă să ridice la liceul condus de soţul său Ioan Huncă o sală de sport de tip european.
Portariuc şi compania sa au demarat studiile necesare şi au făcut demersuri la Compania Naţională de Investiţii Bucureşti pentru finanţare. Numai că lipsa de competenţă, atât din partea primarului Portariuc cât şi a soţilor Huncă în calitate de beneficiari ai sălii, a condus ca proiectarea şi execuţia sălii să se facă fără a se ţine seama de racordare la utilităţile publice cum ar fi ap㠖 canal, gaz, curent electric etc.
Aşa s-a ajuns ca primarul Flutur, revenit la cârma oraşului după alegerile locale din 2016, să fie considerat ţap ispăşitor pentru că sala de sport nu este racordată la utilităţi. Despre viceprimarul Cosmin Andrei, coautor la „isprava lui Portariuc” n-a suflat nicio vorbă.
Ieşirea publică a Mihaelei Huncă cu prilejul Campionatului balcanic de cros pentru a critica aceea ce ea, soţul ei şi partidul pe care l-a slăvit n-au făcut la timpul potrivit este o dovadă clară de ipocrizie.
Tot ipocrizie se numeşte şi acuzaţiile pe care Huncă le-a lansat la adresa foştilor săi colegi de partid şi parlamentari ca şi ea cum că vor confisca evenimentul de duminică pentru a-şi crea propria imagine. Prin această acuzaţie Huncă ne certifică cum îşi fac imagine parlamentarii şi liderii PSD pe seama muncii altora. Însă Huncă pare să fi uitat prea repede că a procedat şi procedează la fel, că doar tot rădăcină comună are cu cei rămaşi în PSD chiar dacă ea s-a mutat în partidul impostorului Victor Ponta.
Oficialităţile de la Bucureşti care au supervizat desfăşurarea evenimentului sportiv de la Botoşani au mulţumit oficialităţilor locale pentru modul în care au organizat competiţia. Numai Mihaela Huncă le-a adus critici. Nimeni nu pleacă cu mâna goală din PSD. De obicei, ipocrizia şi impostura îi va însoţi tot restul vieţii. Cei mai lacomi îşi însuşesc şi alte apucături precum şarlatania, demagogia şi dijmuirea banului public.
Vechi slujitor credincios al PSD, Mihaela Huncă le-a dobândit pe toate. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii: Dilemă
Ioan mamaische
Horoscopul săptămânii 5 – 11.11.2018
Bancul săptămânii: Naşii de nuntă
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Copălău
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 2.11.2018
Conducătorul haitei se află la mare ananghie
Ioan Rotundu
Comisia Libertăților Civile susține aderarea rapidă a României și Bulgariei la spațiul Schengen
DNA solicită Senatului urmărirea penală a lui Tăriceanu,
pentru luare de mită (surse)
Conflict între Parlament și Înalta Curte
- completurile de cinci judecători trebuie refăcute / Posibil beneficiar: Liviu Dragnea
Toni Greblă, după decizia Curții Constituționale:
La Dragnea continuă judecata. Cei judecați în apel au cale de atac
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 11.11.2018
Jurnalista Rise project despre ameninţările primite
Imaginea Botoşaniului terfelită cu nesimţire de către consilierii PSD
Ioan Rotundu
Mişelescul vot al celor 4 parlamentari ai PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Conrec SA bOTOŞANI
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă