Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4037
De la 07 Ianuarie 2003
87569544
Editorial

Perverşii parlamentari ai PSD Botoşani persistă în perversiuni

  • Ioan Rotundu
  • 6 October 2017, 23:00
Ţara este bulversată de fel de fel de proteste legate de nemulţumirea modului în care Guvernul PSD a conceput nboua lege a salarizării. Cam multe luni au trebuit să treacă ca bugetarii să-şi dea seama că de fapt majorarea de salariu promisă de Guvernul PSD este o mare cacealma pentru că în realitate vor mai pierde şi din ce au în prezent.
Este ştiut că liderii de sindicat au pactizat de fiecare dată cu PSD-ul şi că acest partid a reuşit ori de câte ori a fost nevoie să impună ca lider de sindicat omul de încredere. Iar după ce liderul şi-a făcut treaba, PSD-ul l-a răsplătit cu funcţii înalte în stat şi în Parlamentul României. Avem în acest sens exemple multiple începând cu Victor Ciorbea, Miron Mitrea şi, revenind în actualitate, Liviu Pop care a distrus învăţământul românesc atât ca lider de sindicat cât şi, acum, ca ministru al Educaţiei.
Acum, actualii lideri de sindicat s-au burzuluit asupra Guvernului PSD pentru că ceva nu le convine şi se folosesc de masa de manevră a membrilor. Când liderii de sindicat se vor înţelege din nou cu liderii PSD, pe sub mână, protestele se vor topi iar fraierii de protestatari vor rămâne cu buzele umflate cum au mai rămas
Cu minciună şi perversitate politică, PSD-ul i-a minţit pe români vreme de 27 de ani şi continuă s-o facă. Mecanismul propagandistic este creaţia diabolică a consultanţilor americani şi acum israelieni pe care PSD-ul i-a plătit şi-i plăteşte cu multe milioane de euro, bani furaţi tot de la români.
Acest mecanism diabolic a paralizat orice voinţă populară de ordin civic. Folosindu-se de milioanele de bugetari, de milioanele de pensionari şi de milioanele de asistaţi social cărora le-a aruncat din când în când câte o firimitură la salariu, pensie sau indemnizaţia de ajutor social, PSD-ul a controlat puterea în România fie la guvernare, fie din opoziţie.
Cum spuneam, ţara este frământată de proteste sociale iar principalii lideri ai PSD continuă să mintă pe la televizoarele mogulilor penali că au crescut salariile, că nu s-au majorat preţurile la combustibil, energie electrică şi gaze naturale, că învăţământul este gratuit etc.
Din acest uriaş mecanism de propagandă al PSD care manipulează întreg poporul român fac parte şi parlamentarii PSD Botoşani. Cu perversitate politică şi neruşinare, cu orice lipsă de respect pentru botoşăneanul de rând, aceşti parlamentari emit comunicate de presă mincinoase şi manipulatorii, căutând să distragă atenţia mulţimii de la trista realitate, de la dezastrul economic şi social creat de cele două Guverne ale PSD, respectiv Sorin Grindeanu şi acum Mihai Tudose.
Mihaela Huncă (foto), fostă cadru didactic şi slujbaş zelos al PSD-ului, partid care i-a răsplătit fidelitatea cu funcţia de inspector şcolar general , un simbol incontestabil al corupţiei din învăţământul botoşănean, cercetată penal în mai multe dosare dar făcută deputat de partid ca s-o pună la adăpost, a emis în această săptămână un comunicat de Ziua Educaţiei afirmând că "Obiectivele pe care le susţin pentru educaţie sunt asigurarea unui învăţământ de calitate pentru tinerii noştrii şi salarii decente pentru dascăli"
Cât tupeu şi neruşinare! Pur şi simplu a pângărit într-un mod pervers simbolistica acestei zile a Educaţiei. A scris „noştri” articulat, dovadă că analfabetismul ministrului Liviu Pop nu este un caz izolat în PSD, ci un criteriu de promovare în funcţii publice.
Cadrele didactice tocmai s-au întors de la Bucureşti, de la un protest împotriva minciunilor PSD cu privire la majorările salariale şi ea le promite salarii decente. Ea, corupta până în măduva oaselor, vorbeşte despre o educaţie de calitate. Să ne ferească Dumnezeu de „calitatea” la care se referă Huncă!
Brancardierul Costel Lupaşcu, alt slujitor al sângeroasei doctrine socialiste promovată de PSD şi răsplătit cu funcţia de şef la Casa de Judeţeană Sănătate Botoşani şi apoi făcut deputat, a emis şi el un comunicat prin care arată că medicii, asistenţii sociali pot realiza câştiguri foarte mari pentru c㠄plata gărzilor şi a orele de continuitate pentru personalul medical nu va fi limitată de Legea salarizării”.
Exact când brancardierul se scremea să conceapă acest comunicat, cei din Sănătate protestau în faţa Guvernului şi a Ministerului Sănătăţii pentru că au fost păcăliţi cu majorările care de fapt sunt diminuări de salarii.
Un alt impostor, senatorul Lucian Trufin, fost tractorist şi care s-a rostuit cu o diplomă de inginer electronist se prezintă botoşănenilor ca un mare specialist în domeniul agriculturii. Pe seama agricultorilor el a croşetat un comunicat „Trebuie aplicată legea în cazul beneficiilor fiscale pentru Cooperativele Agricole" .
Intrat pe sub pielea celui mai mare demagog în viaţă al României, ministrul Petre Daea, pe care l-a purtat cu veriga-n bot prin anumite locuri din judeţ şi pe care l-a trimis la Bucureşti îndestulat, senatorul PSD Lucian Trufin chiar se crede salvatorul agriculturii şi al agricultorilor ajunşi la sapă de lemn. Să-l tragă cineva cuz picioarele pe pământ!
V-am prezentat doar trei cazuri de grosolană şi perversă manipulare publică practicată de membrii de rang ai PSD-ului din Botoşani, corul lor de voci armonizându-se perfect cu cel din plan naţional al partidului, dovadă că politrucii americani, şi mai cu seamă israelinei, îşi fac bine datoria. Ei şi-au dat seama că suntem un popor de creduli, uşor de păcălit şi că ne mulţumim cu promisiuni, fără a mai cere şi fapte. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reproşul lui Lenin
Horoscopul zilei de 710.2017
Senatorii vor ca 18 decembrie să fie sărbătoare națională
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului apropiat de Liviu Dragnea, ar putea deveni noul sef al Curtii de Conturi - surse
Guvernul aloca aproape 6 milioane de lei pentru doua zile de festivitati la Iasi, legate de Centenarul Marii Uniri
Presa-n gua lu' Rotundu: Emisiunea din 6.10.2017
Mesajul ambasadorului George Maior catre membrii Clubului Harvard:
Romania este o tara stabila si sigura, in care merita sa investesti
Guvernul vrea un impozit special pentru persoanele fizice
care vand mai mult de doua autoturisme pe an
Gabriel Oprea, dupa ce a fost audiat la DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina:
Am dat o declaratie. Nu m-au trimis in judecata
Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe
DNA: Mita de 1 milion de euro primita de sefa Directiei IT din ANAF era ascunsa in produse de patiserie.
Ancuta Macovei a fost arestata preventiv
Lumea lu' Rotundu: Revoltaţii de la Popăuţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă