Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11320
De la 07 Ianuarie 2003
122871387
Editorial

Răul răului

  • Ioan Rotundu
  • 12 February 2017, 23:00
Cele câteva sute de nefericiţii care se adună seară de seară în faţa Palatului Cotroceni stârnesc sentimente de milă dar şi de condamnare pentru gestul lor de a-i apăra pe hoţii şi penalii adunaţi în gaşca mafiotă condusă de Liviu Dragnea. Această adunătură de asistaţi sociali, pensionari şi alţi mercenari plătiţi în ascuns de oameni ai PSD-ului când strig㠄Demisia!” preşedintelui Klaus Iohannis se contrazice singură declarând că susţine Guvernul Grindeanu.
Guvernul Grindeanu este exponentul grupării mafiote din PSD, iar PSD-ul a ajuns la putere cu voitul a trei milioane de români, membri sau susţinători ai partidului. Spun cei din faţa Palatului Cotroceni că PSD-ul a avut vot majoritar, deci Guvernul Grindeanu trebuie lăsat să conducă ţara, chiar dacă apără hoţii şi hoţiile lor.. Dacă urmăm logica loc, preşedintele Klaus Iohannis a fost ales cu votul a peste şase milioane de români de culori politice diferite, dublu faţă de voturile primite de PSD, deci cei de la protest nu sunt îndreptăţiţi să-io ceară demisia.
Nu cred că se mai îndoieşte cineva că aceşti protestatari vin în faţa Palatului Cotroceni n-ar fi plătiţi pentru asta. Pentru cei 50 sau 100 lei, ei se adună seară de seară şi strigă ce li se spune, îngheţând de frig. Cum să nu-ţi fie milă de ei când pentru dânşii aceste sume de bani sunt un venit nesperat cu care poate îşi cumpără zahărul pentru ceai sau chiar medicamentele de primă urgenţă?! Ei sunt victimele răului promovat ani la gând în întreaga perioadă postdecembristă de guvernele care s-au succedat, fie de dreapta sau de stânga. Când PSD-ul a fost la putere, le-a aruncat câteva pomeni electorale bine gândite ca nu cumva să-i scape de sub control, primind în schimb votul lor. Guvernele de dreapta nu s-au interesat de aceste categorii etichetându-le ca fiind votanţii PSD-ului şi, deci, trebuie pedepsiţi.
S-a creat un cerc vicios din care aceste victime ale politicului n-au putut ieşi la lumină să poată conştientiza răul care li s-a făcut, dar mai ales răul pe care şi-l fac singuri.
Pe Internet au apărut imagini video cu personaje care notau datele personale ale protestanţilor pe un tabel cu sigla PSD. Alte imagini au arătat tabele cu sigla PSD, nume de persoane şi sume de bani trecute în dreptul lor. Niciun organ judiciar n-a avut curiozitatea să cerceteze cine sunt aceşti indivizi care strâng date personale de la protestatari şi în ce scop o fac. Nici să-i chestioneze pe liderii PSD ce rost au acele tabele cu nume de persoane şi sume de bani trecute în dreptul lor.
Poliţia n-o va face pentru că ministrul lor Dan Carmen, protejata lui Liviu Dragnea şi, după cum spun cunoscătorii de laTeleorman, amantă, nu este străină de aceste acte ale PSD-ului şi nu va permite declanşarea vreunei anchete. Dealtfel, se ştie, Poliţia a fost şi a rămas fidelă PSD-ului, lucru devenit evident în toate campaniile electorale ale alegerilor locale şi parlamentare.
Ciudat este comportamentul procurorilor de la parchetele de pe lângă judecătoriile de sector şi Tribunalul Bucureşti. Ei ar putea să deschidă o anchetă în rem, aşa cum au deschis şi împotriva USR-ului condus de Dan Nicuşor, acuzaţie de spălare de bani . Să fie acesta semnalul că justiţia română a început să se îndoiască de succesul statului de drept şi că tot mai bine este sub protecţia politică a vreunui partid?
N-ar fi acesta singurul semnal că ceva se petrece prin justiţia românească. Recent CSM-ul a exclus-o din magistratură pe judecătoarea care l-a condamnat la 10 ani închisoare cu executare pe Dan Voiculescu. Iar excluderea s-a făcut la sesizarea a doi sâmbriaşi a-i lui Dan Voiculescu: Mugur Ciuvică şi Mircea Badea.
Revenind la protestatarii din faţa Palatului Cotroceni mai trebuie spus că bieţii oameni nu sun t interesaţi de protestele masive din Piaţa Victoriei şi din ţară, mai ales de participanţii la aceste proteste care sunt fii şi nepoţii lor.
Nefericiţii care-şi îngheaţă bătrâneţile pentru sume derizorii oferite de personaje dubioase din PSD, un get inuman şi de condamnat cu aspire al acestor ofertanţi, nu conştientizează că de fapt răul făcut lor de PSD îl transferă asupra copiilor şi nepoţilor lor, transformându-l în răul răului.
Ne-am făcut de râsul lumii! Personalităţi ale vieţii internaţionale din toate domeniile condamnă acţiunile PSD-ului, condamnă in corpore România şi regretă că ne-au primit în Uniunea Europeană. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Sorin Grindeanu şi restul haitei de corupţi nu schiţează nici cel mai mic gest de regret. Continuă să fire aroganţi, să fie nepăsători faţă de protestele masive ale generaţiei tinere, să fie indiferenţi de oprobiul care-l atrag pe capul românilor din exterior. Ei nu au decât un sigur scop: să scape de puşcărie Iar pentru asta vor sacrifica orice şi de va fi nevoie vor decisă să curgă sânge.
Aceşti mafioţi sunt mai periculoşi decât teroriştii. Ei nu luptă cu mijloace convenţionale. Ei atacă cu mijloace care cu greu pot fi parate. Până când nu se vor considera puşi la adăpost de puterea legii nu vor face niciun pas înapoi.
O voce timidă din interiorul PSD, Mihai Chirica (foto), primarul Iaşului şi preşedintele Organizaţiei judeţene PSD, recunoaşte public că protestele de la Cotroceni sunt organizate de PSD şi că Liviu Dragnea distruge partidul şi imaginea României prin atitudinea sa şi c ă a sosit timpul ca Dragnea să fie înlăturat. Este o voce singulară pe care mafioţii din PSD o vor înăbuşi repede. Este o tradiţie la socialişti să se răfuiască dur cu cei care mişcă în front. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 13.02.2017
Bancul zilei: Răspuns pragmatic
Politia: In anul scolar 2015-2016, numarul infractiunilor din zona scolilor a scazut cu 11,5%
Concluzia unui patron din Cluj, dupa ce a angajat doi refugiati la shaormerie:
"Sunt foarte integrati, harnici"
Vicepresedintele CE avertizeaza:
Grecia si creditorii internationali risca instabilitatea zonei euro daca discutiile pentru evaluarea reformelor treneaza
Cod galben de ger, pana marti,
Mihai Chirica, la Digi24: Nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul.
A pus in pericol PSD/ Ar fi necesar un congres PSD, dar nu acum, poate in vara
Nigel Farage, dupa tentativa de dezincriminare a abuzului in serviciu:
Romania nu ar fi trebuit sa fie primita in UE. Nu pot sa cred ca suntem intr-o alianta politica cu o tara aflata in aceasta situatie
Exista un dosar privind finantarea USR in campanie, a fost inceputa urmarirea penala in rem.
Nicusor Dan: Sunt foarte surprins. Delapidarea si spalarea de bani nu au nicio legatura cu noi
Ce cuprindea o foaie matricolă a anului şcolar 1939-]940
Noi proteste impotriva Guvernului in orasele tarii:
10.000 de manifestanti la Cluj, 7.000 la Sibiu, 5.000 la Timisoara, 3.000 la Iasi. Nu stati la caldura, si pe voi va fura!
Dragnea, mai periculos decât evreul Nicolschi
Ioan Rotundu
Protest fabulos cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog