Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
38635
De la 07 Ianuarie 2003
83732052
Editorial

Răzvane, nu mai prosti lumea cu goangele lui Dragnea!

  • Ioan Rotundu
  • 15 May 2018, 23:00
Răzvan Rotaru, cunoscut în lumea interlopă botoşăneană drept ;b:„Chinezul”;-b:, a ajuns deputat PSD pentru că a întrunit condiţiile de candidat impuse în interiorul PSD,precum să fii certat cu legile statului, să ai calităţi de borfaş sau interlop, să te pricepi la mistificat adevărul şi mai ales să pui mâna pe bâtă dacă partidul ţi-o cere. La toate aceste criterii de selecţie Răzvan Rotaru s-a distins în mod special la două: are experienţă de interlop şi a demonstrat că este bun mânuitor de bâtă în alegerile prezidenţiale din toamna anului 2014 când, însoţit de vreo 20 de bătăuşi, cutreiera în ziua votului judeţul şi-i ameninţa pe votanţi, mai ales pe primarii liberali, să nu cumva să voteze cu Klaus Iohannis şi nu cu Victor Ponta, candidatul PSD.
Iată că interlopul nostru ajuns deputat emite fel de fel de comunicate mincinoase şi încearcă să ascundă dezastrul guvernării PSD. În timp ce mai toate segmentele de bugetari sunt nemulţumite de modul în care le-a fost majorat salariul, în timp ce pentru luna aprilie nu sunt bani pentru plata salariilor profesorilor şi a obligaţiilor fiscale, în timp ce în Parlament clica de penali ALDE – PSD masacrează legile penale în favoarea infractorilor, emite la Botoşani comunicate care mistifică adevărul.
Ieri, a publicat în presa locală un comunicat prin care l-acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a blocat legile prin care zeci de mii de fermieri crescători de porci şi păsări nu pot beneficia de banii europeni pentru dezvoltarea acestor sectoare pentru că preşedintele n-a vrut să promulge legile adoptate de Parlament şi le-a atacat la Curtea Constituţională.
Ce nu spune deputatul mincinos este că preşedintele n-a promulgat aceste legi pentru că ele sunt făcute cu dedicaţie familiei lui Dragnea, mai exact fiului său de la Teleorman care are o fermă de porci cu câteva mii de capete şi care a fraudat la greu fonduri europene. Presa care nu se află în solda PSD şi posturile de televiziune care nu sunt controlate de penalii din PSD au prezentat pe larg faptul că aceste legi au fost create special pentru Dragnea.
Nu de mila miilor de fermieri plânge Rotaru, ci de faptul că baronaşul lui Dragnea nu poate avea acces la fondurile europene aşa cum a mai avut. Preşedintele Iohannis, ştiind cum s-au preparat aceste legi în laboratorul PSD, ştiind că ele au menirea de a sifona fondurile europene de către anumiţi fermieri de casă ai PSD, a constatat că legile în cauză trebuiau să aibă un aviz de la Comisia Europeană, aviz pe care făuritorii legii l-au fentat pentru că nu l-ar fi obţinut în condiţiile în acre au fost concepute legile.
Despre toate aceste lucruri Rotaru nu pomeneşte nimic, el ştiind că ,majoritatea botoşănenilor se informează de la „pe trii”, adică de la Antena 3, unde nu se dezbat astfel de legi făcute cu dedicaţie.
În ce priveşte afirmaţia lui Rotaru că legile au menirea de a reduce preţul la carnea de porc şi pasăre la poarta fermei şi că s-ar diminua importurile, iarăşi sunt două afirmaţii false. Preşurile sunt ridicate din cauză că subvenţiile sunt reduse iar impozitele pe cap de animal foarte mari. Furajele naturale sunt şi ele scumpe, aşa că fermierii folosesc furaje de sinteză chimică şi hormoni de creştere, ceea ce face carnea să nu aibă gust şi să se transforme la tratamentul termic în ceva asemănător cauciucului.
Carnea este scumpă şi datorită creşterii accelerată a costului transportului prin scumpirea combustibilului datorită introducerii supraacizei. Toate aceste elemente de cost n-au cum să fie cunoscute şi înţelese de Rotaru pentru că statutul său de fost interlop nu-i permite.
În schimb, precum putem constata, se pricepe de minune la a-i ameţi de cap pe botoşăneni servindu-le goangele lui Liviu Dragnea, care în procesul de ieri de la ÎCCJ s-a declarat nevinovat, în pofida dovezile incontestabile. Răzvan Rotaru trebuie să priceapă că gaşca penalilor care a pus mâna pe putere în România îşi are sfârşitul aproape. După care li se va înmâna nota de plată. Nu în lei sau euro, cum sunt ei obişnuiţi să fure, ci în ani de puşcărie.
Iar Răzvan Rotaru, dacă are o mică urmă de respect pentru cetăţeni, să le ceară scuze că le-a jignit alesul. Preşedintele Klaus Iohannis a fost votat de 6,2 milioane de români, PSD-ul de numai 3 milioane iar el, Rotaru, de câteva mii. Mai ales că în afară că ne face judeţul de râs, n-a demonstrat că ar fi capabil şi de ceva util societăţii. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AmCham Romania solicită autorităților menținerea Pilonului II de pensii private:
Iohannis, după întâlnirea cu Dăncilă:
Este necesar ca tensiunile pe teme de politică externă să înceteze imediat, pentru ca țara noastră să rămână un actor credibil în relația cu SUA, la nivelul UE și al NATO
Arbitrul telecom deține o sumă considerabilă de bani
și nu vreau ca prin acești bani să se facă centura la Brăila, ci să se întoarcă la industrie /Sper ca în toamnă să avem o strategie națională pentru tehnologia 5G
Bloomberg: Apogeul creşterii economiei în România, Ungaria, Polonia şi Cehia s-a încheiat.
Politicile monetare se înăspresc pe fondul inflaţiei
Gelu Voican Voiculescu, audiat la Parchetul General în dosarul Revoluţiei
Statistica: Produsul intern brut în trimestrul I 2018 s-a menţinut,în termeni reali,
la acelaşi nivel cu cel înregistrat în trimestrul IV 2017
Dragoș Pătraru, audiat la Comisia de cultură din Camera Deputaților:
Controlul editorial exercitat de noua conducere a TVR este total și insuportabil pentru jurnaliști
Grațiela Gavrilescu: Am luat conceptul de anticorupție și l-am transformat în ce?
În repercutarea dezvoltării!
DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea:
7 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu și 2 ani și 6 luni pentru fals
Horoscop zinic 16.05.2018
Bancul zilei: Tipic scotian
A murit Cristian Țopescu
Liviu Dragnea, speriat de "Ok Google".
Ce i-a apărut de fapt liderului PSD pe telefon
Forumul Judecătorilor anunță că se retrage de la lucrările Comisiei Iordache:
Sunt amendamente care plasează judecătorii și procurorii pe același nivel cu proxeneții și traficanții de carne vie, cu cămătarii și contrabandiștii
CSM: Nu am propus instituirea unui prag valoric în cazul vreunei infracţiuni,
cu atât mai puţin pentru abuz în serviciu în cazul funcţionarilor publici sau pentru
Manole blochează înfiinţarea unei mănăstiri în memoria Sf. Ioan Hozevitul
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă