Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17221
De la 07 Ianuarie 2003
122877288
Editorial

Stigmatul de „judeţ roşu”

  • Ioan Rotundu
  • 26 May 2016, 23:00
În lipsa unor realizări cu care primarul Ovidiu Portariuc să se poată prezenta în faţa botoşănenilor, cei din PSD încearcă să-i acopere inactivitatea şi incompetenţa cu comunicate electorale prin care găsesc fel de fel de pricini candidatului liberal Cătălin Flutur.
În lipsă de inspiraţie electorală, mai nou cei din PSD analizează anumite informaţii din presă şi le pun pe seama lui flutur ca fiind acuzaţii aduse lui Portariuc, acuzaţii pe care ei le consideră false. Desigur, informaţiile culese sunt tot din presa în care ei îşi fac campanie electorală. Treburile stau cam aşa: cineva din PSD dă presei de curte să publice anumite informaţii, după care acel cineva vine cu un comunicat cum că acele informaţii sunt de fapt intoxicaţii în spaţiul public lansate de Flutur.
Metoda este moştenită de la bunici lor comuniştii, fiind unul din mijloacele folosite de comunişti pentru a se răfui între ei. Spre exemplu, chiar ieri în presa de curte PSD a dat publicităţii un comunicat electoral acuzându-l pe Flutur că a minţit legat de activitatea lui Portariuc şi că Biroul Electoral Municipal Botoşani a constatat că afirmaţiile lui flutur sunt false.
Şi sub acest aspect cei din PSD au minţit. Într-adevăr la BEM, au fost patru plângeri ale celor din PSD care au fost soluţionate în favoarea lor dar nu pe motiv că nu ar fi fost reale, ci pe motiv că cei din PNL n-au depus probele necesare în susţinerea afirmaţiilor făcute. Soluţiile date de judecătorul pensionar Adrian Tpporăscu la BEM au fost contestate de PNL la BEJ prin depunerea probelor ce-au lipsit la BEM, dreptatea fiind în final de partea liberalilor şi a lui Flutur.
Au mai găsit cei din PSD, că în această privinţă au rezerve imense, răspândaci formaţi în şcolile de activişti comunişti care au reclamat, chipurile, că Flutur îi împiedică pe botoşăneni să stea de vorbă cu Portariuc. Şi aici lucrurile sunt prezentate invers de cei din PSD.
Nu Flutur, ci botoşănenii nu vor să-l mai vadă şi să audă de Portariuc. A venit Portariuc şi pe strada mea, blocul vecin cu al meu fiind izolat termic, dar locatarii n-au coborât să-i mulţumească. Doar trei vârstnici l-au abordat, ridicându-i osanale. Restul locatarilor stăteau grupaţi la un bloc distanţă şi-l înjurau că vreme de patru ani n-a trecut pe strada noastră dar vine la final de mandat să cerşească voturi.
Portariuc nu are cum să mai câştige alegerile cu reclamaţii fabricate ca să dea bine la botoşăneni şi cu un cor de ţipete false ale unor răspândaci aflaţi în solda PSD şi care acţionează ori de câte ori li se dă semnalul convenit.
Soarta lui Portariuc este pecetluită iar eu sunt preocupat să deschid ochii botoşănenilor care muncesc în mediul privat şi tinerilor ca prin votul din duminica de 5 iunie să pecetluiască soarta PSD-ului şi la nivel de Consiliu judeţean. Să reuşim odată să ştergem de pe imaginea judeţului nostru stigmatul de „judeţ roşu”. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 27.05.2016
Bancul zilei: Arta de a vinde orice
Raluca Pruna despre modificarea Codului Penal:
Singura informatie pe care o poate primi procurorul este daca cineva are un cont
CCR: Ordonanta care permite organizarea referendumului local la aceeasi data cu alegerile locale este neconstitutionala
Barilul Brent depaseste pragul simbolic de 50 de dolari, pentru prima oara din noiembrie
Raluca Pruna, intrebata cum poate opri initiativele politicienilor impotriva justitiei:
Cu mijloace legale: sustinand proiectele legislative necesare si denuntand public ca ministru derapajele
Declaratiii halucinante lansate de fosta sotie a lui Dan Condrea:
Fostul sot era cu siguranta ofiter SIE, a fost filat de SIE si CIA/ Proba
Vladimir Putin afirma ca UE "are nevoie de Rusia pentru a avea o pozitie solida in noua realitate internationala"
Vandalizare ronduri de flori
Botoşani: Un ţepuitor la „Casa albastră” a Păltinişului
Ioan Rotundu
Mitoc: Adevăruri mistificate din nevoi electorale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog