Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10630
De la 07 Ianuarie 2003
122870697
Editorial

Strategic, mafia PSD pune stăpânire pe CJ Botoşani

  • Ioan Rotundu
  • 19 August 2016, 23:00
Nu pot să nu reamintesc botoşănenilor că în campania electorală pentru alegerile locale i-am avertizat că de vor da preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani pe mâna PSD-ului, patru ani de zile judeţul nostru va fi supus unui jaf material şi financiar şi a instalării unei conduceri exclusiv social-democrată în toate instituţiile subordonate cum n-a mai fost supus în perioada postdecembristă.
Acum câteva zile am detaliat tehnica prin care Costică Macaleţi (foto), preşedintele social-democrat al CJ, a declanşat jihadul politic asupra societăţii Nova Apaserv începând cu managerul Gabriel Cârlan.
În comentariul de faţă am să vă prezint filmul derulat de Macaleţi pentru a pune sub un control total al PSD una dintre cele mai importante comisii de lucru a CJ, respectiv Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP).
Tot în campania alegerilor locale, când am constatat prezenta pe lista de consilieri judeţeni a PSD numele fostului miliţian-poliţist Gheorghe Nazare, fratele baronului PSD de nord-vest a judeţului Costel Nazare, am afirmat că poliţistul este pregătit pentru preşedinţia ATOP având întrunite cam toate criteriile de apreciere ale PSD când desemnează un şef: implicat în acte de corupţie, cu experienţă şi relaţii în mafia ce controlează IJP Botoşani, abil în a obţine ce-şi propune, aservit PSD-ului încă din perioada activă ca poliţist, cu frate ce dispune de un imperiu financiar ce controlează toate comunele din partea de nord-vest a judeţului etc.
Dar să trecem în revistă componenţa ATOP-ului:
1. Gheorghe Nazare PSD - preşedinte
2. Gheorghe Vâzdoagă membru PSD – mâna dreaptă a preşedintelui
3. Sergiu Marian PSD - membru
4. Bogdan Buhăianu PSD - membru
5. Radu Anton PNL - membru
6. Petre Tupiluş PNL - membru
7. Costel Gâtlan şef IJP - membru
8. Cristian Amarandei şef ISU - membru
9. Constantin Moroşanu – şef Jandarmerie - membru
10. Daniela Beclea subprefect PNL - membru
11. Dumitru Zmău – comunitatea locală, şef ALDE - membru
12. Andron Ţâmpău – primar PSD Bucecea, comunitatea locală - membru
13. Cezar Nicuţă – jurist Locativa, comunitatea locală – membru
„Meritele” pentru care Gheorghe Nazare a fost impus preşedinte al ATOP vi le-am enumerat mai sus. Detaliez doar faptul că a lucrat în cadrul IJP la Serviciul de cercetări penale şi a deţinut chiar funcţia de adjunct. Din această postură l-a protejat ani la rând pe fratele Costel Nazare care a practicat o uriaşă evaziune cu alcool. Veneau de la Bragadiru, celebra fabrică de alcool a cărei patron a întreţinut sub protecţia PSD-ului cea mai mare evaziune cu alcool din istoria postdecembristă a României, cisternă după cisternă cu alcool contrafăcut. Când Costel Nazare a descoperit că şi el poate produce alcool precum patronul de la Bragadiru, ca să iasă din mafia alcoolului a aranjat cu fratele poliţist o confiscare majoră de alcool.
Când cisternele de la Bragadiru se apropiau de Darabani, un echipaj de poliţie bine instruit l le-a ieşit în faţă, i-a controlat şi le-a confiscat alcoolul cu tot cu cisterne. Acţiunea a fost un mesaj clar pentru patronul de la Bragadiru că Nazare vrea să iasă din branşă.
Nu mult după acest episod, un control de care poliţistul Nazare n-a avut ştiinţă, a descoperit în beciul de la Conceşti al fratelui Costel Nazare peste 4 mii de litri de alcool fabricat empiric. Totul s-a acoperit la intervenţia fratelui poliţist iar Costel Nazare a ajuns cel mai bogat social-democrat din nordul judeţului şi stăpânul peste tot ce mişcă în zona sa de influenţă.
Statutul său de baron al PSD l-a propulsat pe fratele poliţist Gheorghe Nazare pe lista partidului pe un loc eligibil şi iată, mai nou, preşedinte al ATOP.
Mâna dreaptă a preşedintelui Gheorghe Nazare este Gheorghe Vâzdoagă, cel mai cunoscut impostor şi profitor social-democrat numit şi grăjdarul PSD-ului pentru că el se ocupă de treburile murdare ale partidului..
Îl mai regăsim în ATOP pe fostul preşedinte al acestei comisii, şi el fost miliţian-poliţist, Dumitru Zmău, preşedinte ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, partid satelit al PSD. În urma alegerilor locale Dumitru Zmău, care a candidat la o funcţie de consilier judeţean, a fost ejectat de botoşăneni din viaţa publică, LADE neobţinând suficiente voturi la nivel de judeţ ca să intre în CJ.
Iată că Macaleţi l-a strecurat pe Zmău în ATOP pe uşa din spate, chipurile fiind reprezentant al comunităţii botoşănene. Păi, tocmai comunitatea l-a ejectat din viaţa publică iar Macaleţi l-a băgat din nou în branşa PSD-ului pentru cu Zmău, în mandatul anterior, ca preşedinte ATOP a servit cu credinţă interesele PSD-ului.
Restul membrilor sunt doar de decor, inclusiv subprefectul PNL Daniela Beclea care neavând în comisie un sprijin majoritar are de urmat două căi: ori va tace şi va privi cum STOP execută ordinile PSD, ori va cuvânta în pustiu ca să evite stresul neputinţei politice.
Ce va urma? Continuarea jihadului politic cu Costică Macaleţi la pupitru şi cu botoşănenii pe post de fraieri. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răspuns lipsit de orice speranţă
Horoscopul săptămânii 15 – 21 august 2016
Platforma Unionista Actiunea 2012 anunta deschiderea primei televiziuni suta la suta romanesti in Republica Moldova
O mie de kilometri de autostrada peste doi ani
Multe proiecte nu au autorizatii de constructie
Redacţia Jurnalului vă informează
Lumea lu' Rotundu: Dan Decebal Chitic
Prognoza meteo pentru weekend
Ce spune BNR despre bazele de date pe care le-a pus la dispozitia SRI
Omagierea personalităţii maestrului acordeonist Dan Decebal Chitic
Ioan Rotundu
Andrei Pleşu îl desfiinţează pe Dragnea printr-un editorial
Cârlan pare a fi prima victimă a lui Macaleţi
Ioan Rotundu
„Expoziția Mugur Călinescu”, la Muzeul vieții cotidiene în comunism (MuViCC)
preot rupe tăcerea
Cea mai mare capcană în care pică românii
„DOSARUL OZN”, facut public de Guvernul britanic!
TEORIILE SOCANTE ascunse de ani de zile in arhiva MoD!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog