Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5438
De la 07 Ianuarie 2003
123139178
pnl
Editorial

Ticăloşia jignită în demnitatea ei de 7 magnifici ticăloşi botoşăneni

  • Ioan Rotundu
  • 18 June 2017, 23:00
Nu cred să mai fie român, oricât de pătimaş susţinător al PSD-ului s-ar considera, să nu-şi fi dat seama cât de ticăloşi sunt liderii acestui partid. Scandalul creat de liderul Liviu Dragnea a scos la suprafaţă toată mizeria morală care domină acest partid încă de la înfiinţare. A scos la suprafaţă ticăloşiile de care sunt în stare atunci când simt pericolul de a fi îndepărtaţi de la masa cu bucate.
Determinarea lui Liviu Dragnea de-al elimina din funcţia de premier pe Sorin Grindeanu are o motivaţie extrem de puternică. Pentru Dragnea este indiferent dacă se prăbuşeşte România. Singura lui dorinţă este să pună un premier care să-l salveze de la puşcărie, cu Grindeanu dând greş. Iar pentru a-şi atinge acest scop inventează fel de fel de acuzaţii şi scenarii la adresa lui Grindeanu, neavând reţineri de a folosi orice mijloace de fraudă morală şi penală. Profitorii cu care s-a înconjurat îi ţin hangul. Impostori politici, amante, curve profesioniste ajunse parlamentar au făcut zid în jurul lui Dragnea şi-i fac albie de porci pe cei care până mai ieri îi venerau pe la televiziuni şi prin presă.
Iar parlamentarii de Botoşani, cei 7, nu fac notă discordantă. După ce aproape jumătate de an s-au lăudat cu realizările Guvernului Grindeanu, după ce au sufocat prea cu comunicate prin care preamăreau orice nou îndeplinire din prevederile Programului de guvernare al PDSD, aceşti 7 manipulatori de opinie publică şi-au declarat susţinerea fără rezerve a liderului Liviu Dragnea, terfelindu-l pe Sorin Grindeanu, idolul lor de acum câteva săptămâni.
Dar ticăloşia lor merge şi mai departe. Vreme de peste 10 ani de zile l-au adus pe Victor Ponta la Botoşani şi l-au purtat prin judeţ pe post de vedetă a PSD-ului, de tânără speranţă a salvării României de dezastrul guvernării partidelor de dreapta. Anul trecut, în campania alegerilor locale se făleau cu realizările Guvernului Ponta, cu investiţiile acestuia în judeţul Botoşani, mai degrabă cu promisiunile făcute că de investiţii materiale nu poate fi vorba. Acum, pe acelaşi Victor Ponta îl condamnă public ca fiind un trădător al cauzei partidului pentru că a trecut la dreapta lui Grindeanu.
Aceşti 7 magnifici ticăloşi l-au adus pe ministrul Agriculturii Petre Daia, un impostor de talie naţională, să ţină discursuri sforăitoare despre marile realizări ale Guvernului Grindeanu. În concluziile verificării asupra activităţii Guvernului Grindeanu, penalistul David Vâlcov a scris negru pe alb că nimic din măsurile prevăzute în programul PSD pentru Agricultură nu s-a realizat.
Avem din nou dovada minciunii şi a manipulării cu care aceşti 7 magnifici ticăloşi parlamentari botoşăneni ne-au minţit şi i-au minţit pe fermierii agricoli că vor fi beneficiarii unor programe precum cel de creşterea tomatelor în sere la vreme de iarnă, de protejare a culturilor împotriva grindinii şi de dezvoltare a reţelei de irigaţii.- Aceşti parlamentari l-au însoţit pe impostorul Daia prin judeţ şi i-au aplaudat minciunile.
„Minciuna are picioare scurte” spune un vechi proverb românesc. Iată că acest scandal Dragnea – Grindeanu a făcut ca minciuna să iasă ca păduchele în frunte, să iasă la iveală în toată splendoarea ei de care s-a bucurat şi se bucură în interiorul PSD.
Are şi ticăloşia pretenţiile ei. Şi ticăloşia vrea să fie apanajul unor profesionişti în domeniu. Dar cum se comportă liderii PSD-ului în aceste zile, cum se comportă parlamentarii PSD de Botoşani, au făcut ca Ticăloşia să se simtă jignită în demnitatea ei de a face rău. Ori, social-democraţii ne demonstrează în aceste zile că ei sunt de fapt nişte lingăi politici prizonieri ai laşităţii.
Deşi mulţi dintre ei realizează că Liviu Dragnea n-are dreptate în ce-i face lui Grindeanu, sunt atât de laşi că n-au curajul să se delimiteze de no astfel de faptă mârşavă. Sunt ca o haită de lupi flămânzi care n-au curajul să-şi devoreze conducătorul de haită care-i duce în bătaia de puşcă a vânătorilor. Se încaieră între ei, se devorează privind întrebător către conducător dacă ajunge sau mai trebuie să se măcelărească.
Această turmă răzvrătită devenită sclava lui Liviu Dragnea, când va simţi că şeful lor dă semne de slăbiciune îl vor devora fără milă, respectând tradiţia din partid. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Virgula salvatoare
Horoscopul zilei de 17..66.2017
Discuţie aprigă cu Liliana Mincă, vicepreşedinte ANPC pe seama Telekom
Ioan Rotundu
Liviu Dragnea a parasit prezidiul Parlamentului cat a fost citita motiunea de cenzura
Alegeri la PNL: Robert Sighiartau - secretar general; Bolojan, Turcan, Dumitrescu si Hava - prim-vicepresedinti
Liviu Dragnea despre apelul lui Grindeanu de a demisiona impreuna:
Nu pot da curs. Colegii au zis "nici vorba"
Razboiul din PSD, faza pe dosare penale:
Sevil Shhaideh anunta ca-i face plangere penala lui Sorin Grindeanu
Exista suficienti colegi acum care nu sunt de acord cu modul in care Liviu Dragnea conduce partidul.
Daca motiunea de cenzura va trece, suntem la mana presedintelui Iohannis. Riscam sa ajungem la alegeri anticipate
Eugen Tomac anunta ca a facut plangere penala impotriva deputatului PMP Octavian Goga,
care a trecut la PSD: Am informatii concrete ca a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD
Presa-n gura luț RotunduȘ Emisiunea din 16.06.3017
Lumea luţ RotunduŞ Eminescu să le judece!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog