Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21777
De la 07 Ianuarie 2003
122907426

Electroalfa la ceas aniversar

  • 7 July 2011, 23:00
Ieri, peste două sute de persoane,oficialităţi, oameni de afaceri din Botoşani, au fost prezenţi la evenimentul care a marcat douăzeci de ani de când societatea Electroalfa a făcut primii paşi, devenind unul din principalii producători de echipamente destinate producţiei şi distribuţiei energiei electrice din ţară. Vizibil emoţionat, preşedintele Gheorghe Ciubotaru a ţinut să precizeze că aniversarea este un moment deosebit pentru că în spatele a douăzeci de ani se ascunde multă muncă, seriozitate maximă.
„Electroalfa trăieşte un eveniment deosebit: aniversează 20 de ani de activitate, de activitate neîntreruptă aş spune eu, iar lucrul acesta este foarte important şi se sărbătoreşte acest eveniment acasă, la Botoşani, cu oameni din Botoşani, cu prietenii şi partenerii noştri din Electroalfa şi din oraşul Botoşani.
Este un eveniment extrem de important pentru compania noastră, întrucât 20 de ani înseamnă istorie la un moment dat, 20 de ani de activitate înseamnă un nivel de maturitate care te obligă să confirmi pe viitor, 20 de ani de activitate înseamnă că oameni mulţi ţi-au acordat încrederea, că această încredere pe care ţi-au acordat-o a fost transformată în zile şi ore enorme de muncă pe parcursul celor 20 de ani şi că meritele şi rezultatele obţinute de companie sunt rezultatele şi meritele lor, că pentru lucrul acesta trebuie apreciaţi şi trebuie să-i preţuim”
a declarat Gheorghe Ciubotaru. Inimosul întreprinzător este de părere că Botoşaniul oferă oportunităţi de afaceri mai mari ca niciodată în acest moment.
,i>„În Botoşani au apărut lucrări mari, iar Electroalfa de peste 8 ani contractase aceste lucrări în alte colţuri ale României, în principal în mediul privat, ulterior şi în alte oportunităţi care au apărut în zona administraţiilor publice locale. După 20 de ani, Botoşaniul începe să ofere un mediu de afaceri extrem de atractiv.
Singurul an care a dus la o scădere a cifrei de afaceri a fost 2009, 2010 noi, Electroalfa, am avut creştere faţă de 2009, mai mult de 20%, iar în 2011 şi anii care vin credem foarte mult pentru că deja avem semnale extrem de concrete că viitorul arată bine. Obiectivele sunt multe, principalul nostru obiectiv este de a ne consolida poziţia în piaţă pornind de la faptul că zi de zi concurenţa noastră creşte”
, a adăugat Gheorghe Ciubotaru.
Prezent la eveniment, primarul Cătălin Flutur a ţinut să mulţumească omului de afaceri pentru susţinerea pe care o manifestă pentru toate acţiunile pe care municipalitatea le întreprinde. „Sunt deosebit de mândru că această societate îşi are sediul central la Botoşani…În numele meu, dar şi al Consiliului Local, trebuie să vă mulţumesc că existaţi la Botoşani.
Ştiu exact ce aţi făcut pentru Botoşani, aţi fost parteneri în tot felul de acţiuni pe care le-aţi organizat la Primăria Botoşani şi mulţumesc şi pentru sprijinul acordat în acţiunile pe care le-am făcut la Botoşani. La un moment dat, am discutat şi proiecte frumoase pentru Botoşani, pe care vreau să le ducem cu succes până la capăt, dar şi implicarea mai nouă a celor de la Electroalfa în piaţa Botoşaniului din alt punct de vedere”
a precizat primarul Cătălin Flutur. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Vocea din interfon
„Scrii prostii!”, concluzia fermă a prefectului
Ameninţările lui Roman şi Jijie
Ioan Rotundu
Primar deştept şi invers
Prima persoană care va atinge 150 de ani s-a născut deja
Testările angajaţilor din Finanţe încep în 11 iulie
rezultatele se vor anunţa la începutul lunii septembrie
SUA, tot mai aproape de incapacitate de plată
Trezoreria SUA lucrează în secret la o alternativă pentru evitarea colapsului
Romania vrea sa recastige Moldova. Da? Dar noi de ce nu stim?
Confiscarea confiscării
Singura ipoteză valabilă este omorul urmat de sinucidere
Neglijenţă păguboasă
Furaje incendiate de un fumător neglijent
Aranjamente politice scandaloase la APIA Botoşani
Liderul de sindicat Liviu Axinte recunoaşte realitatea de la Bac
Se face verificarea competenţei managerilor de spitale
Asociaţia bolnavilor cronici are o problemă
Dispărut fără urmă
Caricatura zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog