Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4457
De la 07 Ianuarie 2003
123138197
pnl

Elvira Deatcu este in conflict cu toata lumea

  • 12 September 2007, 23:00
Elvira Deatcu s-a hotarat sa distruga linistea, armonia si disciplina din Academia de Arte ale Spectacolului Carmen Caragiu. In cel de-al doilea sezon al serialului „Cu un pas inainte” care va incepe la Pro Tv din 4 octombrie, Vera Maier, personajul insufletit de actrita Elvira Deatcu va intra cu naturalete malefica in conflict cu toata lumea, indiferent daca sunt profesori, studenti sau directori. Pe cat de buna colega este Elvira pe platoul de filmare, pe atat de imposibila si de rea este Vera, personajul ei: „Fiind capricioasa, cu siguranta frustrata profesional, face mult rau, de cele mai multe ori cu buna stiinta. Iar eu, Elvira Deatcu, sper ca ceva o va salva pe Vera Maier, pentru ca deocamdata este de rastignit in piata publica.”, marturiseste Elvira despre personajul sau.
Principalul adversar al Verei este chiar Carmen Caragiu, directoarea scolii interpretata de actrita Oana Pellea cu care aceasta este intr-un conflict deschis si intr-o contrazicere permanenta: „Vera Maier este un personaj negativ, dar nu primul pe care-l interpretez. Este o femeie puternica, capricioasa, careia cred ca nu i s-au refuzat prea multe in viata. Este casatorita cu un om foarte bogat, se implica financiar in Academia Carmen Caragiu si implicit cuvantul ei incepe sa aiba greutate.”. In scurt timp, Vera Maier va deveni Directorul Adjunct al Academiei si dusmanul tuturor in frunte cu Carmen Caragiu care suporta cu greu nedreptatile impuse de actionarul majoritar al scolii. Veridicitatea jocului actoricesc al celor doua vedete, Elvira Deatcu si Oana Pellea, ridica problema autenticitatii: „Si eu si Oana suntem actrite si nu confundam lucrurile. Nu se pune problema unei stari conflictuale in realitate, ar insemna sa fiu in stare conflictuala cu toata lumea, pentru ca asa e personajul meu.”, explica actrita.
Chiar daca nu a jucat in primul sezon al serialului, Elvira a apreciat serialul ca telespectator pentru felul in care era filmat si pentru jocul actorilor, asa ca invitatia la castingul pentru al doilea sezon i-a facut placere: „Sper ca telespectatorii sa fie alaturi de mine si pe mai departe, sa le placa povestea si personajele noi care au aparut in acest al doilea sezon. Produsul este foarte bun si nu o spun numai eu, asa spuneam si inainte de a fi implicata in proiect. Serialul acesta se duce mai mult spre film si asta se vede si in felul in care este filmat, in care este taiat fiecare episod, in care este montat. Sper sa ma indrageasca publicul, imi doresc foarte tare asta.”.
Echipa cu care lucreaza este un motiv in plus de placere pentru actrita: „Sunt actori mari, cu foarte multa experienta si ma bucur sa fiu si langa cei tineri, pentru ca mai fur si eu din entuziasmul lor si ma mai incarc si eu cand mi se descarca bateriile. Insa nu prea avem timp de socializat, desi petrecem mult timp impreuna, e mult de lucru. Dar cel care se ocupa foarte tare de inveselirea atmosferei este domnul Virgil Ogasanu care ne amuza cu povestioarele pe care le stie si cu care de altfel am avut bucuria sa joc pe scena Teatrului Odeon, cu niste ani in urma. Cu ceilalti colegi nu am mai jucat pana acum nici in teatru, nici in film, asa ca din cele mai multe puncte de vedere este inedita experienta.”, povesteste cu entuziasm Elvira. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prisecaru îşi întinde mantia afacerilor asupra Botoşanilor
Scandal pe seama schimbării Corinei Hruşcă de la CCD
Sorescu efectuează prima vizită la Bucureşti, în calitate de prefect
Dezinteres tot mai ridicat pentru taberele şcolare
Anul şcolar se va deschide, dar reparaţiile nu vor fi finalizate peste tot
Tinerii arată timiditate în promovarea ideilor de afaceri
Camera de Comerţ vrea să-i scoată din amorţeală pe agenţii economici
Pentru generalul Negrescu a început numărătoarea inversă
Balada va reprezenta Botoşanii într-un festival internaţional
Poliţiştii de la frontieră se încalecă în control cu cei rutieri
Angajatori din alte judeţe au fost invitaţi Bursa locurilor de muncă
Când păpica vine din banul public, se înţeleg de minune
Ioan Rotundu
După ce le-a dat suta de euro, acum le-o cere înapoi
A scăzut numărul accidentelor de muncă
Rodica Huţuleac, directorul CJAS, va fi ridicată de pe scaun
Patron grec prins cu blugi contrafăcuţi
Pieton şi şofer sub influenţa alcoolului
Primarul care a adus secretara în situaţia „de-a răsturna căruţa”
(Cârcotaşul)
Programul TELE'M Botoşani, joi, 13 septembrie
Horoscop
Fază ratată
Cum puteţi beneficia de un masaj la domiciliu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog