Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22250
De la 07 Ianuarie 2003
120846716

Eveniment cultural la Școala Călărași

  • 12 June 2023, 9:57
Eveniment cultural la Școala Călărași Astăzi, 10 iunie, 2023, școala noastră a fost gazda primei ediții a concursului interdisciplinar "Gheorghi Radeș"- aspecte sociale, culturale și religioase ale României secolului al XX-lea. Ne-au onorat cu prezența elevi, profesori, directori ai Școlii Gimnaziale "Dan Iordăchescu", Hlipiceni, ai Școlii Gimnaziale Nr. 1, Românești, Școlii Gimnaziale Nr.1, Albești și ai Școlii Gimnaziale Nr.1, Răuseni.
Elevii participanți, îndrumați de profesorii coordonatori, au realizat și prezentat eseuri și prezentări Power Point în care au încercat să surprindă cât mai bine și cât mai atent atmosfera specifică societății românești a secolului trecut. Prin rezultatele muncii lor, copiii au dovedit, în egală măsură, spirit analitic, interes și pasiune, extraordinară ancorare în realitate, devotament și mândrie față de predecesori. Le suntem tuturor recunoscători pentru munca și seriozitatea de care au dat dovadă! Datorită lor, viitorul se anunță a fi promițător!
Pentru noi, martorii evenimentului ,a fost o adevărată desfătare toată această întâmplare cu copii minunați și adulți abia tinandu-si respirația de admirație!
Nu avem pretenția că totul a fost perfect, în definitiv,e prima ediție, dar, fără niciun dubiu,putem afirma că, toți ne-am simțit bine și că ne facem, deja, planuri pentru următoarea ediție!
Îi felicităm pe toți participanții deopotrivă, elevi și profesori și lansăm încă de pe acum provocarea pentru ediția viitoare!
Succes!
(Prof. Ștefan Brehuescu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: De la Botosani la Verona - Plecarea
săptămânii 12 – 18.06.2023
bancBancul săptămânii: Misoginism nerecunoscut
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Ligamentele lui Ovidiu Chelaru
De la Ana – ISC Racoviţă la Caiafa – CJ Federovici
Ioan Rotundu
A dat cale liberă marelui jaf naţional
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu - Anunț
AUR – partidul analfabeţilor funcţionali
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă