Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3603
De la 07 Ianuarie 2003
122889252

Explicatiile halucinante ale unei consiliere PNL pentru arestarea lui Sorin Oprescu

  • 10 September 2015, 23:00
O reprezentanta a PNL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Simona Cretu, ofera o explicatie halucinanta pentru arestarea lui Sorin Oprescu, care merge de la "emotii negative", legea atractiei universale si pana la scheme "win-lose". Emotiile negative ar fi dus la arestarea primarului general.
Ea a fost chestionata de site-ul de stiri dcnews.ro dupa ce a trimis o invitatie de presa legata de un curs despre legea atractiei universale.
Potrivit dcnews.ro, la inceputul conversatiei, inainte de a raspunde la prima intrebare, Simona Cretu (aleasa pe listele PDL) a spus ca ea scrie pe foaie ca DNA ancheteaza si apoi procurorii asta au facut in cazul lui Sorin Oprescu. Rugata sa explice exact ce a vrut sa spuna, consiliera generala a raspuns:
"Da, e o schema 'win-win' si 'win-lose', adica la win-lose, fac win-lose, sa zica de Oprescu, dau exemplu ca toti il iau pe el, domne, nu face, nu nu stiu ce, eh, in momentul asta e win-lose, ca eu castig, dar tu pierzi, adica stiu eu ca tu nu esti in stare de nimic.
Eh, daca tu trimiti mesajul pe win-lose, nu-ti primeste, nu ti-l face, adica relatia e tensionata, e NOT OK si chit ca zici DNA ancheteaza tu poate nu vrei sa-i faci bine lui si e tensionata relatia si nu merge pe win-lose, deci nu poti sa trimiti mesajele si pe win-win adica trebuie sa apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructura face, e apreciat de angajati, nu stiu ce, apoi zici DNA ancheteaza, apreciezi implicarea, asa, impreuna combatem coruptia. Ca in schema, asa. Uneori incerc sa le fac sa iasa fara sa scriu, sa le fac sa iasa in toate felurile, caut metode, asa.
Cam despre asta e vorba, asa. Voiam sa vada oamenii ca e o schema si, efectiv, melodiile au niste... Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adica eu cand il chemam pe el aparea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodata Enrique si sunt niste cantareti pe care-i vezi cand te gandesti la numele lui, deci zic Sorin, pac, ii apare melodia. Bine, sunt multe chestii si de asta".
Dupa care a adaugat:
"Sa stiti ca e foarte tare deci ce zic, eu nu am iesit, fiind delicata situatia, pai eu puteam si astia n-ati vazut ca tot stau si-si pun semne de intrebare 'ma, da pe cine sa punem' si eu am facut multa treaba, cum sa zic, si cu Vacarestiul si cu aia si cu aia, eu, nu m-ati vazut la televizor, deci eu nu am iesit la televizor, pentru ca... bine, o sa incep sa ies, dar sunt niste lucruri delicate, ca sa le zici 'ba, stai frate, ca eu fac chestiile astea', eu cam le-am zis.
Si Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei saptamani, dar efectiv, faza asta ce a facut, ca d-aia zic, cand faci cu inima inchisa el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic sa faci ceva cu vointa pentru ca ai inima mai tare si efectiv, ca nu, nu mai era logic, deci in momentul in care-l prinsesera pe Moni Wigler, care era consilierul lui si era asa, el nu trebuia sa mai ia, era logic, ca altfel, il infunda si pe ala si pe el. Si de aia zic, nu sunt asa, cand vrei sa le explici logic, nu sunt asa, sunt altfel lucrurile. Si eu facand cursul asta, am creat deschidere, adica ce inseamna deschidere, mie-mi ies lucrurile astea, eu tot timpul vin si incerc sa-i invat pe altii, adica il ajut sa se deschida".
Urmeaza si explicatia:
"Avem inteligenta analitica si inteligenta emotionala si in asta emotionala... aaa... si in comunicare in general sunt doua legi, legea atractiei asa universale, pe asta o urmaresc de mult timp cum functioneaza si am stat si am analizat melodiile si ele sunt... aaa... si de aia eu chemam doi iubiti, Silviu si Sorin, pentru ca in momentul in care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalti ca ele sunt gandurile noastre melodiile, pentru ca d-aia apare 'call my name' in melodii, zic numele meu si atunci apare melodia mea si la Silviu apareau negri si cei mai mari ca varsta asa si la Sorin apareau tipii cu barba.
Si de asta am analizat, am facut o lista cu melodii care apar la fiecare si eu trebuie sa dansez doar pentru unul, adica, sa zic, daca chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, si e o treapta asa, si in faza de jos sunt emotii negative si in faza de sus sunt emotii pozitive, bine, au conotatie sexuala pentru ca eu chem un iubit, dar in faza de sus e cand iti paraseste prietena si te suna.
Eu nu m-am inteles niciodata la faza asta cu Silviu pentru ca mereu ii explicam lucrurile astea si ziceam Sorin si el, cand ziceam Sorin, cadea. Ei, eu il ridicam iar. Si atunci se creeaza energiile astea. Fac chestiile astea ce scriu pe foaie, dar eu trebuie sa dansez... nu, aproape am obosit, am ajuns de m-au obosit, plus ca-l blochez pe Silviu si el nu poate sa ajunga la mine pentru ca eu chem doua fluxuri asa si nu chem unul si de asta am zis, nu stiu o sa mai invat niste oameni, dar i-am chemat pe astia care au mers pe urmele mele si care, cum sa zic, care au inima mai tare si care fac lucrurile, pentru ca ceilalti nu prea pricep si zic ca nu faci, dar eu explic la multi oameni, dar, nu, sa-mi spuna mie ca nu fac eu. Si in general despre asta e vorba, despre chestiile astea".

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 11.09.2015
Bancul zilei: Apropo cu alt sens final
Reţeta zilei: Gogosari a la dicarmencitta
Botoşani: Cetăţenii din Vorniceni despre controlul IJP la postul de Poliţie
* „boala lungă, moarte sigură”
Mariana Rarinca in instanta: Am avut o abordare gresita
daca stiam ce mi se va intampla, nu mai ceream un leu de la Livia Stanciu
Fostul ministru Relu Fenechiu, aflat in Penitenciarul Vaslui, ii invata pe detinuti "tainele" computerului
Arabia Saudita s-a oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pentru refugiatii sirieni
Homo naledi. In Africa de Sud a fost descoperita o noua specie de hominid
Romania ar putea renunta de anul viitor la importurile de gaze naturale
Gabriel Oprea, de un an si opt luni ministru la Interne, debuteaza luni la Consiliul JAI
Nici dacă faci greva foamei nu scapi de plata CASS
Ioan Rotundu
Autoutilitară furată din Portugalia depistată de poliţiştii de frontieră dorohoieni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog