Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3636
De la 07 Ianuarie 2003
122889285

Felicitări domnule senator Trufin şi la mulţi ani sănătoşi şi procreativi!

  • Să vă trăiască amanta şi copilul
  • 1 June 2020, 15:04
Născut la 1 iunie 1976, astăzi senatorul PSD Lucian Trufin îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Nu de unul singur, nu numai cu gaşca din PSD Vlăsâneşti şi Botoşani, ci şi cu amanta şi copilul ce i l-a procreat de curând. Aşadar, domnul senator sărbătoreşte ziua de 1 iunie într-o treime de evenimente: ziua de naştere, ziua de maturitate la care a ajuns, ziua copilului pe care l-a procreat cu amanta. Să fie sănătoşi cu toţii şi la mai multe astfel aniversări.
Pentru senatorul PSD ziua de 1 iunie a fost precedată de o altă serie de evenimente care de care mai plăcute partidului din care face parte şi intereselor personale.
De exemplu, joi 29 mai, de Ziua Eroilor, împreună cu profesorul pensionar Gheorghe Burac, un socialist de modă veche, primarul Andrei Boariu şi viceprimarul au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor situat în centrul localităţii Vlăsâneşti.
După depunerea coroanei, întreg staff-ul PSD s-a deplasat într-o clădire vecină cu sediul primăriei unde au sărbătorit din plin succesele guvernării PSD şi unde s-au pus la cale o nouă strategie pentru alegerile locale din toamna acestui an.
Printre paharele cu ţuică şi vin, printre farfuriile cu gustări, printre urările servile ale consilierilor locali PSD adresate în avans senatorului Trufin în vederea aniversării de astăzi, senatorul a făcut un anunţ important.
A adus la cunoştinţa celor prezenţi că el deleagă toate prerogativele sale de preşedinte al Organizaţiei PSD Vlăsâneşti primarului Andrei Boariu. Primarul va fi cel care va întocmi lista cu candidaţii PSD la formarea viitorului consiliului local. Iar în euforia vinului bun de Sârbi, un fel de zaibăr oltenesc, senatorul a trasat primarului onorabila sarcină politică de a obţine la alegerile din toamnă un număr de 11 consilieri locali din cei 11 câţi formează micuţul parlament legislativ al comunei.
A doua zi, mahmuri de pe urma chefului de Înălţare, s-a ţinut şedinţa de consiliu local în format online. Cică pericolul pandemiei, care a dispărut cu o uzi în urmă când a fost sărbătorit anticipat senatorul, a revenit. Cum s-a desfăşurat şedinţa online numai primarul Boariu şi senatorul Trufin ştiu, pentru că surse din interior mi-au confirmat că Primăria Vlăsâneşti nu dispune de o platformă online care să-i permită să desfăşoare şedinţele de consiliu local în format online. Dar la Vlăsâneşti, sub sceptrul de baron local al senatorului Lucian Trufin, orice e4ste posibil.
De exemp0lu, când am scris anul trecut că senatorul Lucian Trufin a divorţat de nevastă pentru că are o amantă căreia i-a făcut un copil (amante ştiu că a avut mai multe, dar numai una l-a potcovit cu un copil), senatorul m-a ameninţat că mă va chema în judecată. i-am urat succes! Nu m-a chemat şi-mi pare extrem de rău pentru că voiam să fac public, în cadrul procesului, nişte fotografii cu o veche a sa cunoştinţă din Hăneşti. Mi-a răpit această plăcere, dar nu mă plâng. Vorba celebrului savant rus Lomonosov: Nimic nu se pierde, totul se transformă.
Cert este că senatorul şi-a prezentat părinţilor în toamna anului trecut amanta şi copilul. Tare s-au mai bucurat bieţii părinţi văzându-şi noua noră şi nepotul?! Nu cunosc reacţia fostei soţii, acum liberă ca pasărea cerului, şi căreia senatorul, la partaj, i-a cedat covrigăria din Săveni. Generos, domnul senator!
Apreciez enorm de mult comportamentul senatorului. Prin acest comportament el demonstrează credinţă şi loialitate totală faţă de PSD şi faţă de acţiunea partidului intitulat㠄Coaliţia pentru o familie” Sper ca domnul senator să nu dezamăgească partidul şi să-i sporească zestrea cu noi vlăstare ce vor creşte cadre de nădejde în înflorirea socialismului victorios cu care PSD-ul îi fericeşte pe români de peste 30 de ani. La mulţi ani, domnule senator şi cât mai mulţi coconi!
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 1 – 7.06.2020
Bancul săptămânii: Lupul umilit de Scufiţa Roşie
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 22.05.1010
Dosarul zilei: Invitat deputatul PNL Ctistian Achiţei
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Primarul de Călăraşi umilit de o grupare organizată în stil mafiot
Ioan Rotundu
Anchetele publicate în Jurnalul încep să aibă efect
Ionel Ungureanu
Adevărata faţă a directorului executiv de la APIA Botoşani
Ioan Rotundu
Strategii ale comisarului şef Şerbănoiu menite să-i apere spatele
Ioan Rotundu
Descindere fulger a DNA-ului Suceava la Primăria Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Protectorii din IJP Botoşani apără mafia ce stăpâneşte oraşul Ştefăneşti
Un fost poliţist de frontieră ajuns procuror le-a legitimat acţiunea
Când instituţia statului este folosită pentru răfuieli de familie
Ioan Rotundu
Ticăloşii jurnalistice în prag de alegeri locale
Ioan Rotundu
Casa Corpului Didactic Botoşani continuă formarea cadrelor didactice în mediul on-line
Dosarul zilei TELE'M Botoşani: Emisiunea din 3.06.1010
Presa`n gura lu` Rotund: Emisiunea din 5 iunie 2020
Podeţele peste apa care nu vine şi nu curge spre nicăieri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog