Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Aniversări
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7790 lei
1 USD = 4.3101 lei


Număr accesări
Astăzi:
1700
De la 07 Ianuarie 2003
73303439

Felicitările de ieri, suportul moral pentru mâine

  • 5 January 2015, 23:00
Ieri, cu ocazia zilei de naştere, am primit un număr impresionant de felicitări şi urări de sănătate şi spor în muncă. Felicitările s-au referit în principal la modul în care îmi aleg temele şi-mi construiesc comentariile politice în Jurnalul şi la emisiunea televizat㠄Presa-n gura lu’ Rotundu”. Multe felicitări mi-au fost adresate pentru modul în care prezint problemele cetăţenilor prin reportajele realizate în cadrul emisiunii Lumea lu’ Rotundu.
Ziua de ieri mi-a dat încă o dată certitudinea că eforul muncii mele nu este unul în zadar şi că sunt mulţi cei care îmi sunt alături şi mă susţin în demersurile pe care le fac pentru a prezenta comunităţii judeţului nostru şi o altă faţetă a realităţii evenimentelor din mediul politic.
Felicitările şi urările de ieri au venit ca un stimulent moral pentru munca de viitor. Îi asigur pe toţi cei care m-au felicitat şi mi-au urat putere de muncă că nu le voi dezamăgi aşteptările şi că voi continua să mă situez pe aceeaşi poziţie critică faţă de politicienii care prin fraudă morală ne-au înşelat şi au ajuns să ne reprezinte până la la cel mai înalt nivel legislativ al ţării, Parlamentul, deşi capacităţile lor politice şi profesionale sunt mediocre şi ne fac de râs prin modul în care se exprimă public. Voi continua să sancţionez public orice abatere a aleşilor noştri din administraţia publică locală care ne-ar prejudicia viitorul unei vieţi mai bune, căpătuindu-se ei pe seama muncii noastre.
Voi depune eforturi în formarea unei solidarităţi sociale în faţa valului de abuzuri a guvernului, indiferent de culoarea sa politică, a politicienilor corupţi şi imorali, a aleşilor care ne-au înşelat aşteptările prestând o activitate în folosul partidului lor şi a grupării de profitori care i-au susţinut să ajungă în funcţiile cheie.
Mulţumesc încă odată celor care m-au felicitat în zilele de Crăciun, Revelion şi mai ales pentru ziua de ieri şi le doresc ca anul 2015 să le aducă împlinirea tuturor dorinţelor personale şi de familie, sănătate şi mai ales puterea de a înţelege şi alege calea corectă în viaţă.
La mulţi ani!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Efectul viagrăi
Horoscopul zilei
Mormantul unei regine necunoscute a fost descoperit in Egipt
Prognoza meteo pana in 18 ianuarie
Sondaj: PNL ar castiga alegerile parlamentare
Medicii de familie refuza sa se implice in distribuirea cardurilor de sanatate
Stejarel Olaru (PNL) a fost demis din functia de secretar de stat in MAE
Informare meteo de ger in intreaga tara
Temperaturile vor cobori sub -25
Vieţi dramatice ale unor preoţi ortodocşi
Ioan Rotundu
PNL va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta in urmatoarea sesiune parlamentara
Sansa alegerilor anticipate, foarte redusa
Comisia Europeana: Apartenenta unei tari la zona euro este "irevocabila"
Oficial german: Romania nu va adera la Schengen in 2015
Omul care a dezamăgit întreg Botoşaniul
Ioan Rotundu
Botoşani: Premiantului Academiei Române de la Popăuţi i s-a inundat biroul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă