Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Sindicate
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13347
De la 07 Ianuarie 2003
122898996

Final tragic pentru Viorel Căruntu

  • Ioan Rotundu
  • 25 May 2023, 21:44
Săptămâna trecută am publicat articolul intitulat „Cum a ajuns Căruntu să-şi piardă laba piciorului” postat pe site în 18 mai a.c. prin care arătam drama trăită de către Viorel Căruntu din satul Racovăţ, comuna Pomârla.
După ce am realizat cu el un interviu filmat despre împrejurările în care a ajuns în situaţia de a-şi pierde laba piciorului stâng din cauza unei degerături, acesta mi-a comunicat că urmează a fi internat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru a I se amputa laba piciorului.
Numai că, după internare, medicii au descoperit că infecţia s-a ridicat şi pe pulpa piciorului punându-i viaţa în pericol. Aşa că medicii au decis să-i amputeze piciorul de sub genunchi. Marţi am discutat cu el la telefon şi mi-a spus cu amărăciune că urmează să-şi piardă piciorul stâng.

Ajuns la vârsta de peste 70 de ani, Viorel Căruntu nu are niciun venit pentru că de pensie nu poate fi vorba, anii de viaţă de dinainte de 1990 petrecându-i prin închisorile comuniste iar după 1990 n-a lucrat decât ca zilier să aibă de mâncare şi de îmbrăcat.
Miercuri, 24 mai, i s-a amputate piciorul. Viaţa s-a devine şi mai dramatică. Fără niciun venit, fără asigurare de sănătate, fără bani pentru a-şi procura o proteză. Căruntu nu ştie ce va face după externare.
Iată unde duce lipsa de intervenţie a instituţiilor statului abilitate să controleze cum muncesc şi în ce condiţii contractuale angajaţii de la fermele zootehnice unde patronii îi ademenesc cu nişte promisiuni care de fapt se soldează cu sclavia.
Viorel Căruntu este victima sistemului corup care face parte din statul mafiot care conduce în prezent România. „


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Plângerea deţinutului
Horoscopul săptămânii 22 – 28.05.2023
Adăşeni –locul unde sărăcia stă la loc de cinste
Ioan Rotundu
O nouă nelegiuire a impostorului ing. dr. Ionică Nechifor
Ionică Nechifor
Greva profesorilor la Botoşani: La război înapoi, la plăcinte înainte!
Ioan Rotundu
Studenții acuză sindicatele că fac jocurile coaliției de guvernare
dacă nu se opun legilor educației propuse de Ligia Deca. PSD şi PNL vor să voteze legile luni, sub acoperirea mediatică a grevei profesorilor
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Greva profesorilor și răspunsul Guvernului
Dinamica economiei Drama vietii unui angajat
Primăria Mihai Eminescu: Invitație la Festivalul Floare Albastră
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog