Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2766
De la 07 Ianuarie 2003
122888415

Finul Falcă vrea să ia locul naşului Băsescu

  • 11 October 2013, 23:00
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, joi seara, in sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL Arad, ca intentioneaza sa candideze la presedintie in 2014, un anunt oficial in acest sens urmand sa fie facut vineri, cu ocazia alegerilor in cadrul organizatiei municipale a partidului, transmite NewsAr.ro.
Potrivit sursei citate, Falca a precizat ca va demara o campanie interna in cadrul PDL, pentru a obtine si sprijinul altor filiale din tara.
Ora 10.03: Gheorghe Falca isi va depuna candidatura interna vineri, au declarat surse din PDL pentru HotNews.ro. In interiorul partidului s-a vorbit despre candidatura Elenei Udrea iar anuntul lui Gheorghe Falca este unul surprizator pentru democrat liberali.
"Nu stiam ca domnul Falca vrea sa intre in competitie. Este evident ca intentia este sa rupa din voturile lui Catalin Predoiu. Sunt doua variante in aceasta noua situatie: fie va fi sustinut de Elena Udrea si organizatiile fidele acesteia, fie si doamna Udrea isi va depune candidatura. Ambele variante sunt pentru a destabiliza nominalizarea lui Predoiu. Vom vedea, termenul de depunere a candidaturilor expira luni dimineata", au explicat surse din interiorul PDL.
De precizat este ca inaintea alegerilor interne pentru sefia PDL din martie Gheorghe Falca isi anuntase intentia de a candida, dar a renuntat dupa ce Elena Udrea a intrat in competitia interna.
Totodata, Gheorghe Falca a fost un sustinator al inscrierii lui Mihai Razvan Ungureanu in PDL si a promovat ideea ca acesta sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentale din 2014.
Gheorghe Falca este finul presedintelui Traian Basescu. Amintim ca presedintele Traian Basescu s-a deplasat la inceputul lunii august la Arad, pentru o vizita pe santierul autostrazii Nadlac-Arad, ocazie cu care s-a intalnit cu edilul Gheorghe Falca, informa atunci Mediafax.
Edilul din Arad nu este singurul care si-a anuntat intentia de a intra in cursa interna pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale din 2014.
Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, in emisiunea "Impartial" de pe Digi24, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. "Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, m-am saturat sa vad aceasta tara tarata inapoi de incompetenta", a declarat vicepresedintele PDL.
Catalin Predoiu a spus ca va face anuntul oficial maine, intr-o conferinta de presa.
Liderul Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat si el intentia de a candida in 2014 la presedintie, mizand pe sprijinul fortelor de dreapta, la o zi dupa ce Vasile Blaga anuntase ca, daca fostul premier va veni in PDL si va dori sa se inscrie in cursa interna pentru a fi desemnat candidat la Cotroceni, atunci alegerile interne din partid pentru nominalizarea prezidentiabilului ar putea fi amanate dupa termenul de 15 decembrie.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Reproşuri în Ajunul Crăciunului
Gastronomie: Varza murata in stil coreean
Legea privind interdicţia fracturării hidraulice este constituţională
România şi Portugalia au semnat contractul de achiziţie a 12 avioane F-16
Ministrul Justiţiei a retras candidaturile controversate pentru şefia secţiei din DNA şi a făcut alte propuneri
Portariuc, un plagiator de caractere
Ioan Rotundu
Botoşani: Florin Ghiorgfhiţă n-a făcut decât să spună adevărulărul
Ioan Rotundu
Week-end-ul acesta la Uvertura Mall
Filmele săptămânii la Mall Uvertura Botoşani
Târg la de antichităţi la Uvertura Mall Botoşani
I.S.U. Botoşani vizitat de zeci de copii şi adulţi
Incendiu din neglijenţă
Furaje incendiate din joacă de un copil
Furaje aprinse de un fumător neglijent
Ce ascunde ştirea dezminţită de Natalia Gherman?
Zeci de preoţi şi protestatari au blocat la Chişinău accesul deputaţilor în Parlament
Adaptarea contractelor de vânzare la era consumerismului
garanţia de bună funcţionare a produselor
Taxaţi veniturile mari, ţintiţi multinaţionalele
Uniforma şcolară obligatorie în învăţământul preuniversitar
Lista materiilor la care elevii susţin teze în acest an şcolar
Tezele din semestrul I se susţin până pe 20 decembrie
Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile postate de utilizatori
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog