Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25764
De la 07 Ianuarie 2003
108562405

Firele legăturilor liberalului Şoptică cu lumea interlopă duc la infractoarea Stâncescu

  • Ioan Rotundu
  • 1 October 2020, 22:11
Pe când campania electorală a alegerilor locale era în toi, pe un site botoşănean a apărut fotografia de faţă însoţită de textele inscripţionate ca explicaţii. Din fotografie rezultă că un autoturism marca Mercedes, de culoare neagră, înmatriculat sub numărul BT-99-TOP trece pe culoarea roşie a semaforului. Mai mult, prin trapa decapotabilă a cupolei autoturismului ies în afară două fetiţe minore.
Pe site-ul în cauză s-a precizat că autoturismul aparţine senatorului Costel Şoptică care este şi preşedintele PNL Botoşani iar trecerea pe culoarea roşie a semaforului a avut loc într-una din zilele de după 20 septembrie a.c., adică în plină efervescenţă a campaniei electorale a alegerilor locale. Ca text, pe fotografie s-a inscripţionat „Şoptică fără fric㔠şi „Are bani, re valoare/ Trece pe orice culoare”.
Fotografia n-a stat postată prea mult timp pe site-ul în cauză şi a dispărut aşa cum a apărut. A fost cineva vigilent şi a reuşit să imprime fotografia pe care mi-a trimis-o cu sugestia de a comenta evenimentul. Nu am apucat să-l comentez în campania electorală pentru că, investigând cine sunt copii ieşiţi prin trapa cupolei am descoperit o situaţie ce ţine de incredibil şi care duce direct la corupţia din poliţia şi justiţia botoşănene.
Una din fetiţele de pe trapă, cea mai înaltă, este de fapt fiica Ancăi Jijie şi Cătălin Stavără, ţiganul considerat şeful lumii interlope botoşănene şi amantul Ralucăi Stâncescu pe vremea când aceasta era prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.
Sub plapumă, pe lângă sexul plin de fantezii, Cătălin Stavără şi Raluca Stâncescu puneau la cale cum s-o şantajeze pe fosta soţie a lui Stavără, adică pe Anca Jijie, ca aceasta să-i cedeze cu titlu gratuit un apartament şi o garsonieră. Am scris cu suficiente explicaţii cum s-a sfârşit acest şantaj, respectiv Raluca Stâncescu a fost încarcerată pentru 6 ani şi 8 luni şi se află la Penitenciarul Rahova iar Cătălin Stavără la peste 3 ani şi e4ste încarcerat la Penitenciarul Botoşani.
Cum fetiţa a fost încredinţată pe cale judecătorească mamei, adică Ancăi Jijie şi cu posibilitatea de a putea fi vizitată şi de tata Cătălin Stavără, în urma unei astfel de vizite fetiţa a fost luată de Stavără şi dusă în ţigănime, pe strada Humăriei, la mama sa. Acum fetiţa se află sub influenţa mamei lui Stavără şi nu mai vrea să se întoarcă la mamă. A descoperit că în Humărie nu este pusă să înveţe carte, nu i se cere curăţenie trupească şi nici să vorbească politicos.
În luna mai, cu o lună înainte de a fi încarcerat, Cătălin Stavără a primit de la senatorul liberal Costel Şoptică Mercedesul de culoare neagră ce poate fi văzut în fotografie şi care este înmatriculat pe una din firmele senatorului. După încarcerare, Mercedesul a fost lăsat de Stavără amantei sale Ioana, care locuieşte şi ea în Humărie cu mama lui Stavără şi fiica acestuia. Despre Ioana am reuşit să aflu că provine din comuna Coţuşca şi acum face afaceri cu Hotel Premier controlat tot de Costel Şoptică.
În momentul în care autoturismul a fost fotografiat trecând pe culoarea roşie a semaforului, la volan nu era Şoptică ci Ioana, amanta lui Stavără iar prin trapă, ieşind în afară este fata lui Stavără şi cu o prietenă a sa.
Ciudat, dar nimeni de la Protecţia Copilului Botoşani n-a fost curios să investigheze riscul la care au fost supuse cele două minore, fiind lăsate să iasă afară prin trapa autoturismului care se deplasa cu viteză şi încă pe culoarea roşie a semaforului. Legat de fetiţa încredinţată mamei, pe rolul Judecătoriei Botoşani se află dosarul nr. 1663/193/2020 avându-l ca reclamant pe Cătălin Stavără şi pârât Anca Jijie, Stavără solicitând judecătorului să-i încredinţeze fetiţa spre creştere şi educaţie. Probabil că vrea s-o ia cu el în penitenciar. Deja procesul a fost amânat de câteva ori. Doi judecători s-au abţinut să judece, pentru că, deşi Raluca Stâncescu este în puşcărie, are suficiente relaţii în rândul judecătorilor să-şi impună voinţa aşa cum şi-a mai impus-o şi pe când se afla în faza de judecată şi chiar condamnată de către instanţa de fond.
Revenind la autoturismul lui Şoptică ajuns în proprietatea interlopului Cătălin Stavără în luna mai a.c., firele duc la Raluca Stâncescu pe când aceasta era prin-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni dar şi la DNA Suceava. Totul a început prin anul 2014 când Stâncescu l-a anchetat pe Şoptică şi pe primarul liberal de Ştiubieni Sebastian Merticariu pentru fraudare de bani publici. Care este legătura cu autoturismul? Veţi afla din articolul următor.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ironie matrimonială
Horoscopul săptămânii 28.09 - 4.10.2030
"30 septembrie 2020 - Termen limită pentru depunerea
notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare
Acte de huliganism ]n ziua alegerilor în comunele Truşeşti şi Călăraşi
Ioan Rotundu
Şoptică i-aţi bocceluţa şi du-te de unde ai venit!
Ioan Rotundu
N-a câştigat alegerile Cosmin Andrei, le-a pierdut Cătălin Flutur
IoaN Rotundu
Botoşăneni, „Ciuma roşie ante portas”!
Ioan Rotundu
Candidaţi care au luptat din greu pentru a câştiga alegerile
Ioan Rotundu
Percheziţii cu multe semne de întrebare privind contrabanda cu ţigări
Ioan Rotundu
Cum a ajuns Mercedesul lui Şoptică la interlopul Cătălin Stavără
Ioan Rotundu
Mesaj pentru politicienii corupţi şi interlopi
Ioan Rotundu
Patimile liberalului Flutur în ajunul sărbătoririi Revoluţiei din Octombrie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă