Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1392
De la 07 Ianuarie 2003
68508490

“Flacăra Flămânzi”, încă un an de galere în Liga a V-a

  • 8 June 2009, 23:00
Aşa cum anticipam în urmă cu două săptămâni, echipa de fotbal “Flacăra Flămânzi” a ratat la mustaţă posibilitatea de a ocupa locul doi în seria sud a Ligii a V-a „Promoţie” şi – implicit – posibilitatea de a juca jocul de baraj pentru promovarea în Liga a IV-a. Jenant este faptul că echipa din Flămânzi, care şi-a confirmat valoarea pe parcursul întregului campionat, pierzând doar două meciuri în tur şi tot atâtea în retur, şi alea cu cântec, a fost obstrucţionată mai tot timpul de adversari şi chiar de reprezentanţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal, mai ales în ultimele 10-12 etape, cât a staţionat neclintită pe locul secund.
Sub îndrumarea antrenorului Aurel Slobodeanu, rămas acelaşi inimos fotbalist ca şi pe vremea când activa în teren, echipa din Flămânzi a jucat pe terenuri neomologate, a suportat ifosele şi injuriile adversarilor, a făcut faţă la aranjamentele dintre adversari şi arbitri şi a marcat cam o căruţă de goluri aproape fiecărui oponent pe care l-a întâlnit ]n teren. Şi cu toate acestea, a ocupat doar poziţia terţă în clasamentul final, datorită jocurilor de culise dintre formaţiile care au încercat de etape întregi să-i ocupe locul.
Explicaţii ale eşecului s-ar găsi suficiente, dar cea mai importantă dintre ele cred că este subfinanţarea, “Flacăra Flămânzi” neavând în întregul campionat decât surse labile care să-i sponsorizeze activitatea. Plecaţi la meciurile din deplasare cu maşinile proprii, cu benzina plătită din buzunare, fără diurnă, fără alimente şi fără a avea măcar posibilitatea de a servi, la sfârşit de meci, o apă minerală sau o bere rece, fotbaliştii din Flămânzi au făcut mai mult decât era omeneşte posibil pentru a se menţine, în Liga a V-a, pe un loc onorabil.
Cu un lot lipsit de rezerve, dar cu un entuziasm şi o dăruire demne de o cauză mai bună, elevii antrenorului Slobodeanu trebuie felicitaţi pentru picătura de bucurie pe care au dăruit-o, totuşi, suporterilor, locali. Să nu uităm că, pentru câteva etape, echipa a beneficiat de unul dintre cei mai buni portari din Botoşani, dar acesta a refuzat în final să mai joace pentru flămânzeni după ce, la capătul mai multor deplasări făcute cu autoturismul personal, nu i s-a decontat nici măcar benzina. Iar în una din ultimele etape, erau să fie linşaţi, cu arbitru cu tot, dacă nu cedau meciul celor din Vlăsineşti, care aveau tot interesul să termine pe un loc mai bun.
„Locul doi l-am pierdut în ultimele trei-patru etape datorită faptului că ultimii adversari pe care i-am avut s-au folosit de orice mijloace, deseori necomune cu jocul sportiv, ca în etapa de la Vlăsineşti, pentru a merge ei la baraj. Mai mult, în ultimul meci, cu „Luceafărul” Mihai Eminescu, meci fără miză, când configuraţia clasamentului era clară şi pentru noi şi pentru ei, am avut observator, în timp ce la Vlăsineşti, deşi solicitasem acest lucru asociaţiei, nu am avut parte de aşa ceva ba, mai mult, am beneficiat de o brigadă de arbitri destul de timidă, care a scăpat efectiv jocul din mână.
Am jucat la Vlăsineşti, în meciul care ne-a îndepărtat de locul secund al grupei, pe un teren neregulamentar, cu un public ostil, incitat de primarul local, care s-a comportat ca un veritabil şef de galerie. Chiar jucătorii au jucat foarte urât, apelând uneori la mijloace de K1, mai ales la golul al doilea. Ne aşteptăm ca, pe viitor, lucrurile să reintre pe făgaşul normal şi să nu mai existe problemele amintite mai sus”
, ne-a spus antrenorul Aurel Slobodeanu. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]


PROGRAM TELE'M BOTOŞANI MARTI - 9 IUNIE
Dialog în timpul sexului
Ce mai puteţi închiria
1000 de salariaţi de la Protecţia Copilului nu-şi vor primi salariile
Fermierii mai au câteva zile pentru depunerea cererii de subvenţie la animale
Jucăriile cu bucluc, amenzi aduc!
Absolvenţii de liceu, dacă vor indemnizaţie de şomaj, trebuie să se înscrie la AJOFM
Tamara Ciofu se pricepe la apa din fântâni, şi o vrea fără nitriţi
Un preţ prea mare!
Ioan Rotundu
Să salvăm viaţa Mariei!
Sah, table şi tenis de masă la ferma Rădeni
Horoscop
N-a uitat de Flămânzii ei dragi!
Comentariul comentariilor LXLIII
(Ioan Rotundu)
Rădăşanu se laudă că va strânge cureaua la DGASPC
dacă va ajunge la şefie
În parc fanfara cânta...
Opt comune au depus proiecte pe linie de ape uzate
Rezultate finale pe Botoşani la europarlamentare
Piaţa Mare continuă să rămână raiul infractorilor
Un cor dumnezeiesc, într-un spaţiu feeric
reculegere spirituală şi hram la Schitul Balş
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă