Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25125
De la 07 Ianuarie 2003
122910774

Flămânzenii desfiinţează „realizările” primarului Dan Oloeriu

  • 27 November 2013, 23:00
Apărut pe deja popularul site flămânzi.ro, care, după câteva transformări spectaculoase, a renunţat la redarea părtinitoare a adevărurilor culese după ureche din Primăria Flămânzi în favoarea materialelor care spun sau analizează adevărul despre evenimentele locale, articolul „Realizările primarului Dan Oloeriu în primul an de mandat” a provocat comentarii aprinse ale cititorilor care, cu pertinenţă, au judecat „reuşitele” actualului edil în comparaţie cu cele ale predecesorului său, actualul consilier Constantin Pitorac.
Cum la capitolul „realizărilor” prezentate de actualul primar de Flămânzi figurează toate, dar absolut toate, proiectele alcătuite şi începute de fostul primar Pitorac, cititorii care cunosc situaţia au amendat „lauda de sine” a actualului edil în comentarii care de care mai interesante. De menţionat că articolul, semnat de Gabriel Bălaşa şi apărut în iulie în „Informatorul Moldovei”, a fost „redescoperit” recent şi publicat pe site-ul amintit, toate comentariile ulterioare fiind din luna aceasta.
Primul care şi-a exprimat opinia a fost Nedumeritul de Flămânzi care, în două postări succesive, ambele din data de 7 iulie 2013, s-a exprimat în modul următor: „Într-adevăr, un an plin de realizări pentru domnul primar! O minimă decenţă însă l-ar fi obligat să sublinieze că mai tot ce a făcut dânsul i-a lăsat cu finanţarea pe masă Pitorac!
E adevărat că şi Oloeriu a făcut parte din echipa lui Pitorac, dar în timp ce Pitorac bătea drumurile pentru proiectele cu care se laudă actualul primar, fostul vice Oloieriu făcea Cooperative adunându-şi electorat. Făcea măsura 112, probabil încasând comisioane şi evident adunând electorat şi nu în ultimul rând negocia trădarea lui Pitorac în favoarea USL! De ce nu spune nimic actualul primar despre mărirea impozitelor, introducerea impozitului agricol, pierderea proiectului cu apa din Holm care a lăsat Flămânzii fără alimentare cu apă, nebuloasa din jurul proiectului de reabilitare a monumentelor istorice etc.
Se pare însă că e o boala uselista în a te lauda cu munca altora, dar domnule primar….acolo sus cineva veghează iar la momentul potrivit întoarce scara!”. Acest comentariu, postat la ora 14:27, a fost urmat în aceeaşi zi, la ora 19:05, de al doilea, mult mai virulent decât cel anterior: „Ruşine pentru actualul primar …s-a îmbuibat cât a fost vice cu de toate, de la caşul şi mieii primiţi de la cioban…şi la bani a trădat şi acum se şi mai laudă cu munca altuia… Crede că dacă merge la biserică îi vor fi iertat toate păcatele… Este o lege nescrisă care spune că, cu ce mână dai, cu aceea primeşti… Avem răbdare…”
Gabi Gomboş

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Generalul Macovei şi Eminescu
Proiect de lege halucinant
Preşedintele Traian Băsescu l-a primit la Cotroceni pe premierul chinez
România nu va uita niciodată poziţia guvernului chinez in 1968
Noaptea reducerilor la Uvertura Mall
Botoşani/ Flămânzi: ”Cazul Teodorescu”, un precedent periculos jecmănirea domeniului public
libertatea de vot a consilierilor în interesul cetăţeanului îngrădită de judecători
Victor Ponta cere să sfie închidă gura presei băsiste
ieri s-au deblocat 1000 posturi în Sănătate
Ucraina va aştepta cele mai bune condiţii pentru asocierea cu UE
premierul ucrainean: Pregătirile pentru un acord continuă
Comisia ministerului Sănătăţii a început verificările la Spitalul de Urgenta Ploieşti
după ce un chirurg a semnalat probleme grave
Pensiile pe luna decembrie vor fi plătite în avans
Ponta vrea botniţă presei băsiste
Ioan Rotundu
Va accepta UE umilinţa la care a supus-o Ponta la Bucureşti?
Ioan Rotundu
Posibila extindere a raportului MCV pe combaterea crimei organizate
Barroso catre Cameron: Libera circulaţie este un principiu fundamental al UE
John Kerry, vizita oficiala la Chişinău, pentru a discuta despre eventuala integrare europeană a Moldovei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog