Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
32578
De la 07 Ianuarie 2003
93865908

Florin Busuioc, declarat prezentatorul meteo al anului

  • 9 August 2010, 23:00
Florin Busuioc, cel care aproape in fiecare zi aduce informatii proaspete despre vreme in cadrul Stirilor Pro Tv, a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului! Distinctia vine din partea Societatii Europene de Meteorologie (European Meteorological Society) care organizeaza anual o conferinta a profesionistilor din domeniu in cadrul careia se acorda, printre altele, si premiul pentru cel mai bun prezentator meteo al anului (EMS TV Weather Forecast Award). Prezentatorul rubricii “Vremea” din cadrul Stirilor Pro Tv a primit cu bucurie vestea ca i se va acorda acest premiu, pe care il considera meritul unei intregi echipe: ”Este o recunoastere a muncii foarte serioase si laborioase pe care intreaga echipa de la ”Vremea” a avut-o in ultima perioada. Faptul ca eu m-am nimerit sa fac parte din aceasta echipa extraordinara nu poate decat sa ma bucure. Insist sa spun ca meritul acestui premiu este al intregii echipe cu care lucrez”, declara Busu.
Vedeta Pro Tv crede ca in selectia sa a contat munca fiecarui membru al echipei in parte: “La sectiunea Media a acestei intruniri cu tematica mult mai larga a profesionistilor in Meteorologie si a cercetarilor in domeniul schimbarilor climaterice noi am propus cateva editii ale rubricii “Vremea”. Probabil ca intregul pachet incluzand aici grafica, stilisti, producatori si, in cele din urma, si prezentator a dus la aceasta recunoastere profesionala”, mai spune Busu. Acordarea acestui premiu se va face in cadrul sesiunii media a intalnirii anuale EMS, ce va avea loc pe 16 septembrie 2010, la Zurich, Elvetia. Societatea Europeana de Meteorologie (EMS) isi propune sa participe activ la promovarea meteorologiei in societatea europeana, sa faca cunoscute publicului rezultatele cercetarilor din domeniu, dar si sa atraga atentia, prin conferintele si intrunirile pe care le organizeaza periodic, asupra importantei unor teme precum clima, hidrologie, oceanografie. In cadrul intalnirii anuale pe care o organizeaza, societatea incearca sa comunice rezultatele cercetarilor din domeniu catre public, politiceni si factorii de decizie. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Clanul Albu a încălecat Prefectura Botoşani şi i-a pus căpăstru
Colţoasa
Diaree de la Pensiunea Andreea
Românul şi mormanul de schelete electrocasnice
Poartă maramureşeană acasă la Eminescu
Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ comemorat de mărunţii BOR
Ciocoii culturali de la Memorialul Ipoteşti
A fost lansat oficial proiectul festivalului muzical „Hora de la Flămânzi”
Casă incendiată de un trăsnet
T ânărul înecat în Siret găsit după mai bine de 24 de ore de căutări
Victima unui accident rutier la Coţuşca
Festivalul Verii sabotat de PNL-işti
Căutând printre dărâmături
Se caută secretar la primăriile din 11 comune din judeţ
Amenzile Termicii între realitate şi zvonuri
Zeci de şcoli din judeţ îşi vor pune lacăt pe poartă
Bolnavi condamnaţi la moarte
Profesorii de la Colegiul Economic Botoşani încă mai sunt anchetaţi
Aglomeraţie mare la examenul de licenţă de la Spiru Haret Botoşani
Bancul zilei: Infidelitate acceptată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă