Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8079 lei
1 USD = 4.4355 lei


Număr accesări
Astăzi:
2578
De la 07 Ianuarie 2003
74049691

Florin Ghiorghiţă, marele trădător al opoziţiei din CLM Botoşani

  • 12 September 2014, 23:00
Viceprimarul botoșănean Cătălina Lupaşcu i-a declarat război primarului Ovidiu Poerariuc, iar primul pas l-a făcut ieri când a anunțat că nu i se va mai adresa niciodată cu formula specifică de adresare unui edil-șef. Este prima oară când viceprimarul liberal l-a atacat în termeni foarte duri pe primarul Ovidiu Portariu, reproșându-i că în mandatul său nu a vizat binele cetățenilor care l-au cocoțat în funcție, ci îndeplinirea unor interese personale.
Printre altele, primarul Ovidiu Portariuc a fost acuzat că a cheltuit pe manifestări chiar şi bani din sponsorizări, a aruncat sume enorme, la aceste adăugându-se toate licitaţiile le-a făcut pe sub masă.
Mai mult decât atât, viceprimarul liberal l-a acuzat că i-a furat inițiativele, nefiind capabil de un proiect propriu de hotărâre prin care să demonstreze că îl interesează comunitatea locală, în afară de Asociaţia Spirit Civic care nu îşi dorea altceva decât să pulverizeze din nou banii din bugetul municipiului Botoşani şi de asta noi am încetat colaborarea cu ei, chiar şi în perioada USL-ului
„Când a ajuns la primărie, domnul primar a promis locuri de muncă. Da, i-a dat un loc de muncă domnului Ghiorghiţă pentru un vot în Consiliul Local şi îl felicit pentru lucrul acesta. Alături de colegii de la PDL am reuşit şi am reglat sistemul privitor la ducerea către clientela politică a banilor publici, prin proiectul de hotărâre privind transparenţa achiziţiilor publice directe pe care domnul Ovidiu Portariuc nu îl aplică decât parţial pentru că nu ştie cum să se unduiască în aşa fel încât să îşi menţină clientela politică. Uitaţi-vă cât de frumos arată acest spaţiu verde din Calea Naţională în care s-au dus bani publici cu nemiluita pentru nişte pietre. M-am hotărât să nu-i mai spun primar, ci Portariuc Iulian Ovidiu”, a spus Cătălina Lupaşcu.
(Liliana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Marius Oroșanu despre trădarea lui Florin Ghiorghiță
Protest ACL la Alba Iulia fata de Guvernul Ponta
Manifestantii au adus cu ei o barca plina cu popcorn
Cadou muzical pentru pompierii botoşăneni
din partea colegilor din Republica Moldova
Un pui de urs se joaca si danseaza pe un teren de golf din Canada
Mulțime de școli fără autorizație de funcționare
Portariuc acuzat că face vraişte bugetul nostru local
Construirea unei baze NATO in Romania constituie o provocare grava pentru Rusia
Legislatia nu permite accesul fara Bacalaureat la studiile superioare
Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie
Discutiile Guvern - CE si FMI, de la Bruxelles, vor viza cea de-a doua rectificare bugetara
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Împăcarea dintre Ion şi Maria
Botoşani: Personalităţi ale culturii trimise la pensie fără vreo mulţumire oficială
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă