Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Decese
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
9846
De la 07 Ianuarie 2003
81826242

Florin Ţurcanu despre declaraţiile lui Ponta la Botoşani: „SF-uri şi minciuni”

  • 19 May 2014, 23:00

De când premierul Victor Ponta a afirmat la Botoşani că judeţul este codaş la proiecte menite să dezvolte regiunea săracă, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu nu mai are linişte. Acesta a afirmat că este dezamăgit de minciuna gogonată care le-a ieşit oficialilor veniţi în vizită săptămâna trecută şi a venit luni cu argumente menite să demonteze afirmaţiile premierului, dar şi a vicpremierului Liviu Dragnea.   “Doi domni care reprezintă România au venit în Botoşani şi au minţit din punctul meu de vedere cu multă neruşinare. Consiliul Judeţean Botoşani a trimis ultima adresă în 10 februarie 2014 la Ministerul Dezvoltării, unde avem în jur de 60 şi ceva de proiecte, cu SF-uri şi tot ce trebuie şi i-am solicitat domnului Dragnea să susţină toate proiectele judeţului Botoşani. Domnii de la PSD au încercat să mă facă, dar legea a venit de partea mea şi cum eu am solicitat conform legii aşa mi-a venit hârtia semnată de Liviu Dragnea cu cele 13 obiectiv”, a precizat Florin Ţurcanu. Luni, pe adresa Consiliului Judeţean a venit aprobarea unor fonduri, printre altele, pentru alimentarea cu apă în Adăşeni şi Mihălăşeni, modernizarea drumului Corlăteni-Vlădeni-Vorniceni, modernizarea drumului judeţean Vornona-Joldeşti. „Judeţul Bacău a depus tot 13 proiecte ca şi Botoşaniul, Clujul are nouă proiecte, Aradul opt, Argeşul doar şase”, a spus președintele Consiliului Județean Botoșani. (Liana Anuţei)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


CML Botosani - Iresponsabilitatea consilierilor PSD pare să nu aibă limite
Horoscopul zilei
Cărți donate de Forța Civică românilor din Ucraina
Dolineaschi anunţă plan de dezvoltare pentru Moldova
Mănăstirea Coşula, foarte aproape de reabilitare
Condoleanţe
Complet lipsit de patriotism local și încercând să manipuleze opinia publică, PSD îi pune pe botoșăneni să aleagă între omul lor, Mihai Țurcanu, și argeșeanul Mircea Diaconu!
Norica Nicolai, Mihai Țurcanu și Rareș Mănescu, la Vaslui
PSD, OPREȘTE-TE! Nu-ți pasă de viitorul acestui județ, îți pasă doar de tine!
Conducerea Postei si sindicatul postal, aproape de identificarea unei solutii corecte in privinta majorarii salariilor postasilor
Adrian Vasilache -  HotNews.ro
Bancul zilei
Botosani - „Satule, mândră grădină!” - gloria orașului Bucecea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă