Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17738
De la 07 Ianuarie 2003
122877805

Florin Ţurcanu se joacă cu focul… DJDP

  • 4 March 2013, 23:00
Pentru că n-a reuşit s-o prostească pe Geanina Pintilii să renunţe la funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani, preşedintele Consiliului judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, vrea să desfiinţeze această Direcţie.
Miza este una extrem de mare. DJDP va rula în acest an mai mulţi bani pentru mentenanţa şi modernizarea unor drumuri judeţene, başca sumele greu de stabilit cu exactitate care se cheltuiesc în fiecare iarnă cu deszăpezirile. Preşedintelui Ţurcanu nu-i convine ca Geanina Pintilii să-i cunoască anumite interese de firmă şi cine sunt oamenii de afaceri agreaţi de CJ şi în ce condiţii se lucrează cu ei.
Aşa că Ţurcanu vrea să desfiinţeze Direcţia şi s-o treacă în subordinea Serviciului de investiţii din cadrul CJ, serviciu condus de omul său de încredere Sorin Clim.
Decizia va fi una cusută cu aţă albă. Desfiinţându-se postul pe care a fost integrată de instanţa de judecată, Geanina Pintilii o va lua de la capăt cu procesul. Iar Ţurcanu nu va avea cum motiva luarea deciziei de desfiinţare a DJDP, de vreme ce a dorit s-o pună pe Pintilii şefa Serviciului de investiţie fără a-i da în subordine şi DJDP. Va fi limpede pentru oricare judecător că măsura luată de Ţurca u este una şicanatorie.
Dacă va lua o astfel de decizie, preşedintele Ţurcanu va mai deschide un dosar în mapa procurorilor DNA. Să nu se bazeze pe faptul că la nunta sa a fost un procuror DNA şi că acesta ăîl va apăra de actele de corupţie în care se bagă singur. Nici pe Cucoreanu, şeful Poliţiei judeţene să nu se bazeze, chiar dacă şi el i-a fost la nuntă.
Ţurcanu ar trebui să se gândească la ce păţesc acum cei care au fost la putere şi s-au crezut imuni faţă de lege. Când nu va mai fi ce este, va ajunge ce-a ajuns şi Constantin Conţac.
În vremea lui Ceauşescu exista printre cei care intrau în conflict cu legea urarea „Să te ferească Dumnezeu de popă şi miliţian!” Acum urarea s-a transformat în „Să te ferească Dumnezeu de poliţişti şi procurorii DNA!” Şi la zece ani de la părăsirea funcţiei au fost mari şefi care au ajuns după gratii. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Geamul buclucaş
Gastronomie: Ciorbă de peşte
Australia a avut cea mai fierbinte vara din istoria sa
Botoşani: Jaful uluitor la care este supus Spitalul judeţean
tomograf pentru animale sub lacătutilaje agricole la Spitalul de Psihiatrie stoc de seturi WC pentru mai mulţi ani
Şi ministrul de interne, Radu Stroe, vrea să sperie Germania
Banca Centrală a Greciei a adus cu avionul câteva miliarde de euro în ţară
Macaleţi este nemulţumit de cum se lucrează la „fabrica de bani”
Ponta ne jecmăneşte după o lege a lui Tăriceanu
Ioan Rotundu
Comunicat întrerupere furnizare apă
Clienţii E.ON pot opta acum pentru factura electronică
Dar lefuri mai mari nu vreţi, doamna Iuliana Nacu?
Fiscul şi Camera de Comerţ i-adună pe oamenii botoşăneni de afaceri
Una din „viespile” de la Flămânzi a ajuns în conducerea IŞJ
Primarul Botoşanilor a devenit baron local
el s-a mutat la vilă, în comuna Curteşti foştii vecini nu-i regretă plecarea
Miercuri, Împăratul va împărţi bugetul judeţului
Verigile lanţului unirii s-au adunat la Suceviţa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog